World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hummel 46.6% hit rate = 2081 lövésbõl 971 talált
GW Panther 49.6% hit rate = 1199 lövésbõl 595 talált 😊
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
A kedvenc köröm az volt vele mikor Cliffen Böllért kaptam + megszállót is.
https://wotinfo.hu
a nagy artyknak azért olyan szar (nálam:40%) a találati arányuk, mert tudatosan lõsz már a tankok mellé (szikla, ház mögött), hiszen így is bedarálod õket :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Van egy sztereotípia, miszerint a TD-s az csak hátul kempel egy bokorban és onnan lövöldöz. Na már most ez egy nagy hülyeség. Minden TD igényli a dinamikus játékot. Mapról mapra és TD-rõl TD-re változik az alkalmazandó taktika. Én általában a hevyk mögüli 2. sorból szoktam támogatni a csapatot. Õk kikaparják nekem a gesztenyét és spottolnak, amit én cserébe folyamatos támogató tûzzel honorálok. De van olyan hogy én megyek elõre, mert jó hozzá a terep. Elõfordul az is hogy tényleg hátul kempelek, de ez csak pár pályán használható effektíven.
Mivel a TD is felspottolható, pár lövés után helyet kell változtatni, lehetõleg valami fedezék közeli helynél. Ráadásul ugyan úgy vállalni kell a közelharcot is.
Most ezek után ebben találjon már valaki valami hasonlóságot az artykhoz?
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Már régebben is hagoztattam, az artyk legnagyobb baja, hogy náluk 1-2-3 szinttel nagyobb tankokat pusztítják 1-2 lövésbõl. A világon nincs olyan játék a WoT-on kívül, ahol alacsonyabb szintû végez ilyen pusztítást.
Az külön öröm, mikor 3 vagy több arty van oldalanként, a többi tank dolga meg csak az, hogy spotoljon nekik, õk meg begyûjtik az XP-t, creditet...
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Legalább már azt tudom, hogy:
A tankok istene a felhõk között él. Kilõtt tankokból épült trónon ül. Harckocsizó kezes-lábast hord. 1 arany T34-es van a kezében, ami villámokat szór. <#taps>#taps>
Csak azért nem törlöm a filmet azonnal, mert oroszul tanulok, és jól jön a kiejtés miatt.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Akkor tényleg át kéne nevezni, world of artys-nak, a tankokat meg kidobni és botokat betenni helyettük free killnek.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
2 killemet még el is lopta a t95, ami egész végig a tökét vakarta fent a kakasülõn, pedig az enemy artyt elég korán sikerült kiszedni. Kb annyit segített egész csata alatt, hogy ami közel ért hozzá, azt felspotolta. Az egyik valami heavy volt, talán is3, ami próbált elérni a sarkomba, meglõttem de 6%-on megúszta, majd kiszedte a t95. A másik egy 15%-os kt volt - az utólsó ellenség- ami a házak mögött bújkált B6-ban, õ kapott már egy szép nagyot tõlem korábban. Õt td üzemmódban kergettem(!) az egyik háztömb körül a végén, mert már majdnem letelt az idõ. Majd 20 másodperccel a csata vége elõtt a t95 elég közel került, hogy ki tudja lõni. 4 vs 2-ben sikerült lehozni a végén.
Miért nehéz artyval játszani? A helyezkedés miatt? Alapszintû helyzetfelismerés kell hozzá, meg egy billentyûzet. Hol van a legnagyobb szükség a segítségre? Szintén alapszintû helyzetfelismerés. Célzás? Pár csata alatt rá lehet érezni, hogy mennyi elõretartás kell a mozgó célpontokhoz is. Persze nem mentem több száz csatát artyval, csak 57-et.😄
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
de gondolom minden artyval rendelkezõ játékos tiertõl függetlenül tud ilyet csinálni, nem sok ész kellett közben, elvégre egy négyzeten belül mocorogtam csak.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
https://wotinfo.hu
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
De ez is olyan hogy kinek mi vált be az idõk folyamán 😄D
Van aki agresszívabban, van aki kevésbé, és van aki defenzív módon játszik td-vel.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Rohadt csíter ... nem hiszem el, hogy ismét ez történik. Mentem ...-al és tökre egyszer csak ... megjelenik/betalál/spotol a semmibõl és ... rohadjon meg a WG!
Az tény h medeknek sokat kell menni, mozogni, de az 1 olyan stílus is, míg td 1 teljesen más, hasonlítani ilyen módon nehéz, mivel a med azzal dönthet el 1 csatát hogy merre milyen módon milyen gyengén védett oldalakat támad, mennyire zavarja az ellenséget, kitudja-e szedni enemy artyját v csak spottolja, míg 1 td merre helyezkedik, a nagy gunnal megállítja-e az ellenség elõrenyomulását, ha több enemy támad, melyiket lövi ki, v gyengíti le? (nagyon nem mind1 h az is-7-t lövöm-e JT-vel v a mögötte/mellette dübörgõ t8 heavyket, fõleg úgy h nálunk mondjuk már meghalt a t10)
Szumma: azt aláírhatjuk h med-el nagyon ésszel kell játszani, utána heavy td arty egy kutya, light pedig 1 véglet tank -szerintem- néha semmit nem ér, néha meg csatákat dönt el.
Emancipate yourself from mental slavement!
Emancipate yourself from mental slavement!
(bison, S-51, ok, a typeEvel semmi kedvem menni, az csak porosodik a garázsban)
pont azért van róla véleményem, mert több ezer csatát tettem artykba
vagy ez csak költõi kérdés volt? Hiszen biztos te is olvastad a FAQ-t, amiben írtam az artykról, lehet updatelnem kéne, mert ez még a bétára vonatkozott.
Azért ezt a kijelentést is meg lehet cáfolni😊 van aki nagyon jó artyval, meddel, heavy-vel, még se tud játszani td-vel...😊
A td is mint a többi "kategória" 1 külön stílust képvisel, amivel vki tud játszani v nem.
Ergo td-hez is kell skill, lehet h sokat állsz a bokorban, de itt pont a helyezkedésrõl, helyzet felismerésrõl, alkalmazkodásról szól az egész, 3 dologban bízhatsz/reménykedhetsz, gun, camo, random, vmelyik kiesik már használhatatlan szinte a tank. Kevés td-vel tudsz igazán gyorsan helyet változtatni, legtöbb nem is fordul elégségesen, hányszor látni olyat h jó idõben kilépõ heavy flankeli a td-t, beszorítja, stb. és ez csak 1 heavy, light-okról, medek-rõl ne is beszéljünk. 1 td-s élete se fenékig tejfel épp úgy nem mint a többi típusnak. Neki is megvannak a mumusai, mivel nincsen tornya, nem tud több ellenséggel vívni 1x-re, artyk-ra igen érzékeny, és minél nagyobb a tier annál több arty szemez rá (csak vegyük példának a német top td-ket, artyk imádják õket, végülis ki ne szeretne 1 shotolni ferdit, v t5 artyval 1k-t rávágni 1 t9 td-re...)
In short: minden típushoz kell skill hogy azt hatékonyan tudd használni, persze vak tyúk is talál szemet😊
magyarán azt szeretném kérdezni, hogy ki kapott már one-shot-ot NEM arty tipusú jármûtõl??
Túl sok a jelentkezõ, nem tudom megszámolni...de a sírás az megy...
The Matrix has you...
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
Heti menüt is írhatnánk:
Hétfõ: miért nerfelik a németeket
Kedd: kurva csíter francia tankok
Szerda: MM egy rakás fos
Csütörtök: tele a szerver agyhalott zombikkal nem lehet rendesen játszani sose
Péntek: rohadjon le az összes keze az összes artystának
A tényleges ajánlat ettõl eltérõ lehet a változás jogát fenntartjuk!