World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valójában szarul játszani nagyon nehéz, mindíg résen kell lenni, hogy véletlenül se olvasson/lásson valami hasznosat az ember, amitõl fejlõdni képes

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

akkor miért nem artyzol? 😛
mijki
Én csak annyit mondok, az artysták bekaphatják. Nehogy már sajnáljuk õket, jaj szegények olyan kis gyengék és ügyetlenek. Ja. Buffot nekik hogy a kis szerencsétlen nyomorékok, akik semmi mással nem tudnak játszani, nekik legyen egy kis sikerélményük. Ez olyan jó.

"Artynál lényegesen jobba kell figyelned a játék alakulását, mint heawy tankban és lényegesen nehezebb találatot bevinni."

Igen, figyelned kell melyik bokorból, melyikbe menj át ha az egyik szárnyat áttörték. Pontatlan? Nekem van S51-em(kövezzetek meg<#idiota>) és egyáltalán nem nehéz vele játszani.

Példa: megyek KT-vel, fedezéktõl, fedezékre. Egyszer egy arty mellém lõtt. Hummel. Elszállt 2 modul, 1 ember és 2-300 hp mínusz. Ha valaki azt mondja hogy nehéz játszani az artyval, annak ajánlom az Én kicsi pónim kalandjait...

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

A csütörtök minden "B" héten arty nap. "A" héten arty+büdös franciák.

flashpointer
Elõbbi meccsen oneshotolta egy arti a jagdtigeremet.Izgalmas kör volt, úgy 1 percig amíg nekem tartott.

Emancipate yourself from mental slavement!

Forolto
én még a hummelt is idevenném. 😊

..latod h nem unjak 😊 ez egy oylan gumicsont amit barmeddig barmiylen blod sztereotiiaval mindket oldalrol hosszasan lehet ragcsalni..
Random work
Aki a Bisont nem TD üzemmódban maxolja ki az nem is vehetõ ember számba. 😄

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Forolto
EZAZ ARTYFLAME.😊 Ismét és ismét és ismét és ismét.

Már megint habzó szájjal arty-szidás nap van?? Tényleg nem unjátok?

The Matrix has you...

Fúj. <#zavart2>

mindegyik arty OP, csak az elején nem tûnik fel, mert ott még tapasztalatlanok a játékosok, meg alacsony a legénység skill.
próbáld ki: vegyél egy bisont, tegyél bele 75%-os legénységet, riggeld fel és máris oneshotolsz t4-ig (kivéve a t-28at, az valami mágikus erõtérrel bír) + olyan ütembe darálod a tankokat, hogy magad sem hiszed el. :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

..egyszer erdemes lenne a ha valaki ugy 50 csata alatt szepen vezetne, h megis hanyszor kapott egyloveses killt egy spg-tol max hprol.. azert az tanulsagos lenne.. nekem van negy a garazsba ket otos, es ket hetes, de nalam esemenyszamba megy ha sikerul egy ilyen..
Random work
Én a seggembõl szoktam kihúzni... lehet azért büdös? Azután be szokta dugni az orromba.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random work
Mindezt úgy mondom, hogy van a garázsomban 15 tank és egy arty!

Persze nem játszom eleget tier százban biztos, mert ott jön a nuke cannon. 😊

Artyval játszani marha nehéz. Elõszöris ki kell húznod a bal kezedet az orrodból. És ez még csak a kezdet.

Random work
Amúgy tényleg csít az arty, hiszen bármelyik nagyobb tank egy lövéssel megöl, a kicsik körberohangálnak és úgy ölnek meg, fedezékbe nem vonulhatsz, mert nem tudsz lõni és egy fél percenként lõhetsz. Ja és a lövésed szór mint a ... ha spotolnak halott vagy.

De legalább verhetik a farkuk a másik kezükkel csata közben. Sokat úgyse adnak hozzá, hiszen én a top tier heewy ölök meg mindenkit. Na meg ez wörd of tanksz nem wörd of espégé! Hogy képzelik már ezt! Nem ezért fizetek! Ja, nem is fizetek? Nembaj! Akkor is mindenki hülye csak én vagyok helikopter!

pointer4
Szarul játszani mindennel könnyû...
Én is rákapcsolnék az arty témára: végjáték, már csak SPG-k maradtak (náluk egy Grillbüfé, nálunk egy ugyanolyan + egy leFH18B2). Rájuk írtam, hogy fedezzétek egymást. Ezután (most figyelni!) megegyeztek (!) abban, hogy a Grillbüfénk (mivel neki már csak 18 HP-ja maradt) spottol, a 18-as meg kilövi az ellenséges SPG-t. És így is lett, Grillbüféjük leleplezõdés után kilõtte a miénket, eztán a 18-as kilõtte a matadort.
Win.

Szóval így is lehet SPG-vel hajtani.

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

Random work
Menjél arty-val több száz csatát akkor majd tudni fogod...

Random work
Artynál lényegesen jobba kell figyelned a játék alakulását, mint heawy tankban és lényegesen nehezebb találatot bevinni.

Az is jó mikor úgy alkotnak emberek véleményt az arty-król, hogy nem játszottak velük. Kapcsolódóan ahhoz, hogy osszuk ki aki csak tier5-6 -ban játszik.

Az arty témában még a tanácsokat szeretem.

-Legyél fedezékben

-mozogj a pályán.

Hogy ez nekem sose jutott eszembe!

-Fedezékben? A magas tierû arty-k szinte minden fedezékbe belõnek. Hm-hm.
Ha meg mégsem, akkor lõfaszt sem ér az egész, mert kuksolhatsz tíz percen át egy egérlyukban, miközben a csata tõled 200 méterre zajlik, és nem veszel részt benne, mert épp fedezékben vagy arty miatt. Ügye milyen remek?

-Mozogni? Igen. A 20 km/h körüli nehéz tankokkal vagy TD-ek, villám gyorsan ellehet szaladni az arty-k elõl, amik a gyors medek-et is képesek telibe lõni.

Ezek remek tanácsok.

Ja és kedvencem volt már? Menjél arty-val több száz csatát akkor majd tudni fogod...ez a kedvencem.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

sajnos egy csepnyi szomorúsággal sem tölt el, hogy vannak olyan játékosok akik szerint artyval jól játszani nehéz, amikor a többség véleménye szerint azzal a legkönnyebb, persze nem kizárt, hogy mindenki szembejön az autópályán, csak te mész jó irányba :-)

mijki

Jáájjjj

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

pointer4
Hogy dedikált artysként kezdted a játékot, az most egyáltalán mit jelent azon kívül, hogy látszik az írásaidból, nem sikerült venned az akadályt ?
Miért lenne nekem érdekem bárkit is meggyõznöm, nem vagyok én csuhás.
úgy bírom ezt az artys témát XD
jó, én is szoktam miattuk sírni..... ha rajtam múlna tier6-tól felfele törölném az összeset a picsába a gamebõl....

DE amikor velünk van egy yo arty és segít rendesen és dolgozik és szépen win lesz az eredmény akkor senki se sír a csapatban 😄
DE amikor egy noob arty van a csapatban akkor egybõl mindenki sír hogy azért kapunk ki mert egy retnoob 😄
DE amikor az enemynél van egy pro artysta akkor is mindenki sír, hogy mennyire OP-ék az artyk 😄 (t7-t8 valóban OP)
Random work
Amúgy jó ez a hiszti, hogy oneshotol az arty... Az artysok ezt sokkal jobba tudják és nem kell eljutni Tier8 szintre hozzá. Szerintem még mindig lényegesen többet oneshotolnak arty-t mint heawy-t.

Valamint a legelsõ halálok is elég gyakran arty halál, mert a scoutok betörnek és vagy azok vagy a counter arty öl. Szóval minden csak nézõpont kérdése.

..ne faraszd magad, most hiszti van.. evvel balazsamozzak a kis lelkuk, h csak retardalt fel kezevel orrot turo, mas tankal jatszani keptelen egyedek spgznek csak.. senki mas! csak ilyenek! .. kesz 😄
én dedikált artysként kezdtem a játékot, szóval jó embernek magyarázod

tehát ez akkora egyetemes igazság, hogy csak a vak nem látja be, hogy artyval játszani nehéz?

azért igazán megpróbálkozhatnátok érvekbe önteni :-)

Forolto
Ilyet ne is mondj,az artyzók többsége azért játszik azzal,mert nem tud tankozni,azok noobok. 😊

Elmondom én már arra is figyelek,hogy motort találjak...de elsõdlegesen a counter az én szórakozásom,egy tankot kilõni nem nagy kunszt,a láthatattlan ellenség sokkal izgalmasabb tud lenni.

Megint az arty-k? Ígérem sírni fogok értük, amikor legközelebb egy arty belém lõ, amitõl meghal fél legénység, kiesik a fele modul, vesztek ezer hp-t...majd megint belém lõ és felrobbanok, és azt hogy belém lõtt,m úgy kell érteni, hogy egy méterrel mellém, csak hát ügye...na majd a legközelebbi ilyen alkalommal sírok értük hogy nehéz nekik.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Random work
Na ja, egyik olyan pálya ahol elég kicsit a mozgásterük. Nekem erre elég volt 3000 lejátszott kör.

Egyébként pont ezért nem árt néha Artyval játszani, mert megismered az "ellenséget". Tudod mire képese és mire nem. Nekem egy arty van az is csak napi duplázóra, de nem bánom.

pointer4
Nyugodtan elhiheted, artyval nehezebb jól játszani mint meddel vagy heavyvel.
Ezen nincs mit kifejteni, a példa amit hoztál, elnagyolt baromság 😄
egy állítás nem attól lesz igaz, hogy azt mondod rá, hogy igaz, hanem attól, hogy kifejted, pl itt egy ellenvélemény:

artyzni azért nagyon nehéz, mert beállok A2-be, ha lövök utána 2 mp-ig nyomom az S betût, bizonyítottan 130-as IQ kell ahhoz, hogy kiszámoljam a következõ gigászi feladatot:, hogy ha egy tank 2mp alatt 5cmt halad elõre és a lövedék 1mp-ig száll, akkor hova kel célozni, hogy eltaláljam?

Mindez ékesen bizonyítja, hogy mennyivel nehezebb vele játszani, mint közelharcot vívni 1-2 tankkal és közben arra is figyelni, hogy mikor lõ a játékosok mastermindja, az artyplayer

Forolto
Valaki meg tudja mondani,hogy a super P gyorsabb lett a 2es fázisban a tesztszerveren?

Megjegyzem, azért azt is tudja ugye mindenki, hogy mennyi a várható élettartama egy olyan artinak, akit spotoltak és/vagy átcsúszott a fronton egy ügyes light vagy med. Ugyanúgy tudják õket oneshot-olni, mint õk a heavy-ket. Nem azt mondom, hogy szeretni kell õket, de sokszor az arty élet is csak pár perc, lövés nélkül.

[HUN]Kami*, kiskami*

Random work
Azért Westfield-en annyira sok helyre nem szoktak ácsorogni az Arty-k. 😉
Persze az aktuális replay-t nem néztem, lehet kivételesen más helyre pakolták a seggüket.

Szerintem tedd túl magad rajta vagy menj pár kört alacsonyabb tier-ben.

Forolto
Nem nyert,olyan helyen leszünk,ahol senki más nem lesz.😛
Megszûnik a jó dolgotok.😛 Mindig el voltatok szeparálva a másodikon,de a csocsóasztal jöhet az asztalom mellé.😛

Tud vki olyan modot ami megmutatja mibõl mennyit lõttem ki?
nem az artykkal van a baj, hanem a nyomorék játékosokkal, akik idõmilliomosok, és 300-500 effel is eljutnak a top tankokig, használni viszont nem tudják azt. helyzetfelismerõ képességük nuku, a scout nem bír a seggén ülni a végjátékig hanem kamikaze módra 30 mp alatt megdöglik, a medek nem flankelnek, hanem az elsõ adandó alkalommal lecövekelnek 1v1-et játszani, több arty esetén egyik sem áll rá a counter ary-ra, mert azt sem tudja mi az .. WG is tudna ilyen saját "eff" mérõ egyenleteket kitalálni, és igenis ehhez kellene kötni a magasabb tiereket, ebben az esetben az XP mint olyan meg is szûnhetne, egy-egy jobb motort/ágyút rewardként kaphatnál meg, ha jól teljesítesz (nem lenne ez sem bonyolult, szarabb ágyúval kevesebb sebzés/kör lenne az elvárás, vagy mittudomén..)
ha tehetséges játékosokkal csapatnád, akik támogatnak/flankelnek, élhetõ lenne a heavy is magasabb tierben is.

Remélem melléd kerülök, vagy Ti is mentek fel a 4.re?

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Zegi Norbi HUN
Pontosan<#eljen>

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Ezt egyébként mondom úgy, hogy nekem még 1 arty vonalam sincs kihúzva, pont azért mert úgy gondoltam nem vagyok jó benne. Az elsõ amit ki akarok húzni az a francia arty, mert az pont za én stílusom, szeretem a gyors tankokat.
ne mond már, hogy ennyi játék után nem tudod 80%-ban betippelni, hogy melyik négyzetben meresztik a seggüket? :-)

a többségük még ahhoz is hülye, hogy gyors artyval ingázon a front mögött. Én idáig csak egy batartyt láttam, aki folyamatosan úgy helyezkedett, hogy tudja supportálni a támadókat

lehet, hogy kapok rá 100 mínuszt de attól igaz😛
Forolto
Haverom Jdpanterrel seggel spottolja a tankokat.Ez olyan trollkodás,de jókat nevetek rajta ha oneshotolják.😛

persze nyilván engem is szedett már ki arty, de olyan is volt már, hogy megmentette a picsámat😄 Amúgy tényleg amit mondott Szakesz ott Westfeilden én is középre szoktam menni a a heavyvel, mindkét oldalon vagy egy ilyen faépítésû csûr szerû tákolmány ami lerombolhatatlan, elsõ körben a mögé szoktam bújni, és utána szoktam esetleg tovább somfordálni a házak között.
"Akárhogyan nézzük az artyzás még mindig az egyik legkomplexebb játékstílus a medek mellett."

Na, ezzel a mondattal nagy sikered lesz. <#smile>

Forolto
Hehe. 😊 Pedig megigértem volna,hogy engem nem kell költöztetni,átviszem a laptopomat a másik helyre.😛

"valójában még mázlid is volt, hogy nem oneshotoltak, hiszen a segged mutattad az artyk felé"

Szerntem meg ember legyen a talpán, aki miközben három ellenséges tankal közelharcol, még azt is fejben tartja hogy az ellenséges artyk(amit ugye általában nem is látunk) merre állnak hozzá képest és merrõl fognak lõni.
Nem tudod nem a "segged mutatni ar arty felé", ha fogalmad sincs, hol van és honnan lõ, plusz éppen azon igyekezel hogy a három tank felé, akikkel harcolsz, mindig a páncélzat megfelelõ részét mutassad.