banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• HunAnFionn
    Ez igaz, de egy HUNS-os biztos tudja, milyen az, ha a klánnak kell a tank CW-re. S igazából csupán ezért izgat az egész. Nem akarom cserbenhagyni a klánom, ezért kell csillagoznom,pénzt farmolnom. Viszont ezt csak randomban lehet, ahol tényleg ki vagyok szolgáltatva a csapatomnak.
    Én is sokszor bénázom ezt aláírom, nem vagyok tökéletes, de mindig megpróbálom tenni a dolgom. S leginkább az idegesít mikor valaki szándékosan nem teszi a dolgát. Pl. mikor arty nem támogatja a bajba jutott tankokat, a scout öngyilkos-felderítőt játszik, vagy a med beáll campleni. S sajnos minden meccsen vagy 2-3 ember, aki ilyen. S én sajnos nem vagyok olyan ügyes játékos, hogy egymagam elbánjak 2-3 ellenféllel, én még rá vagyok hagyatkozva a klántársaimra, akik ki tudja segítenek-e vagy sem.

S amúgy ezt a WoT-t belengő ellenséges hangulat sem tetszik, ami a te soraidban is mutatkozik. Én tényleg nem siránkozni akarok, csupán megmondtam, mi a bajom a játékkal, hátha tud valaki rá megoldást. Nem egy zéró önkritikájú noob vagyok, csak egy játékos, aki ismét szeretné élvezni a játékot.