A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gunslinger #204306 FV215B nem gáz annyira, de tényleg csak randomra, ha nincs arty vagy kevés van, akkor eszméletlen pusztítást lehet vele csinálni, de tényleg ultra gáz, hogy egy GW Panther is 1200 fölött ver bele. Ahogy Oddball írta CW-n összesen egyszer próbáltuk, meg egy egyszer Mangled Metalon Himmelsdorfon még az ágyú nerf előtt, akkor 3800 dmg-t kinyomtam vele, de végig a T110E5-ök után araszoltam, gyakorlatilag nem lőttek rám. CW-n meg Komarin mapon egy klántársam szintén három E5-el került egy groupba, de semeddig nem bírta, mert olyan rohadt nagy dög, hogy nem lehet rendesen elbújni vele és mint mondottam eszméletlenül arty szenzitív, valami három lövéstől dögölt meg, abból két lövés Bat 155-től jött. Nagyon nem hiányzott neki az a löveg nerf, gyakorlatilag nem is megyek vele, bent döglik a garázsban.