A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
R3nton #204145 mondjuk ez prohrovka volt éppen a múltkor, de amúgy már a városi pályákon is inkább amx50-100-t visznek dögivel, bár én attól nem vagyok elájulva, viszont 13-90 alap tartozék. Hát múltkor úgy kaptunk ki prohrovkán egy klántól, hogy ez volt a felállásuk: t50-2, 13-90,13-90, amx50-100 2x gw panther, meg egy kicsi. Nekünk meg volt 2 amx1390 egy tier7 arty, 2 kicsi, t32, amx50-100.
Első körben lehoztuk a már vesztettet döntetlenre,(kiszedtek engem amx1390ből az egyik gwpantherükkel, mert egymásnak mentünk középen, de valahogy még sikerült döntetlen kicsikarni.
Utána meg rögötn elbuktuk az artyt, mert a t50-2 ki tudta spotolni az útról, valamelyik bokorból. Utána kénytelenk voltunk megindítani a támadást. 2 13-90el le is zúztuk az ö 13-90eiket és scoutjaikat (ez volt a bosszantó, hogy bénábbak voltak), de az előre törő heavyjeinket szarrá lőtte a 2 gwpather meg az amx50-100.