World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha jól tudom, akkor eddig két komolyabb online tanklövöldét kreáltak meg. Az egyik a hírhedt WoT, a másik pedig..., nos igen, annak már nem jut eszembe a pontos neve, de ha jól rémlik, akkor Tank Ace Online. (Remélem nem keverem a játékban található kitüntetéssel.)

Az esély meg van rá, hogy egy konkurens cég hamarosan alkot egy jobb tankos játékot, de pont ugyanannyi az esélye, hogy ezt nem sikerül megvalósítaniuk. (Például a fentebb említett Tank Ace Online sem nyerte el a játékostábor csodálatát.)

Solten
Nemelyik lovagias jo fej ellenfel neha megdicser hogy milyen priman sz@rra lottem oket a gepagyuval. A lightosok is sokkot kapnak amikor egy lovedekkel megkongatjak a badogdobozt, es kapnak harmat viszont. A Csorcsill nagyon poen tank.

Saor Alba

Ha jól célzol a KV-n kívül mindent szét szed. Iszonyú gyorsan lõ. Míg az ellenfeled lõ kettõt-hármat addig te vagy hatot-hetet.

A még kissebb tierû tankok esetében meg röhögve lövi szét õket. A legtöbb nem üti át se szembõl se oldalról a csörcsilt.

Igaz tényleg lassú.

A KV-1, a tier 6-osok, és az arty-n kívül más ellenfele nincs. Nézd meg a visszajátszást, pedig nem vagyok olyan nagyon nagy játékos, de valahogy így kell vele

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Doc Hooliday
Akkor te csörcsilesnek születtél!!!<#vigyor> Szerintem szánalmas hogy általában top tanknak rak be a játék és ugye ilyenkor mindenki téged akar kicsontozni, csak éppen annyit tudok csinálni hogy pukkongatom õket azzal a szar légpuskával ami ágyú helyett van rajta!<#nevetes1>

Ilyeneket lehet vele csinálni. Erre jó a csörcsil.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Arra hogy 339 csata allatt 490 kill-t csináljak vele és 8 Top Gun-t.

Szerintem basszott jó tank.

Doc Hooliday
Amúgy van ebben a szar játékban olyan tank amivel lehet normális pénzt keresni, vagy dirrekt úgy van kitalálva hogy agyon szopassanak??? A KV-1-el már nem lehet farmolni...KV-2-vel sem ugye!<#levele> Vettem egy csörcsillt és hát az ágyúja az valami vicc akarna lenni?? Percenként lõ mittomén mennyit, de a sebzés az szánalmas! Tier 3-4-es tankokat alig bírok átlõni vele, ha meg belefutok egy kv-1-be vagy valami hasonlóba akkor jobb ha elszáguldok onnan azzal a 18-20Km/h-val amivel bír menni ez a szarcsomó!
Valakinek sikerült már rájönnie hogy mire jó ez a csörcsill tank???<#fejvakaras> Tudom már mire jó! A büdös alkoholista ruszkiknak ennyivel több pénz jut vodkára!

írna valaki az IS-8 ról egy tankismertetõt? 😊

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

a csata utolsó perceiben hatalmas LAG van.
nektek nem?
mostanában van ez.

War. War never changes...

<#eljen><#mf1><#vigyor2>
Most nem a szituáción nevetek hanem az elõadáson
IS-4, Mountain Pass.
Elmentem havasok felé, sarkon lenéztem, sehol senki.
Köv secbe ojb212 telibevert, 3 legénység és 4 modul elszállt. Lövész, csõ megjavít, de a lánctalp még áll, bebasz a gwpanther is. Lánctalp le megint, lövész, csõ ujra halott, majd a gwtiger megadta a végsõ döfést. Ez volt a 30seces kör. Replayt szívesen töltök, elég fun.
Ja és egy kurva spot nem volt, ellenfelet nem láttam.
Arty én így szeretlek.

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

Vagy lehet hogy végre fellélegezhetnek mert nem õk lesznek a legkeményebbek akiket folyamatosan püfölnek az artyk.
Igen, érdekes hogy mikor a csapattárs az ellenfél mellett áll akkor szereti õt eltalálni akkor is ha kicsivel a célzókörön kívül áll. És akkorát sebez rajta amirõl máskor csak álmodsz 😊
Véglegesítették?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Add meg a neved,ha object 261el leszek csak te leszel a célpont. <#nevetes1>
Mit szóltok ahhoz hogy az eddigi dominatív szerepet játszó tizes heavyket kidobhatjátok ?

A teszt szerzerveren futó játékot véglegesítették. Nem elég hogy megérkeztek a tizes medium tankok, amik gyorsabbak mint azeddigi heívik és nagyokat sebeznek, de megérkeztek a tizes páncélvadászok is, amik mellett az eddigi legjobb tank az IS 7-is csak 2 lövés, ráadásúl közelrõl sem tudja megsebezni még arany lõszerrõl sem.

Gyakorlatilag az eddigi fél éves munka, hogy kifejlesztettél ilyet kárbavész. Ha jönnek ezek az új TD-k gyakorlatilag kidobhatod a tankodat.

Biztos csak segíteni akart 😛
Ma történt, hogy az utolsó élõ t95 láncát lelõttem majd beálltam mellé puttonnyal(vert helyzet). A 0 killes artink persze úgy gondolta végre egy frag és figyelmeztetés nélkül a másvilágra küldött vele együtt😊
Én értem, utoljára egy pánikoló SPG a saját, éppen velem küzdõ T-54-el együtt küldöm engem a másvilágra, pedig kisebb tankkal voltam.

komolyan mondom nem értem ezt a mentalitást, tegnap volt olyan, hogy ketten betámadtak egyik szembõl másik oldalról igazából esélyem nem volt, de az arty kikapta mellõlem 1 lövéssel az is-3ast. Szóval csapat játék, arty is a része, azért van hogy támogasson. Nekem nincs velük bajom, pedig nincs artym, az elsõ és utolsó ami ki lesz húzva az a bat155lesz.
bardocz
AMX12t-t venni.
Emberek. Leírná nekem valaki, hogy mit érdemes csinálni az új patch elõtt? Mert eléggé elveszlek a leírásban.

Artistát sajnálni? Viccelsz? Már az is hõsies teljesítmény a részemrõl, hogy megtûröm õket a saját oldalamon, és nem TK-zom ki õket a meccs legelején a fenébe, ahogy érdemelnék. De ez a maximum, amit nyújtani tudok nekik.

Pedig egy jó felderítõ és egy két jó artys hozza a meccset
Koridor
Mostanában én is csak duplázot csinálom az SPG-imel.

Én nem sajnállak, szenvedj csak! 😄 <#action>

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

SPG-t csak akkor, ha felrobbant az agyam a kedves játékostársaktól. Egy SU-5 és egy Grille van a garázsban. Ezek a hk-k azok, amiknél nekem nem számít, ha kilõnek. Ennél feljebb nem is akarok menni. A Grille már így is túl sokat sebez.
Gyõzelem!
Csata: Ensk 2012. július 16. 19:35:29
Jármû: КV-4
Szerzett tapasztalat: 1 333
Szerzett kredit: 38 881
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Acélfal, Top Gun

9 kill....

Repaly

Ez mekkora volt már...

Valaki tud csinálni nekem test1-rõl egy T-62A videót? Csak egy jobban sikerült csatát kell berenderelni.

Nekem még Hummel-tõl nagyobb SPG-m sose volt.
Játszottam már fullosakkal is kölcsön accról.
De amikor SPG-t veszek elõ,mindig szólok az asszonynak,hogy álljon mögém és játék közben üssön szíjjal!

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

tenkenorman
igen rosszul. azért találom el 500 méterrõl mert viszonylag pontos az e-75 agyúja. semmi köze a periszkóphoz. csak távolról harcolni kicsit költséghatékonyabb. xp-t meg kapsz a damage ért is. elég drága a javítás. ha meg valahol nagyon kevesen vannak megindulok én is

http://www.tenke.hu

Cserélve

Nekem van Foch, szóval tapasztalom hogy mennyire OP. A mozgékonysága megközelíti a medekét, a páncélja piszok jó, a 3as revolvertár meg ugye magáért beszél. Egy tárból kipakolja a 10es heavyket (kivéve Maus/E100), úgy hogy azok csak egyet tudnak lõni mindeközben. De a revolvertár miatt a medek ellen is jó eséllyel indul.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

"felküldöm a periszkópot és úgy tolom. 500 méterrõl is simán eltalálok egy közepes méretû tankot."
Lehet rosszul értelmeztem?

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Én azért rámegyek a Bat arty-ra, de a T4-essel már a sírás kerülget, annyira szar. Fullosan, ~90%-os legénységgel, ventivel, rammerrel, vélzásgyorsítóval is pontatlan mint a szar, ha meg talál, akkor többnyire bounce vagy nem sebez semmit. És még mindig ~40k xp a T5! Sajnáljatok!!!!!!!!! <#banplz>
Aki végigszenved egy SPG ágat, az megérdemli hogy néhanapján örömködjön vele. Csak azt kell kövezni, aki nem hajlandó kiszállni belõlük.
Régi accomon egybõl az S-51-el kezdtem, azzal nem voltak ilyen problémáim mint ezekkel a low tier szarokkal 😊.

Eagle16
Támogatom.

Jó lett a cikk amúgy, csak ami szembõl mutatja a páncélzatot az elég pici, nehezen olvasható a szöveg ami rajta van.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

tenkenorman
veletek vitatkozni olyan mint egy disznóval hemperegni a sárban 😊 az ég áldjon meg ki mondta ezt a baromságot neked 😄?

Lammaerrel tegnap azt beszéltük hogy kiszállítanánk õket az SPG-bõl, aztán elõbb agyonlövés, majd lánctalp alá fektetés <#nevetes1>.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Igazságod vagyon de azok még nem vertek belém a teszten 1100-at 😊
A fos-ból meg elég keveset is láttam az már azért sem OP számomra.

Ha a periszkóppal pontosabban is lehet célozni,akkor nekem is kell!😮

A kék alvázneont elfelejtetted 😄

tenkenorman
ha kevés a pénzem és nincs kedvem farmolni, és a pálya is olyan felküldöm a periszkópot és úgy tolom. 500 méterrõl is simán eltalálok egy közepes méretû tankot. ízlések és pofonok 😊

Kövezés az gyerekes. Én inkább kiskanállal vágnám ki az artisták szívét.

Bõrülések,elektromos kémlelõ nyílás emelõ,klíma,mini bár...
Nem T4-nél tartok!😊

http://data.hu/get/5348670/20120716_1727_ussr-S-51_karelia.wotreplay
T110 80%, S51, one shoot, és az érzés megfizethetetlen 😄. Kövezzetek meg, de jó azért néha a fasz jó végén állni 😄.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

I.C.ram
Mégis melyik t9-es heavyre érdemes rakni periszkópot? Szerintem egyikre sem. Snipernek szar mind kb, mert km-rõl spottolják õket. Na mindegy.
tenkenorman
ahogy gondolod 😊

"Szeretem, mikor olyanok adnak tanácsot, akik max t4-ig jutottak 😊"
ez kb 3x akkora baromság mint amit én mondtam szerintem, jó mellé fogtam hajlamos vagyok elfelejteni hogy az egy mozgékony tank. nem igen húzom az orosz gépeket. német ágon t9 nél vagyok, a többin nem de csak azért mert nincs idõm napi 2-3 csatánál többre csak elvétve meg hétvégén. azért írtam ezt a hármat mert díjmentesen áthelyezhetõ és nem foghat vele annyira mellé.
story end. flame off 😊

I.C.ram
kb 6-7 ágon vagyok legalább 9-es szinten, de inkább 10-esen 😊 Ilyen hülyeséget tuti nem mondtam volna, hogy IS-8-ra periszkóp. Az a tank a mozgékonyságából él.
Ja rammer van, akkor stabilizátor és ventillátor.
Stab és venti.