A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
mittomén1 #203863 köszi a válaszokat.az akkor is nagyon fura hogy forditva ez nem így van.konkrétan engem vagy átüt vki vagy lepattan nagyon ritka az olyan (sokkal ritkább mintha én lövök rájuk) hogy nem sebződöm de pirossal jelzi a lövés irányát mintha sebződtem volna.gondolom ez a penetráló de nem sebző lövés megfelelője.a pershing az még hagyján(bár megjegyzem a pluszban tankra felerősitett úgy nevezett spaced armor nem a 2. vh alatt élte fénykorát) de elég gyakran megesik ez(gyakrabban mintsem hogy csak el lehetne siklani felette) velem egyszintü vagy kisebb tankokkal is.ezer/lövés árért a 3. ilyen lepattanónál már a wargaming édesanyját szoktam üdvözölni.főleg a papír páncélú ellenfelek ellen.a dolog még bosszantóbb mivel rendszeresen nagyobbak ellen tesz be.akkor mondja azt hogy lepattantam fele ennyire sem zavar mint a nem sebző átütés.
a kv4-el még durvább lehet a dolog át tudom érezni.minél lasabb az újratöltés annál zavaróbb a kárba veszett lövedék.ami függetlenül attól hogy mit mond a legénység játék közben meccs utáni adatokban már lepattanó lövedéknek van jelezve.
amúgy én terveztem egy ennél sokkal kevésbé idegesítö játékot.hát drukkoljatok mert hogy lesz e belőle vmi az nem rajtam múlik.de örülnék neki mert az összes ilyen idegesítő hiba kiiktatásával kisebb lesz az esély hogy dühömben kitépem a hajam:)
a wot tényleg csak egy nincs más ezért ezt használjuk féle megoldás.olyan mint a windows operációs rendszer:)