World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saor Alba
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
A valóságban egy sikeres támadáshoz a 3:1 arányú túlerõ kell a támadóknak.Ha nem is ilyen mértékben de pl. egy tierrel magasabb támadó tank,vahy a védõknek arty nélkül,vagy valami hasonló megoldással talán egyenlõek lennének az esélyek de így....
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
A pályák alkalmatlanságánál viszont nagyobb baj hogy a játékosok túl hülyék ahhoz hogy megértsék, hogy mit is kéne csinálniuk.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Egyébként a homokos is szar támadóként mert ha a dombra felmegy egy védõ spotter,az artyk megtizedelik a támadó csapatot mielõtt elérne a régi bázisig. Ferdivel az elõbb annyi idõm volt hogy a kezdésnél elfordultam,mentem 20 métert balra,villant a villanyégõ és már oneshotolt is egy buzi.Ennyi volt.....
Spottert senki nem látott.Aztán egy fél perc múlva ugyanígy járt a pár méterrel elõttem menõ M103 is.Természetesen sehol senkit nem láttunk.Kurvára flusztráló ha egyszerûen csak a szerencsén múlik hogy túléled e az elsõ percet.Átgondolatlan és kidolgozatlan ez a mod és emiatt úgy szar ahogy van.
Attól függetlenül hogy a többi map kiegyensúlyozottabb,prohorovka és campinovka miatt az összes új játékmodot úgy rühellem ahogy vannak.Maradt volna minden szépen a régiben és a bugokat,az MM-et és a többi faszságot javították volna ki ha ennyi idejük van.
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Szerintetek hogy lehetne elérni hogy kivegyék azt a buzi bázisvédõ játékmodot ??
Prohorovkán ma ferdivel ötször kaptam meg,mind az ötször támadóként és mind az öt vereség lett.
Ha a védõ csapat nem teljesen idiota akkor egyszerûen esélytelen és ezért értelmetlen a játék.
Hogy a faszba nem veszik már ezt észre ezek az idiota ruszki köcsögök? Basszák meg az új tankjaikat meg az új mapokat ha ez a szar lassan több idegességgel jár mint játékélménnyel!
(nem tudom en miert nem kapok ilyen zoldseg ellenfeleket <#vigyor5>#vigyor5>)
Saor Alba
Akcióhõs artykon jót nevettem hogy jöttek kommandózni ezek is észlények mikor fókuszálni kéne meg támogatni akkor mindig izegnek-mozognak amikor meg poziciót váltani mert van idõ akkor meg kempelnek keményen.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Az ARL44 kitörölhetetlen nyomokat hagyott bennem.
Elég töketlen egy banda mondhatom😄
6kill, 1709 XP, 37.000Kredit, semmi prémium
http://www.tenke.hu
Gyõzelem!
Csata: Fjords 2012. július 15. 22:23:12
Jármû: AMX M4(1945)
Szerzett tapasztalat: 758 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 8 475
Nézzük....
ui: de majd legközelebb privibe a reportot az oldal alján megjelölt címre pliz.
Gyõzelem!
Csata: Live Oaks 2012. július 15. 7:32:28
Jármû: VK4502 (P) Ausf. B
Szerzett tapasztalat: 4 046 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 75 783
Csatában elért Achievement: Acélfal, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Azt tudja valaki hogy az IS-6 tier limites-e?
Az elõbb top tankként jött egy 3mas platoon velük
Sztem a god mode be volt kapcsolva náluk, mert még az oldaluk is nyelte a lövéseket .. Daráltak szépen, gondolom ingyen gold lõszert lövöldöztek. 😊
http://www.tenke.hu
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Pár napja nálam is elõfordul idõnként, hogy minden látható ok nélkül, jókora laggokba futok bele... tipikusan akkor veszem észre, mikor meg akarok állni, és bármit csinálok, a jármûvem látszólag ugyanúgy halad tovább. Esetleg továbbra is áll mozdulatlanul, majd jó pár másodperc múlva már az élõ eseményeket szemlélve kiderül, hogy felakadtam vele valahová, kilõttek, már teljesen körbefordultam... stb. Mivel sem a ping mértéke, sem a lagg jelzõ nem mutatja, hogy gond lenne olyankor, én sem tudom mi lehet konkrétan a probléma, bár ötletem azért van.
90mm sokkal jobb pen, de kevesebbet sebez, meg pontos viszonylag 😄
105mm gagyibbat üt át, de többet sebez 😊 és pontatlanabb....hmmm marad a 90mm 😊
Amúgy nem rosszabb tank az mint a Tigris....
50-100nál tovább én se megyek a heavy ágon.
Ma eljutottam arra a pontra, hogy valaha megtudjam milyen is az AMX 50 100... tovább nem hiszem hogy megyek 😊
Megvásárolva:
AMX M4(1945)' vettél. Elköltöttél kredit: 797 500.
Remélem nem lesz szenvedõs ez az AMX M4... Akinek volt árulja el mivel jobb? 90mm vagy 105mm? 😊