World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solten
Nagyjabol az osszes palya az, egyszeruen nem a fos assault-ra lettek tervezve. Az encounter mod viszont jo otlet szvsz es eleg eletkepes, jok hozza a mapok is (foleg sigfried line).

Saor Alba

Erlenberg is assault, nem pedig encounter. Szerintem kevered Ruinberggel.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Gottfried
Erlenberg más,ott egy bázist kell foglalni.Azzal a moddal nincs semmi gond,mindkét csapat egyenlõ esélyekkel indul.A gondom nekem a védõ-támadó felállással van.Eleve elõnyben vannak a védõk,hisz õket nem szorítja az idõ.Ez már nem korrekt.
A valóságban egy sikeres támadáshoz a 3:1 arányú túlerõ kell a támadóknak.Ha nem is ilyen mértékben de pl. egy tierrel magasabb támadó tank,vahy a védõknek arty nélkül,vagy valami hasonló megoldással talán egyenlõek lennének az esélyek de így....

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Sand Riverrel speciel nincs bajom assault módban. Jobban szeretem mint a sima verziót. Erlenberg dettó. Nekem csak a Prohorovka/Malinovka duóval van gondom. Ezek egyszerûen alkalmatlanok arra hogy assault mód legyen rajtuk. Bár randomban is rühellem mindkettõt.
A pályák alkalmatlanságánál viszont nagyobb baj hogy a játékosok túl hülyék ahhoz hogy megértsék, hogy mit is kéne csinálniuk.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Gottfried
Nagyon remélem.....
Egyébként a homokos is szar támadóként mert ha a dombra felmegy egy védõ spotter,az artyk megtizedelik a támadó csapatot mielõtt elérne a régi bázisig. Ferdivel az elõbb annyi idõm volt hogy a kezdésnél elfordultam,mentem 20 métert balra,villant a villanyégõ és már oneshotolt is egy buzi.Ennyi volt.....
Spottert senki nem látott.Aztán egy fél perc múlva ugyanígy járt a pár méterrel elõttem menõ M103 is.Természetesen sehol senkit nem láttunk.Kurvára flusztráló ha egyszerûen csak a szerencsén múlik hogy túléled e az elsõ percet.Átgondolatlan és kidolgozatlan ez a mod és emiatt úgy szar ahogy van.

Sztem inkább csak tesztelik az új játékmódokat... arányaiban nekem is rengetegszer beadja campirokát, himmelt az egy zászlóssal. Manapság unikum ha pl campirovka a klasszikus módban jön, himmel detó 😊

Ha nagyon hiszti lesz miattuk akkor lehet hogy ki fogják szedni. Elvégre már több mappal is megtették mostanság.

Gottfried
Igen,azért is írtam azt példának.(na meg azért mert ennyire erõltetik.Ne mondja nekem senki hogy 30 map és több játékmód közül 30 csatából ötször azt a szart adja és ez véletlen)Ilyen egyszerûen nincs,vagy ha van is,az esélye nagyon minimális.Az hogy ötször támadóként......na az már csak hab a tortán.
Attól függetlenül hogy a többi map kiegyensúlyozottabb,prohorovka és campinovka miatt az összes új játékmodot úgy rühellem ahogy vannak.Maradt volna minden szépen a régiben és a bugokat,az MM-et és a többi faszságot javították volna ki ha ennyi idejük van.

Nyilván azért hogy tudják hogy nem azért bújkálok mert gyáva vagyok, csak épp tárazok. De úgy látszik hogy ez haszontalan infó....

Érdekes, én bírom azt a mapot, támadóként és védõként is szoktak jönni a winek. Artykon múlik szvsz.

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Sztem csak azzal az egy térképpel van gond, bár kampirovka is érdekes, bár sztem sokkal kiegyensúlyozottab.

Mondjuk annak a sok hülyének szól, aki õrjöng ha a francia tank nem jön a segítségére....

I.C.ram
Bírom, mikor a francia tankosok írogatják, hogy "RLD". Ki a francot érdekel, mégis? 😄
Gottfried
HELP !!!

Szerintetek hogy lehetne elérni hogy kivegyék azt a buzi bázisvédõ játékmodot ??
Prohorovkán ma ferdivel ötször kaptam meg,mind az ötször támadóként és mind az öt vereség lett.
Ha a védõ csapat nem teljesen idiota akkor egyszerûen esélytelen és ezért értelmetlen a játék.
Hogy a faszba nem veszik már ezt észre ezek az idiota ruszki köcsögök? Basszák meg az új tankjaikat meg az új mapokat ha ez a szar lassan több idegességgel jár mint játékélménnyel!

Solten
<#eljen> troll gun <#vigyor>

(nem tudom en miert nem kapok ilyen zoldseg ellenfeleket <#vigyor5>)

Saor Alba

MatchDiabolo
Néha pár AP-t nem árt kiosztani az a Panther az oldalába nagyon szerette volna és máris kevesebb gondodot okoz<#eplus2>.
Akcióhõs artykon jót nevettem hogy jöttek kommandózni ezek is észlények mikor fókuszálni kéne meg támogatni akkor mindig izegnek-mozognak amikor meg poziciót váltani mert van idõ akkor meg kempelnek keményen.

Na erre Lowe-es faxra én is emlékszem.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Két tanulmányozásra méltó egyed a rovargyûjteményembõl:
USSSulaco
11k game, 44% win rate

Rexinger
8k csata, 42% win rate, egy igazi Löwe mágus

kerla
És ha már prém, credithozamban Löwe avagy prém Jagdtiga???

Dettó.
de miért, nem mindenki tol 2K XPs meccsetket, jó azt tudni hogy mondjuk átlag XPvel mit hoz.

Nem tudom mond-e valamit de már legalább háromszor volt féláron amióta sikerült kifejlesztenem de még nem vettem meg.
Az ARL44 kitörölhetetlen nyomokat hagyott bennem.

lammaer ne szívass még te is pls xDDDD
kerla
gyerekek, ez a féláras francia prém Spg hogy termeli a creditet??? van értelme?

Persze, ha más nem azt mutatja mennyit lehet vele keresni...

tenkenorman
Nah hoztam mégegy videót így estére 😊

Elég töketlen egy banda mondhatom😄

6kill, 1709 XP, 37.000Kredit, semmi prémium

http://www.tenke.hu

feltöltsem szerintetek az adatokat?

Gyõzelem!
Csata: Fjords 2012. július 15. 22:23:12
Jármû: AMX M4(1945)
Szerzett tapasztalat: 758 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 8 475
tenkenorman
Hoztam nektek még egy videót így estére 😊

b+ mindjárt eladom ezt a szart 😄 ennyire hulladék????? ha ezt tudtam volna 😞😞
Hehe, 5 perccel elõtted véletlenül pont egy ilyet akartam feltölteni. 😊
Nézzük....

ui: de majd legközelebb privibe a reportot az oldal alján megjelölt címre pliz.

A KURVA ANYJÁT AZ AMX M4-NEK! VAGY A NOOBOKNAK 😄 eddig 0% winrate..... marhára megérte megvenni -.-"
mozesapo
Nem megy az eredmény feltöltés. Nem ismert tank típus.
Gyõzelem!
Csata: Live Oaks 2012. július 15. 7:32:28
Jármû: VK4502 (P) Ausf. B
Szerzett tapasztalat: 4 046 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 75 783
Csatában elért Achievement: Acélfal, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

Hali!

Azt tudja valaki hogy az IS-6 tier limites-e?
Az elõbb top tankként jött egy 3mas platoon velük utótaggal .. 😊
Sztem a god mode be volt kapcsolva náluk, mert még az oldaluk is nyelte a lövéseket .. Daráltak szépen, gondolom ingyen gold lõszert lövöldöztek. 😊

tenkenorman
én router vagy modem meghibásodásra tippelek. mivel eddig nem volt ilyen és az elmúlt hetek kánikulájiban többször is újraindult, és olyan forró volt a burkolat hogy alig lehetett hozzányúlni. mivel router reset után sem jött helyre, és böngészés közben is néha elveszti a fonalat. egyre biztosabb vagyok benne hogy ez a gond.

Eagle16
7.5 tesz élõben: link

Nem tudom meddig megy, mutat pár új tankot 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

QuentinT
Tenkenorman!
Pár napja nálam is elõfordul idõnként, hogy minden látható ok nélkül, jókora laggokba futok bele... tipikusan akkor veszem észre, mikor meg akarok állni, és bármit csinálok, a jármûvem látszólag ugyanúgy halad tovább. Esetleg továbbra is áll mozdulatlanul, majd jó pár másodperc múlva már az élõ eseményeket szemlélve kiderül, hogy felakadtam vele valahová, kilõttek, már teljesen körbefordultam... stb. Mivel sem a ping mértéke, sem a lagg jelzõ nem mutatja, hogy gond lenne olyankor, én sem tudom mi lehet konkrétan a probléma, bár ötletem azért van.

elsõ körömben az ellenségnél egy noob kifogta élete körét és su-152vel 9et ölt -.-"
köszi 😊
90mm sokkal jobb pen, de kevesebbet sebez, meg pontos viszonylag 😄
105mm gagyibbat üt át, de többet sebez 😊 és pontatlanabb....hmmm marad a 90mm 😊
Amelyiknek nagyobba penje....
Amúgy nem rosszabb tank az mint a Tigris....

50-100nál tovább én se megyek a heavy ágon.

Mindig is érdekesnek tartottam a francia forgótáras hvy-ket, amióta kijöttek a francia tankok a devek gyárából....
Ma eljutottam arra a pontra, hogy valaha megtudjam milyen is az AMX 50 100... tovább nem hiszem hogy megyek 😊

Megvásárolva:
AMX M4(1945)' vettél. Elköltöttél kredit: 797 500.

Remélem nem lesz szenvedõs ez az AMX M4... Akinek volt árulja el mivel jobb? 90mm vagy 105mm? 😊
tenkenorman
de nekem minden tanknál rossz...

bardocz
Ja, így már értem😊
Nekem is elkezdett szarakodni az irányítás amikor ráraktam a legnagyobb ágyút az AMX40-re. De csak azon a tankon szar. A KV1nél jó volt.
Mert a WG utálja a német tankosokat, azért 😊

bardocz
Engem az érdekel, hogy az elit Ferdirõl miért raknák át bárhova is az xp-t? Nem vonják ki, és marad T8-nak, nem?
Miért kéne a garázsban tanknak lennie hogy a free XPt áttegyék?

OP tank! Nerfet neki!
tenkenorman
most csak szivatsz ugye😄?

zsír új.... a régivel sajnos valami történt xDDD
.. elinditom a jatekot es az fps leesett 15re. geforce 560ti a delikvens. tudom h volt mar korabban eza problema, de nem emlekszem mit is kellene a videokartyan kiloni h visszaalljon a korabban megszokott. kapcsolgatom jobbra-balra, de nem akar menni. valaki tud segiteni?