A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
mittomén1 #203849 valaki elárulná nekem mi a ráktól van az hogy az ostoba legénységem átütést mond de semmi kár nem keletkezik az ellenfélben??miféle átütés ez akkor?nagyobbak ellen igy sincs esélyem ehhez képest folyton közéjük rak(nem, nem vagyok könnyü tankkal).10ből átlagban 8 lövés átüt amiből jó ha 2 sebez nagyobbakon.bár a személyes kedvencem a 0 sebzés tigris p-vel a leopard hátsóján közvetlen közelről(kemény 2 cm páncél).ez a játék teljesen elmebeteg?aki cseppet is ért a tankokhoz tudhatja hogy átütő lövedék a valóságban minimum harcképtelenné teszi a tankot vagy a legénységet vagy felrobbantja az egész tankot ha löszert ér.a játékban is elvárnám hogy legalább sebezzen.attól még hogy nem tankszimulátor.most akkor hogy is van ez?vagy én várok el túl sokat?