World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gottfried
Tudja valaki hogy úgy is átmegy e az XP az elit ferdirõl a JT-re ha a JT nincs a garázsban?

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Végre megvan a 160000xp a Patton-al, azt hittem soha nem jön össze.
A T30-ra kell még 99000xp.

Kiszeded a billentyût a helyérõl majd vissza, és észhez tér.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Gyõzelem!
Csata: Ruinberg 2012. július 15. 19:41:37
Jármû: AMX 40
Szerzett tapasztalat: 843
Szerzett kredit: 14 215
Csatában elért Achievement: Acélfal, Mesterlövész, Kiváló Lövész, Pusztító, Kay Kitüntetés II Osztály, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"

Prém nélkül, 5 kill
ilyen nekem is van néha....
nyomom a D-t hogy kanyarodjon és amikor elengedem kanyarodik magától tovább XD sztem a game lehet gagyi nálad, spacet nem nyomkodod ugye? 😄
Nem öntötted le valamivel a billentyûzeted? Vagy kajamorzsa, bármi egyéb szennyezõdés ami miatt más gombot érzékel, mint amit lenyomsz (vagy ugye nem is érzékeli). Mikor beleborult az enyémbe a szörpöm 😊 azután csinált érdekes dolgokat. Örültem is neki...

The Matrix has you...

haha, kár hogy nem 88 😊
tenkenorman
tudom, nézze ki ki elõl akar elbújni és maradjon takarásban. simán jó én is szoktam. de ez akkor is fsság volt...

http://www.tenke.hu

ez amúgy foxnak ment, csak két 48-as van

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Doc Hooliday
Végül is ja<#nevetes1> de fordul úgy mint egy dodgem!

na jó, de ez szándékos szivatás volt, zokszó nélkül ki kell lõni az ilyet

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

L/68-at elvitte a cica vagy miért nem azzal használod?

bardocz
Mert a KT-n ugyebár nem tudsz nagyobb ágyút kifejleszteni.
amit a bat csinált volna (ha jól csinálta volna) jó 5let lett volna....
én is sokszor csinálom ezt (persze figyelek ha a "gazdatest" tolatni akar)
ma pl. M26al tapadtam be T95 mögé és onnan lõdöztem ki, máskor meg amx 13 90el tapadok be nagy mögé amíg tárazok ha nincs hová menekülni, vagy épp artyval hvy mögé városban.... szóval NYUGEEEEEEEE 😄
Mondjuk a dodgem kifejezés kerülendõ a francia lightok esetében... 😊

bardocz
Igazából a 88-assal nincsen gondom, kedvenc ágyúm a játékban. Max kifejlesztem, hogy a Ferdin már ne kelljen.
Doc Hooliday
Egy kis kedvcsináló neked a 13 90-hez!<#smile> A mai elsõ spontán köröm vele!

Gyõzelem!
Csata: Sand River 2012. július 15. 19:20:14
Jármû: AMX 13 90
Szerzett tapasztalat: 1 896 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 22 985

Nem rossz kis dodgemek ezek amúgy, csak tudni kell vele játszani!

T95, nem T92.

Mire?

Talán dömper lassú TDkre (mint a T92) esetleg, mert arra szoktak az emberek HEvel lõni szembõl, meg talán ott +1 lövést kibír a T8as artiktól ha fennvan.

Másra sztem felesleges, amikor az artik 2000-eket ütnek, tökmindegy hogy van rajtad ilyen vagy nincs.

tenkenorman
attól függ mire!

tenkenorman
L52eset... nem véletlenül gurultam így be. tudod mekkora szopás azzal tolni? még 20K a X-es agyúig.

Már nem azért, de milyen ágyút használsz már azon az E-75-ön?

dante3
A +15%-os repeszvédelmet érdemes megvásárolni, hatásos? Köszi

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Ugye azt tetszik tudni hogy a credit független a gyõzelemtõl, nincs rá ugyanis 1.5X szorzó.

Azaz mindegy hogy nyersz vagy vesztesz, ugyananyit keresel ha TE jól csinálod.

batchatben ül és 1131 effi, nincs is több kérdésem

nekem 10k-nál is elõfordul, hogy csak azután veszem észre,hogy meg akartam állni

Úgy tudom ahhoz nem szükséges nyerni mert szinte ugyanazt kapod. Bár lehet tévedek.
tenkenorman
E? az mi? a tempomatra gondolsz? 4000 csata után azért tudom irányítani a tankot.
Érdemes megnézni ezt a videót. Most lõttem 10 perce. Nem elég hogy ilyen gondjaim vannak még ez is...

popey8
Mekkora rohadt <#kocsog> ez a WoT. 10 csatából 1 gyõzelem a Type-val. Nehogy már lehessen egy kis kreditet keresni.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Hát, ha probléma a pénz akkor érdemes kihagyni a 10.5-est, annyival nem jobb mint a 88-as, viszont jelentõsen drágább (4x) a lõszer bele.

Amúgy a nagyobb sebzés mindíg elõnyös, fõleg ha te ütsz elõször.

bardocz
JP-re van értelme a 10.5-ös ágyúnak? DPM kisebb, pontatlanabb, átütése kisebb, csak nagyobbat üt, meg hamarabb céloz.
De elrontják.

1 tierrel feljebb kerül (mint most a 13-90) de ugyanaz az ágyú marad rajta mint volt. Azaz mehetsz harcolni T8-as meg afeletti medek és heavyk ellen (nem ritkán T9 és T10 cuccosokkal teli csatába). Azaz nagyjából csak spotternek lesz jó, mert bár a penetration (144) még elegendõ lenne a nagy dögök elleni harcra (hátulról persze), a 6*135 HP sebzés az picsafüst.

Scoutolni meg jobb a T50-2.

nem nyomod le véletlenül az E-t?

a felaraztak az ugye lefeleztek az arat, csak nincs ekezetem 😉
tenkenorman
eddig nem csinálta, évek óta ugyan az a netem. marha idegesítõ... :@

jahajj, mekkora jo tank ez az amx 13 75. most vettem (persze pont egy nappal elotte mielott felaraztak volna), remelem nem rontjak el az uj patch-ben. jo lenne elerni addig a 13 90-et, de eseslytellenek latom. mikor johet a patch, kb 2het?
Nekem is szokott ilyen lenni néha, szar a neted 😄

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Pedig ez tipikusan akkor szokott történni amikor vmi hálózati hiba van... amikor ilyeneket tapasztalsz, nem szalad fel a ping és/vagy pirosul be az a kis pötty mellette?

tenkenorman
Sziasztok! Lenne egy kis problémám. Pár napja a következõt csinálja a WOT. Játszok 25-30 as ping 60 fps stabilan, nyomom neki a gázt de hiába engedem el az utolsó utasítást megtartja és megy-megy-megy, vagy kanyarodás közben is bejátsza ezt néha és marhára idegesít! Egyébként valami internetes gond lehet mert böngészés közben sem az igazni. Eléggé pénz szûkében vagyok a játékban úgyhogy nem örülök amikor az E-75 odaveti magát az ellenségnek. Jah a másik meg hogy lövés után azonnal megindul! A routerem elég meleg volt, kihúztam hagytam kihûlni, kiporoltam. Most jó a hõmérséklete de a gond nem oldódott meg!

köszi elõre is a segítõ hsz-eket.

Wolfyn mester már nem játszik tudtommal, meg én voltam a gyorsabb. bebe...

Én tudok jobbat, a te delikvensednek legalább van hit ratioja. <#idiota>
http://worldoftanks.eu/community/accounts/500261136-Wolfyn/

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

jaj ne, te ugye nem azok közé tartozól akik meglátva a saját effijüket, ezen elborzadva elõveszik az effi nem számít magyarázatot?

azért meg külön grat, hogy a "megfelelõ" emberbe kötöttél bele, még a végén mém leszel mint Matyi

mijki
Én még itt is próbáltam hajtani, de sajnos nem sok sikerrel. De a folytonos vereségek, és a 4 oneshot betette a kulcsot. ..talán holnap.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Szakesz ilyen szerinted? Szerintem vedd be a gyógyszered vagy nézd meg a statjait... 😊

Érdekes koncepció, nem is hülyeség. Bár ha belegondolok, a prémium account kb errõl szól, csak nem tankra leszûkítve 😊

Artman
Yoooo bkis csata volt 😊

7 kill 😊
Gyõzelem!
Csata: Malinovka 2012. július 15. 16:54:52
Jármû: Jagdtiger
Szerzett tapasztalat: 1 356
Szerzett kredit: 47 649
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Top Gun

A gyõzelmi esély az nagy lutri, lehet hogy napjainkban már pszichológiailag is hat - mondjuk ha a csapatból 10 embernek fenn van és látják hogy 30%, már eleve elkönyvelik hogy vesztenek és ennek megfelelõen szarul vagy figyelmetlenül játszanak mondva hogy "minek" 😊

A 30% azt jelenti, ha 10x játszanátok le azt a meccset akkor 3x nyernétek belõle. Tehát nem azt jelenti hogy a meccset nem lehet megnyerni.

Én az utóbbi 2 napban rendre buktam 70-80%os csatákat is, nem 1x nem2x, ráadásul úgy hogy sokszor 3-an voltunk platoonban (zöld játékosok) a csapat felsõ harmadában. És bebuktuk.

Én az XVMnek ezt a %os modulját nem szeretem, nagyon pesszimistává teszi az embert, ráadásul szerintem még szubjektívebb mint a rating... hiszen egy eleve szubjektív rating alapján egy még szubjektívebb kalkuláció segítségével hoz ki egy arányt... szóval olyan mint a kártyavár, ahogy építjük az egyre bizonytalanabb szintekre a következõket...

Abban igazad van hogy nem 100%-os az XVM mod egy csatában, hiszen egy jó statú játékos is csinálhat ostobaságokat, esetleg telibeveri elsõ lövésre egy high tier arty, esetleg a random nem szereti és hiába céloz tökéletesen sose találja el a célt vagy mindíg lepattan. És hasonlóképpen egy síkhülye is lehet szerencsés vagy jól jöhet ki neki a lépés és öszehoz egy böllért egy meccsen.

Mint minden statisztika, ez is a nagy számokon jön ki jól.. mondjuk úgy, a 14 te oldaladon lévõ játékosból 10-12nél jól látható ez alapján hogy mit mûvel és miért. A Maradék 2 meg a meglepetés, amikort egy szuperlila elbénáz valamt vagy egy sötétpiros istenien tolja.

mijki
Hogy utálhat ennyire a játék?

1, Ma 40 csata alatt nem tudtam egyet se duplázni. Akármit csinálhattam, vesztett a csapatom. 40 csata alatt a gyõzelmi esély csak párszor volt 30% felett.

2, Ma 4x(!!!!!) oneshotoltak, 3x a Panther-em, egyszer a KT-m, egyszerûen annyira felbaszott már hogy arra nincsenek szavak. Elmehet a WG a jó büdös kurva anyjába. Leszophat SerB meg a bandája...

Egy ideig szüneteltetem ezt a fost.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!