banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Renegade
    bizony olvastam, de annyira meglepett, hogy nem válaszoltam rá :-)
    Én általában kritikus hangnemben szoktam véleményezni a replayeidet (az első csörténk egy kampinovkás t-44 replayed kapcsán volt), te meg már már pozitívan elfogultan írtál. :-)
    Azt nem tudom, hogy mivel lőtt, én bemondásra elhittem a no gold szabályt (csaták előtt prtscrt is csináltam a tankokról).
    Mindkét csata sorozat előtt volt félreértés, én a medesnél hittem azt, hogy nyilt mezős, ő a hvysnél, hogy nyíltsisakos.
    Én is visszanéztem őket, sajnos(szerencsére) én csak a hibáimat láttam. Igyekszem a saját teljesítményemet is kritikusan szemlélni. Legordítobb számomra a 3. medes csatánál a elkényelmeskedés. Illetve a 2. hvysnél a test felső részére rossz szögnél, illetve a torony közepéhez közel -leadott lövés jelentette.