World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jelenleg 18k free xpm van.
WoT: Nishizumi77
Akkor a D10T-ért is jár majd 16.500? Jó lenne.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
Emancipate yourself from mental slavement!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
hmmm ezek szerint mivel anno nekem ez ki volt fejlesztve... t43 ra is... akkor kapok free xp-t helyette? méghozzá 16500-at? hmmm érdekes...
War. War never changes...
Hallgasd meg inkabb ezt es idegeskedj. <#eljen>#eljen>
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Emancipate yourself from mental slavement!
Bár Tier10-nél nem kell fejlesztgetni de kivételek mindig vannak E100 meg most ezek új dolgok lesznek lehet újítanak.
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
There will be no additional compensation.
Stock modules will be changed to equivalent new ones (both in the Tech tree and mounted onto the tank). There is nothing being moved to the depot
All stock modules in depot that don’t fit other tanks are sold at original purchase price and credits go to player’s account
Suspensions in depot are sold at original purchase price and credits go to player’s account
Gun 105mm CN 105 57 will be mounted onto the tank only if the Gun 100 mm SA 47 was researched and mounted onto the tank
If There was a Gun 90 mm DCA 45 mounted onto the tank the shells for it go to the depot and the gun will be replaced with the Gun 90mm F3
Na tehát megkapja a löveget,ha ki van fejlesztve,és fel van rakva rá,ha nincs a top löveg rajta,hanem a stock 90-es akkor megkapja a másik 90-est.
Minden stock cuccot,ami nem jó más tankokraés a depóban van pedig teljes áron elad a játék...én így értelmezem.
Legutóbb a KV-t szedték szét(persze ez is jól hozta a kreditet)most meg a su-85...apropó: már most megkapta a nerfet mert a zis felülrõl 3x pattant az "agyonpáncélozott" KV-1S fostalicskáról!Gratulálok ezeknek a pénzéhes vörös homároknak,lassan prém nélkül játszhatatlan játékot sikerül faragniuk ebbõl az egyébként is selejtes játékból.Ezért én tuti nem fogok fizetni....
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Életerõ megnövelve.
Az M62-T2 ágyú torony forgás közbeni pontossága csökkentve.
Maus kiegyensúlyozás:
Életerõ 200 ponttal megnövelve.
E-100 kiegyensúlyozás:
Életerõ 100 ponttal megnövelve.
150 mm-es ágyú pontossága 5%-kal, újratöltési ideje 1,1 másodperccel megnövelve.
T-28 kiegyensúlyozás:
A jármû teljes egészében újra lett balanszolva.
F-30 ágyú eltávolítva. Kifejlesztésének költsége a Free XP-hez adódik.
T-34-85 kiegyensúlyozás:
85 mm-es D5Т-85BМ ágyú megerõsítve.
100 mm-es D10T ágyú eltávolítva. Kifejlesztésének költsége a Free XP-hez adódik.
Új V-54К motor.
Su-85 kiegyensúlyozás:
Új 85 mm-es D-5S-85BМ ágyú.
107 mm-es ZiS 6-os ágyú eltávolítva. Kifejlesztésének költsége a Free XP-hez adódik.
A jármû teljes egészében újra lett balanszolva.
Mivel azt igérték,hogy elit Bat-chatért fullos T10-est kap az ember(105-ös löveggel eggyütt).Félkész,így-úgy fejlesztettért nem tudom...
(Eleinte még arról volt szó persze,hogy ki kell húzni Eliten is,de ez menet közben változott..és még vagy 1 hétig teszt,vagy játék közelébe se jutok hogy lássam az újításokat😞
Az álcafestésnek van gyakorlati értelme ?
Rejtõzködésnél számít ?
Tehát akkor hogy nézzen ki a VK-m? Most mindenkire rakjak elitet? és akkor 2. képzésbe legyen a pontosabb lövés menetközbe, stb, stb ?
Batchatnak 3 ágyúja van. Amit a 1390-rõl hoz, az az alap. A lóri 100mm-ese fejlesztés rá még, és van valami 105mm-es, ami semmi másra nem jó, 5ös revolver tárral. Na az nekem ki lett fejlesztve a teszten, de miért?
VK3601H legénysége elérte a 100% -ot, milyen skilleket rakjak rá elsõnek?
én erre gondoltam:
parancsnok: vagy elit alakulat, vagy hatodik érzék
lövész: pillanatkép (hisz médium vagyok, gyakran adok le lövést mozgás/torony fogás közbe ), vagy elit alakulat
vezetõ: sima utazás
rádiós: már van 66%os elit alakulatja
töltõ: elit alakulat
Javítással nem szarakodnék, mert úgy is mindig javító csomagot használok. Ha meg megint kellene, de nem tudok javítani gyorsan és meg halok, hát istenem....inkább javítás helyett elit alakulatot használnék.
Van ventillátor a tankba!
Mi legyen a másik 2 modul? 3002Db, Panther,Panther II, E50 a cél ezzel a legénységgel és modulokkal.
Amúgy mennyire jó ez az elit alakulat skill? És a parancsnok mentor skillje ?
Médium Batchat-nél hogy lesz a fejlesztés áthozva?
Van haver, aki megvette, és mondja, hogy nem húzza ki a motor, meg a láncot, mert úgy is megkapja.
Én meg nézem, hogy még ugye nagyobb ágyút is kéne rá fejleszteni, de a teszt szerón megkaptam. Nem is kell kihúznom. Ezt miért? (na nem mintha baj lenne)
Az amx105-ös arty átlátott G8-rol a B8-ra. Ez még 600-as mapon is 300 méter.
http://www.tenke.hu
Ez velem is sokszor megesik.Na persze azért mert én a lövésemmel kitörlöm a tér-idõ kontíniumból!<#boxer>#boxer><#zavart1>#zavart1>
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...