A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Simulacrum #203572 Én csak az első med csatát néztem meg, de a véleményem, hogy egy fullos E-50 egy kicsit gyengébb játékos esetén is 1-1-ben le kell győzzön egy T-54-et. Mostanában egyfolytában T-54-el játszom és tudom, hogy ha E-50 jön velem szemben, akkor olyan helyet kell keresnem, ahol nem tud nekem jönni, mert végem van. Még bőven 50% win alatti játékosok is pontosan tudják, hogy az E-50-nek sok mindenen túl a legnagyobb előnye a rammolási képessége. Egyetlen rammolással már meg is nyer egy med-med csatát az a tank, főleg ha még a személyzet adott tagja a plussz rammolásra is van fejlesztve.
Mikor lement a partra az ellenfél, akár azt is csinálhattad volna, hogy simán belelököd a vízbe és kész is még lövés nélkül is nyered. Gyönyörűen szorítottak be E-50-el engem már úgy, hogy meg se tudtam mozdulni.
Összességében a véleményem az, hogy 1600-1800 eff alatt, 1000 fölött nincs különbség igazán 1-1-ben két játékos között. Egy csatában már igen. Egy 1500-as már nézi a térképet és oda megy, ahol gond van. Nem lemmingezik és visszamegy védeni mondjuk. 1600-1800 eff felett már más. Sok ilyen játékos csatáját néztem végig és sokat lehet belőlük tanulni. Ahogy már más is írta nekem is az a bajom, hogy túl agresszív játékos vagyok. Nem tudom hol a határ. Ülök a T-54-ben fél élettel és nekimegyek a full IS-8-nak, mert előtte 3 nehéztankot szétszedtem és persze leszednek. Egy 1800-as pontosan érzi, hogy hol a határ, valószínűleg még XVM-et is használ és tudja, hogy adott tanknak nekimehet mert úgysem fordulja ki, mert annyira nem jó játékos. Biztos vagyok benne, ha használnék XVM-et erősen növekedne az effem, de pont azt az élményt venné el, amit most szeretek, hogy bevállalok minden csatát, aztán persze sokszor szépen elkenik a számat.
machizor neked, hogy megy a WZ-120? Megnéztem egy HAMI-s srác nagyon jó kis bemutatóját a youtube-on. Isteníti a legjobb fegyverét, de hihetetlen látni mennyire nincs kitérése annak a csőnek. Bár szerintem úgysem bírom ki és elindulok azon a vonalon.