World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
12 mecs alatt 25 oltem es 75% win rate persze tudom ez meg nem jelent semmit de nekem nagyon bejott, eloszor ezt veszem meg majd es csak utana az E100 TD valamikor ...mert azert itt mar nagyon nagy kredit osszegek repkednek...
De megnézhetjük gyakorlóba most fennt vagyok Pales név alatt.
Gyõzelem!
Csata: Karelia 2012. július 13. 20:21:59
Jármû: Lorraine 40 t
Szerzett tapasztalat: 2 096 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért) Szerzett kredit: 37 285
Csatában elért Achievement: Kolobanov Kitüntetés
Védõk voltunk és egyedül maradtam 5 ellen,de már nem volt csak másfél perc. HP-m már alig volt,így ha mentem volna resetelni 1-el ellõnek,ezért inkább elbújtam és reménykedtem,hogy nem lesz elég idejük befoglalni. Hát éppen,hogy bejött mert 98%-nál telt le az idõ és így megnyertem a meccset 😄
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Mondjuk a 13-90nek öszvissz az MM besorolása romlik így, de mivel T7es lightként eddig is nagy csatákba került, ez csak annyit jelent hogy többször lesz még nagyobb tierû csatákban (bár talán ezt kompenzálja a tervezett általános battle tier szûkítés)
Ja meg persze drágább lesz javítani.
Végülis erõs buff lett volna ha megkapja a lóri ágyújait és ugyanúgy megmaradnak a scout képességei 😊
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Pales27: én úgy érzem hogy a T-62A mozgékonyabb.
- gyorsabb toronyforgatás
- egy helyben is fordul
- nagyobb traverse speed
- gyorsulás kb. azonos a T-54-el
- csúcssebesség 5km / órával kisebb
- a kis talaj ellenállás értékek miatt szinte lebeg a föld fölött...kanyarodhatok vele akárhogy, 35 km / óra alá nem lehet levinni, akkor se ha szlalomozok vele 200m-en keresztül.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Az új T5 nem tudja forgatni a tornyát és nem revolvertáras?
A 13-90et feldobták T8-ba és kapott összvissz 100 HP-t?
Ja, és a biztonság kedvéért a 12t-vel már nem lehet kifejleszteni az artit (az új T5nél sincs)?
Szuper 😄
Az E100 TD is marha poénos. De mivel rendes szerveren csak Herterem van, mire eljutnék ehhez a monstrumhoz...szénné nerfelik, ezt bármibe lefogadom.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Csaby
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Ezthogy?
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.