banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Renegade
    na nem igazán tudok aludni, szóval felrakom most, lehet rajta csámcsogni

Így visszanézve röhejes hibákat követtem el. Med 3. körben zsebemben éreztem a győzelmet, láncra mentem, nem vittem HE-t kivégezni, de ez lehet csak mosakodás, mindenki döntse el maga. Mint látható én kaptam ki 2:1-re.

ezt valamiért incompletnek írja

Hvyk: Elsőnél felgyújtottam, onnantól ugye azt már nehéz elveszíteni, a másodiknál volt 2 teljesen hibás lövésem (tankoviban sem csinál olyat az ember) ki is kaptam. Harmadikat hoztam, szóval a hvy vonalat én nyertem meg.

összefoglalva: borzasztó szarul játszottam, biztos nem 1750 effis szinten. Viszont Frosty jobban játszott, mint ahogy a statjai alapján feltételeztem. Mindezek után mentünk 10 kört platonba, amit asszem 8:2-ben nyertünk (jó ez nem jelent semmit, de így tippre 60%-os átlagot lehetne hozni). Viszont 8k csata, kiváncsi lennék mit csinál rosszul, mert platonozni nem volt rossz, simán hoztunk pl 8 artys meccset, úgy hogy mi scoutoltunk IS4-ekkel. Lehet az a baj, hogy hajlamos türelmetlenkedni, mindenesetre érdekes volt. :-)

Konklúzió: majd mindenki jól levonja magának, esetleg meg is osztja