World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De az, hogy vásárlás után ennyit változtatnak valamin, az akár még fogyasztóvédelmi ügy is lehetne 😄
Bár gondolom az EULA-ban elfogadtam már ezt akkor, amikor még csak a loltrakira tátottam a számat az üres garázsban 😄
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
😄

Veszélyes hulladék az, ami rendelkezik veszélyességi jellemzők közül eggyel vagy többel, illetve ilyen anyagokat vagy összetevőket tartalmaz.
WoT: Nishizumi77
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Veszélyes hulladék az, ami rendelkezik veszélyességi jellemzők közül eggyel vagy többel, illetve ilyen anyagokat vagy összetevőket tartalmaz.

Ne felejts el hogy a 144-es átütésû 85mm-es ágyúval a T-34/85 még mindig a legnagyobb átütésû medium tank a tierjében, az amcsi medek 128, a németek 132mm átütésû lövegekkel tolják. Finoman szólva itt volt az ideje a T-34/85ös 175mm-es átütésû ágyúját elvenni tõle. Bár a T-43tól nem kellett volna elvenni, az már eddig is a tierje legrosszabb tankja volt.
Ha nem megy az ellenséges heavyk és TDk flankelése, akkor a jóval könnyebben játszható német TD vonal való neked (értsd😛anther,P2,E50) a nagy átütésû, pontos sniper ágyúikkal, amikkel messzirõl lehet lövöldözni.
Saor Alba
Páncélzata nem nagyon van, még a felépítményen sem sajnos...viszont a DPM miatt szépen lehet vele darálni. Jó lapos is, kis célpont, a végsebessége nagyon jó, gyorsan fordul, de így hogy minden sebzi...hát nem hiszem hogy kiadok rá 6 milliót.
VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Ez azt jelentheti, hogy arty splash-tõl nem döglik meg a fél legénység, hanem csak 1...esetleg 2?
The Matrix has you...
Tegnap 19:00 után már nem engedett be.
Valakinek van már véleménye az új német prém TD csodáról? Ára alapján esélyes, hogy beleinvesztálnék egy kis lóvét. 😊
T-62A valami nagyon állat cucc lett, most ez a legjobb vas sztem, menet közben is lézerágyú, tegnap volt egy csatám ami 16/15 volt, Snipert kaptam, de ami az érdekes, hogy ebbõl a 15 találatból 10-et menet közben full sebességen értem el 100 méter környéki távokon, elképesztõ, ez sztem brutál nerfet fog kapni, mire kijön.
Batchat 25t nem nagy szám, a fegyvere erõs, az sem baj, hogy csak 5 lövetû, bár fel lehet rá rakni a régi 6 lövetû 300-at sebzõt, csak 27mm-el üt kevesebbet, viszont picivel pontosabb, meg azért is érdemes ezt mérlegelni, mert sebzés tekintetében sincs szignifikáns különbség, DPM-ben a top ágyú csak éppen hogy jobb, egy táron belül 150-el, tehát célponttól függõen jobb a több lövetû kicsivel keveset sebzõ, mondjuk arty ellen, gyorsabban is tölti be a 100mm-es tárat 4 másodperccel.
Az az igazság, hogy még mindig a 7.1-es elsõ verziós Batchat volt a legjobb, akkor még lehetett vele menetbõl is lõni, most továbbra sem lehet.
Patton III-al nem mentem, de ennek az ágyúja tûnik a legjobbnak, viszont riasztó az a 45 km/h-s végsebesség.
I just played the public test server and the type 59 will be nerfed because of the Matchmaking. again.
Now as you all might know type 59 is treated as a normal tier 8.
Now you will only face tier 10, 9, 8, 7 and 6.
you don't face tier 5 anymore which basically means you earn less money.
Nem 105-ös howitzerrel mentél vele véletlenül?
Gyõzelem!
Csata: Steppes 2012. július 13. 11:07:14
Jármû: AMX-13 F3 AM
Szerzett tapasztalat: 2 246 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 60 562
Egyrészt azért hogy lehessen végere normálisan játszani nélkülük, másrészt azért mert egy realisztikusabb módban semmi keresnivalójuk. Éppez ezért lesznek erõsen hanyagolva.

Azért a krokodil verziónak jobban örültem volna.Szerintem nem merték bevállalni azzal a döntött fronttal,mert csak plazma vágóval lehetne kibontani szembõl.😊
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
- slight reduction of 90 mm canon DCA 30 AC and Canon de 105 mle. 1930 Schneider AC guns RoF
- For all guns, except 150mm, dispersion on move and on turning increased
A KV-3 meg kapott +100 Hp-t.
40-60k-t ez is hoz, egy jobb körben sztem a 100k sem lehetetlen vele.
egy kis tier limit kéne rá, és akkor instant get lenne. T10ek ellen kevés az a 170 pen.