World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyszer sem ment át? T110E4-el át tudtam lõni, az is nagyjából annyit üt át.

pointer4
Mondjuk nekem nincs gondom a type59el, tierX-ek között.
De az, hogy vásárlás után ennyit változtatnak valamin, az akár még fogyasztóvédelmi ügy is lehetne 😄
Bár gondolom az EULA-ban elfogadtam már ezt akkor, amikor még csak a loltrakira tátottam a számat az üres garázsban 😄
Nekem JP-vel pattogott tesztpályán a teteje szembõl.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

A 170-essel? Az sztem viszi ott is ahol a legvastagabb.

Azt a Giger-szobrot a tetején el lehet annyival lõni.

Miben segíthetek?

😄

.. ejj.. nehez szavakat talalni 😊

Veszélyes hulladék az, ami rendelkezik veszélyességi jellemzők közül eggyel vagy többel, illetve ilyen anyagokat vagy összetevőket tartalmaz.

Orosz tankról beszélünk, és orosz tank nem kapott még igazi nerfet! 😊

Ahhoz képest hogy csak 187mm a teteje, egész jól véd, de így már érthetõ miért vitte simán a 170es ágyú 😄

WoT: Nishizumi77

Jah, az a legfontosabb. :-) Pimp my tank, csóri kölök T29-esre nem veszi meg a 90-es ágyút, mert drága, de álcafestés az kell, mert milyen jól néz már úgy ki. Ez konkrétan megtörtént, kérdeztem a csávótól, hogy T29-el miért stock 76-ossal rohangál, netán M6-on nem húzta ki a 90-est? Hát ez volt a válasz.

Eagle16
Találtam egy Obj. 268 képet a páncélzatáról.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

+

Ryan közlegény és Matyashun:

Veszélyes hulladék az, ami rendelkezik veszélyességi jellemzők közül eggyel vagy többel, illetve ilyen anyagokat vagy összetevőket tartalmaz.

Tegnap be lett szúrva egy kép az su-85 új 85mmes ágyújáról ami 144mm átütéssel és 180-as átlagsebzéssel rendelkezett. Azt szeretném megtudni, hogy a T-34/85 85mm-es ágyújának az átlagsebzését is felvitték 180-ra?

..de legalabb negybol kettonek van alcafestese 😊))
Eagle16
A tesztszerver csodái...egy tankra 4 kemper jut.

Nem hiszem hogy nerfelik, ez az elõnye, a spaced front páncél. Ugyan olyan mint az is-3,7,8 oldala.

Hát például az ÖSSZES T8 tank oldalát, simán a 144es átütésû ágyújával. Emlékszel, azért játszol medium tankot hogy az ellenséges heavyk és TDk oldalába kerülj és ott lövöldözgessed õket, nem szemtõl szembe, meg messzirõl. Pont azért hogy ez könnyebben menjen, kapta a T-34/85 és a T-43 az új, nagyobb motort.

Ne felejts el hogy a 144-es átütésû 85mm-es ágyúval a T-34/85 még mindig a legnagyobb átütésû medium tank a tierjében, az amcsi medek 128, a németek 132mm átütésû lövegekkel tolják. Finoman szólva itt volt az ideje a T-34/85ös 175mm-es átütésû ágyúját elvenni tõle. Bár a T-43tól nem kellett volna elvenni, az már eddig is a tierje legrosszabb tankja volt.

Ha nem megy az ellenséges heavyk és TDk flankelése, akkor a jóval könnyebben játszható német TD vonal való neked (értsd😛anther,P2,E50) a nagy átütésû, pontos sniper ágyúikkal, amikkel messzirõl lehet lövöldözni.

Solten
Ennek a tanknak az egyetlen elonye a magikus kenoccsel bevont frontpancel. 10-es agyu is pattan rola (majd nerfelik). Mivel eleg tetu, es a toronyforgas se gyors, konnyen flankelik az oldala meg papir. Az agyu pontos de eleg szar 170 pennel meg a vicc alphajaval.

Saor Alba

3200 gold, ami nem rossz ár egy t6 tankért. Átlagos átütése van 300 átlag sebzéssel, ami jó szerintem(su-100 rajongó vagyok). Olyan depresszió szöge van amit bármelyik amerikai tank megirigyelne, viszont van egykét hátránya: oldalra igazából semennyit se lehet forgatni. Nagy hátrány mert igazából csak az tudod lõni amerre a tankod néz, sebessége nyílt terepen jó 40-45-öt lejtõn behúzok, fordulása is jónak mondható, hegyen felfele kicsit nehézkes ilyenkor fordulás is nagyon belassul, összességében jónak tartom, csak a hátrányait kell megszokni.

Valamit valamiért, jó DPM és jó átütés jó mozgás mellé már túlzás lenne a jó páncél is.

Egyébként mentem mindkettõvel eleget, igazából a helyzetek 80 százalékából az E2 tud többet kihozni. Az E8 elavult amióta kijött a 13-44.

Eagle16
Határozottan nem rossz ez az Object 268, de végülis csak egy kicsivel fürgébb Object 704 egy kicsivel erõsebb ágyúval...

Páncélzata nem nagyon van, még a felépítményen sem sajnos...viszont a DPM miatt szépen lehet vele darálni. Jó lapos is, kis célpont, a végsebessége nagyon jó, gyorsan fordul, de így hogy minden sebzi...hát nem hiszem hogy kiadok rá 6 milliót.

Óránként 2darab szál cigarettával többet tolok mióta felmentem tesztre. Azt hiszem ebbõl ennyi elég lesz 😊 Azt mondjátok meg T-34/85 mi a gecimet tud átlõni T8as tankok közül?😮

VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!

Hát mindjárt megsajnálom a tpye tulajokat.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Reworked mechanics for shell-shock crew damage with high-explosive rounds.

Ez azt jelentheti, hogy arty splash-tõl nem döglik meg a fél legénység, hanem csak 1...esetleg 2?

The Matrix has you...

Megjelentek? El sem mentek, max 5-bõl 1 csatában nem voltak. Bár sztem fel fog értékelõdni az SPG-k szerepe, megjelent egy-két atombunker szintû t10 TD, amik ha beássák magukat stratégiai helyekre életben nem szeded ki õket, T95 kutyafasza volt ehhez képest. Tegnap egyik klántársam JpzE100-al arty mentes csatában Lakevillen a város északi végén megállt, eredmény 8 kill meg 900 ezer credit volt. Elrejtette a hasát, semmi nem tudta kilõni, pedig t10 TD is jött vele szembe.

Mennyi a teszt szeró max player száma?
Tegnap 19:00 után már nem engedett be.
Valakinek van már véleménye az új német prém TD csodáról? Ára alapján esélyes, hogy beleinvesztálnék egy kis lóvét. 😊

Na bazzeg, az igazi pedotankos. Szánalom...

Eagle16
Na megjelentek az SPG férgek is a teszten. Még mindig kettesével lövik ki az embereket...

E-50M sztem szarabb lett, mint a mostani t9-es verzió. Ágyúja egy hangyányival lassabban szûkül, pontossága mondjuk összeszûkülve jobb lett, de menet közben borzalom. Helyben ugyanúgy fordul, de ahhoz képest, hogy 3 tonnával (muhaha) könnyebb sztem nem gyorsul jobban és nem fordul jobban menetbõl, talán még picit rosszabbnak is érzõdik a fordulása és ugyanúgy szar a fékje.

T-62A valami nagyon állat cucc lett, most ez a legjobb vas sztem, menet közben is lézerágyú, tegnap volt egy csatám ami 16/15 volt, Snipert kaptam, de ami az érdekes, hogy ebbõl a 15 találatból 10-et menet közben full sebességen értem el 100 méter környéki távokon, elképesztõ, ez sztem brutál nerfet fog kapni, mire kijön.

Batchat 25t nem nagy szám, a fegyvere erõs, az sem baj, hogy csak 5 lövetû, bár fel lehet rá rakni a régi 6 lövetû 300-at sebzõt, csak 27mm-el üt kevesebbet, viszont picivel pontosabb, meg azért is érdemes ezt mérlegelni, mert sebzés tekintetében sincs szignifikáns különbség, DPM-ben a top ágyú csak éppen hogy jobb, egy táron belül 150-el, tehát célponttól függõen jobb a több lövetû kicsivel keveset sebzõ, mondjuk arty ellen, gyorsabban is tölti be a 100mm-es tárat 4 másodperccel.
Az az igazság, hogy még mindig a 7.1-es elsõ verziós Batchat volt a legjobb, akkor még lehetett vele menetbõl is lõni, most továbbra sem lehet.

Patton III-al nem mentem, de ennek az ágyúja tûnik a legjobbnak, viszont riasztó az a 45 km/h-s végsebesség.

..szanalom.. mert tier8as meddel tier5osoket gyilkolaszni halomra az jo, es foleg kihivas..
Na kezdõdik, Mao ce tung is disappointed:

I just played the public test server and the type 59 will be nerfed because of the Matchmaking. again.
Now as you all might know type 59 is treated as a normal tier 8.
Now you will only face tier 10, 9, 8, 7 and 6.
you don't face tier 5 anymore which basically means you earn less money.

Stock torony +M1A1. Ellenség hasonló szintû medjeinek az irtására tökéletes.

Attól hogy te szépen vitézkedtél vele, még hibás koncenpció. Nem teszünk rá egy csak flankelésre elég átütésû ágyút egy olyan tankra, ami képtelen az ellen oldalába kerülni.

Nem 105-ös howitzerrel mentél vele véletlenül?

Eagle16
Amúgy a tesztszerveren kaptam 4200 free xp-t a T-28 ágyújáért, viszont én a KV-1-esen fejlesztettem ki.

Látom megy a +150% pénz.

Gyõzelem!
Csata: Steppes 2012. július 13. 11:07:14
Jármû: AMX-13 F3 AM
Szerzett tapasztalat: 2 246 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 60 562

Senki nem mondta vagy kérte a WGt, hogy írják át reálisra az artyk mûködését a Historical Battle módban. Csak annyit hogy hagyják ki õket a picsába belõle. <#hehe>

Egyrészt azért hogy lehessen végere normálisan játszani nélkülük, másrészt azért mert egy realisztikusabb módban semmi keresnivalójuk. Éppez ezért lesznek erõsen hanyagolva.

Még pár ilyen hibás koncepció jöhetne.

Axon
Elsõ az rossz hír, második az jó. Persze nézõ pont kérdése, mert ha szembe jönnek ezek, akkor az elsõ a jó hír és a második a rossz.

Arra vagyok kiváncsi, hogy belül mi történik /modul, legénység/.
Gondolom pontos a löveg és gyorsan szûkül a célkör.Mennyire zavaró a lassú töltés?
Azért a krokodil verziónak jobban örültem volna.Szerintem nem merték bevállalni azzal a döntött fronttal,mert csak plazma vágóval lehetne kibontani szembõl.😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

T110E3 felépítményét megküldtem vele és -345öt sebzett kb.

Azt nem teszteltétek véletlenül, hogy a TD E-100 HE lõszerrel ugyanolyan kuplerájt csinál egy tankban, mint egy arty találat?
Eagle16
Somua 35 CA:

- slight reduction of 90 mm canon DCA 30 AC and Canon de 105 mle. 1930 Schneider AC guns RoF
- For all guns, except 150mm, dispersion on move and on turning increased

A KV-3 meg kapott +100 Hp-t.

Na egy jó assault kör! Ment a dara rendesen 😄

Axon
Láttam, hogy módosítják a kv3-at és az S-35ca-t is. Lehet már tudni mit csinálnak velük?

nekem bejött, egy T-54et sikerült vele jól elszórakoztatnom, neki olyan 300 hp maradt amikor kilõtt.
40-60k-t ez is hoz, egy jobb körben sztem a 100k sem lehetetlen vele.
egy kis tier limit kéne rá, és akkor instant get lenne. T10ek ellen kevés az a 170 pen.

..szerintem ez alapvetoen amx annyiban fog kimerulni, h aza dott idoszakba,adotte lerheto modulokkal felszerelt tankok fognak harcolni. az h mi volt a realitasban h az spg-k h mukodtek, merget vehetsz ra enm fog megjelenni benne. ahhoz uj jatektechnikai felhasznalast kelelne belevinni a jatekba. gyakorlatilag ujrairhatnak. kizart 😊