A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Oddball29 #203361 Napi idióta rovatunkban egy meglepően jó kezdő stattal büszkélkedő egyén szerepel, akiről az is kiderült, hogy hazánkfia. Mégis mivel bőszített fel egy olyan "mindent láttam már, és mégse.." féle veteránt, mint jómagam. Mert ez nagyon nem az, aminek látszik.
Nos, a fenti jómadárnak egész biztos vagyok benne, hogy még nem szálltak le a golyói. Malinovkán képes volt T-62A-val VÉGIG a TD-k mögött kempelni. SEMMI támogatást nem adott a malomért magukat pergőtűzben odaküzdő heviknek. Mikor szégyenszemre nekem kellett azzal a lomha 704-el eljutnom oda és biztosítanom a magaslatot, azután se csinált semmit, csak tökéletes idióta módjára bújkált és forgolódott mögöttem. A csata utolsó harmadában kisezer esélye lett volna bemozdulni azért a két SPG-ért, és az előttünk álló egyetlen TD-t kiflenkelni is derogált neki. Persze karcolás nélkül megúszta, de a hiperpasszivitása miatt a csapt vesztett. Ezért aztán baromi megérte 10-es közepes tankot kihúzni.