World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
semmi köze nincs a med-ekhez 😄
mobilitása elég gyenge, gunja se vmi nagy szám (sima Pershing-hez képest)
páncélzattal nincs gond, volt hogy E-75 nem lõtt át meg T-62 😄
de asszem ezt sem veszem meg 😊
WoT: Nishizumi77
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Overlord amúgy azt mondta erre annó, hogy a készülõ Historical Battle módben nemigen lesznek artik. Ez annyira nem meglepõ, a játékban lévõ artyk 90%-a sosem látott csatateret, zömük csak papíron létezett. Amelyik pedig létezett és be is vetették, az se lõtt rá tervszerûen soha ellenséges tankokra. Nem sok helyük lesz a Historical Battlekban tehát, nagyon helyesen. Nem fognak hiányozni egy pillanatig sem, az is biztos.
Ez egy heavy tank ( azon belül is a lassú fajtából ) mednek álcázva.
Szerintem ez egy Tier8-ba költöztetett Jumbo Sherman lesz. Ugyanazok az elõnyeik és ugyazt a hibás koncenpciót képviseli mindkettõ: csak flankelésre jó ágyú úgy hogy közben a tank nem képes flankelni, a mobilitás hiánya miatt.
Nyilván a páncélzata lesz az elõnyös oldala, a legdurvább Typeos idõszakokat idézi a páncélzata. Papíron a legvastagabb ponton is csak 102mm a páncélzat, ennek ellenére a 200-as átütésû ágyúk(pl: Prém JT88 lövege) stabilan pattognak a frontpáncélzatról valami mágikus bevonatnak köszönhetõen, és sokszor a toronyról is. Mondom, tiszta kezdeti Type szindróma.
Viszont a tömeg/lóerõ arány számolásánál dobtam egy hátast. Kevesebb mint 10 lóeró jut egy tonnára, emiatt a tank rosszabbul gyorsul rengeteg heavynél. Tíz tonnával nehezebb a Pershingnél, és kap hozzá egy szutykos 500 lóerõs motort, ami gyengébb még a Pershing stock motorjánál is. Egy vicc az egész. Nem lepõdnék meg, ha a tesztidõszak végére kapna még 100-200 lóerõt hozzá, mert ezt így senki se fogja megvenni, szerintem használhatatlan. Ezzel a gyorsulással senkinek sem fog tudni az oldalába kerülni, és próbálja meg a 170-es pennel szembõl lövöldözgetni a T8-T9-T10 heavyket. Esetleg a tier limit lehet még megoldás, de a belinkelt táblázat alapján nem tierlimites.
Sok heavy tank van a játékban, amivel medium tankként kell játszani. Úgy néz ki, ez lesz az elsõ olyan tank, ami bár medium tank, de heavyként kell majd vele játszani.
Az ágyú sokkal jobb lesz a Typénál, amcsi módra gyorsan céloz és pontos, ez elõny lehet.
Szerintem ha WG akar egy újabb Type féle pénzesõt, akkor jobb lesz ha megtoldják gyorsan a motort még néhányszáz lóerõvel.
KV-5 10 20%
Churchill 10 40%
KV-4 10 60%
20%-os gyõzelmi arány...nem kicsit szar.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
A Löwe gyorsabb nála!
Viszont a spaced armoros frontja bitang jó, szépen nyeli el a lövéseket.
De ez az átlagos 22-25km/h egyenes úton eléggé gáz.
A löveggel nincsen semmi probléma, remek kis ágyú. Pontos és nagyon gyorsan lõ, a lõszer bele nagyon olcsó, tehát nem húzza le a profitunkat mint a vérdrága lõszerû tankok(T34/Löwe/IS-6). Természetesen a 200-as átütés miatt fontos hogy mindig jó helyre lõjünk vele.
A gondok magával a tankal vannak. Elõször is alulmotorizált, ilyen érzés lehet menni a T28/Prot/T95 cuccokkal. Mire valahová odaérek már javában zajlanak az események. De ez a kissebbik baj. A nagy baj az, hogy a frontpáncélon ott van ugye az óriási és sérülékeny lower hull, mindeki ott lövi, és persze át is viszik mindig. Még ezzel is együtt lehetne élni, elvégre néhány bekapott lövés nem a világ. De a vicc az, hogy WG-ék ennél a német tanknál is közvetlenül a front lower hull közepe mögé rejtették a váltómûvet. Ami azt jelenti, hogy minden, a lower hullra bekapott lövés sebzi a motort is. És ugye mindenki oda lõ, mert az a weakspot.
Ezért aztán tankunk minden egyes csatában sérült motorral cammog, ami megint csak T95 kategóriájú élményeket okoz. Érdekes módon a legények is könnyen halnak. Ráadásul a frontpáncélzat néha bekap érdekes lövéseket is. Az elõzõ csatában egy T-54 lõtte át gond nélkül a frontomat, pedig nem a lower hullt, hanem az elvileg legvastagabb részt találta el. Oldalról pedig bárki nehézség nélkül átlövi, és akkor könnyen kap ammo rack sérülést is. Az alapból is gyenge és állandóan sérült motor miatt nemigen lehet utána fordulni a mindket flankelni próbáló támadóknak.
A pénzt se fialja nagyon, ahogy láttam. Normál szerón, prém számla nélkül olyan 20-30 ezer pénz lehet a nyereség egy átlagos nyertes körben, ahogy a T34nél. A furcsamód gyenge páncélzat miatt meccsenként egy elhasznált javítót és gyógycsomagot simán rá lehet számolni, az ugye még 6000 kiadás körönként.
El tudnám képzelni ezt a csodaágyút egy prémium medium tankon mondjuk, röngtön vevõ lennék rá. Viszont így a nagyon sérülékeny és nehézkes Jagdtiger köntösben nem jó.
Összességében én pénztermelésre nem venném meg ezt a tankot, sokkal jobban megéri a prémium számla vásárlása, mint ez.
Csata: Widepark 2012. július 13. 9:39:29
Jármû: SU-152
Szerzett tapasztalat: 1 808 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 33 855
Csatában elért Achievement: Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "I. osztály" reggeli elsõ meccs 😄
Ez persze csak az én eddigi szerény tapasztalatom.
Azon mi dolgoznivaló van, hogy ha az ember a csata gombra kattint, akkor csak a sima randomba kerülhessen, a másik 2 játékmódot meg beteszik a lenyíló menübe a szakasz és a company mellé?
Ez kb fél órás munka lenne, ha annyira meg akarnák csinálni 😊
Sok tankon nem is kell célozni semmi gyenge pontot, IS-8ból kilátszik a torony, megküldöm azt átüti 😄
Persze ismerve a WG munkatempóját, kérdéses hogy ebbõl mikor lesz valami.
1 kör: arty one shootolt 40 km/h-s sebességnél, félpályáról.
2 kör: 2X pattantam le 1 T50-2-rõl batmobillal.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Annyira nem nyûgözött le, a sorrend már megvan, hogy fogom élesben megvenni az újakat: Jagdpanzer E-100, M48 Patton, E-50M
Van T30am 65K XPvel, de most épp azon gondolkozok kell e nekem a T110E4, annyira nem tetszik, meg lehet jobban járnék ha eladnám T30at pénz miatt.
Tudja esetleg valaki, hogy a francia T10 Td-nek mennyi az újra tárazási ideje, illetve a lövések közötti idõ?
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Elsõ csata: Prokhorovka, támadás/védekezés. Mi támadjuk a falut, miközben a hegyrõl high tier TDk lesnek rád a koszos arty kollégáikkal, az ellenséges tankok meg a töltés túloldalán várják a vállalkozó szerllemûeket.
Szerintem ezt a Támadás/védekezés játékmódot a kutya nem fogja játszani ha már nem lesz kötelezõ.
Ezekre gondoltam az xvm zip-bõl:
battle.swf
battleloading.swf
BattleTimerBig.swf
PlayersPanel.swf
StatisticForm.swf
VehicleMarkersManager.swf"
Mindet beraktam a gui\flash mappába, és még utána sem indult el a wot_xvm_proxy-val a játék, csak bekapcsolt és úgy maradt, és ezt az üzenetet írja benne:
WoT XVM Proxy v1.3.4.37012
System.Exception: Game start file not found: WorldOfTanks.exe
a következõ helyen: wot.Program.Main<String[] args>
Press any key to exit.
Ezt kézzel írtam be, mert nem lehet kimásolni <#vigyor3>#vigyor3>
No. You must wait for correction of its distribution over the levels of fighting.
Remélem ez vonatkozik a B2re és a T-127re is.
Egy olyan tankot, aminek a tier4-eseket is alig -vagy egyáltalán nem- viszi szembõl, lenne bõr a képükön nem hogy tier5, de még tier6 tankok ellen is berakni.
Addig tartanám õket szárazkenyéren, amíg be nem bizonyítják mondjuk egy topgunnal, hogy a Valentine életképes tier6 csatában.
Tehát még ne adjuk el a B2ket 😄
Hátha visszaállítják a régire.
Tegnap a Valentint (hirtelen felindulásból) már elküldtem a levesbe de ez is arra a sorsra jut, pedig szerettem.<#ravasz1>#ravasz1>
A 38H-t is szétcseszték, az elmúlt 15 meccsbõl 14x rakott 3-as csatába.
Tudna ide egy képet linkelni a techtreerõl,úgy látsszon hogy a JT-bõl mennyi xp-ért lehet kifejleszteni a jgpzE100-at?
Sokat segítene hogy tudjam mennyi xp-t kell még összeszednem a ferdivel hogy egybõl meglegyen amint átkerül ez az xp a JT-re.
Elõre is KÖSZI!
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Az amerikai 105 mm-es a leírtak alapján a simacsövû T210 lehet. L/73,2-es löveg.
Ez a Matilda meg épp olyan mint IRL: ronda. A játékban lemodellezve se néz ki jobban mint a képeken. 😊
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
A SuperPershingtol nem vagyok elejulva, medium, ugyanmar... Lassu dog, 170-es pen meh (az ELC agyujaval megegyezo 240 damage 😄).. Mondjuk a frontpanceljat sikeresen nem utotte at egy IS3 20 meterrol.
Saor Alba
Jpz E100: ferdi gun, jt gun, csõszájfék nélküli 150-es.
Td t110-ek: 2x t110e5 120-as, hasonlóan kinézõ 105-ös - ami kicsit hosszabb. Egy az egyben ugyanazok a lövegek amik a t110e5-nél is vannak.
T-62a második löveg modell: nagy kérdõjel.
268 második löveg modell: bl10 valószínûleg.
Végül a matilda black prince, az elsõ tank brit zászló alatt:
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!