World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát srácok ez a super pershing lehet hogy "olcsó" de annyit is ér 😄
semmi köze nincs a med-ekhez 😄
mobilitása elég gyenge, gunja se vmi nagy szám (sima Pershing-hez képest)
páncélzattal nincs gond, volt hogy E-75 nem lõtt át meg T-62 😄

de asszem ezt sem veszem meg 😊
Majd kiderül. Mint mondtam, soha nem lövöldöztek velük tervszerûen tankokra, és a Historical Battle módban kénytelenek lesznek a realitásokra törekedni.

Amcsiknál gondolom csak priest lesz, viszont németeknél sok arty fog szerepelni: Bison; 1-2 sivatagi pályán a sturmpanzer 2 de ezekbõl kevés volt; Grille; és sok hummel meg wespe

WoT: Nishizumi77

Lakeville...városba menni? Ugyan...mi a fasznak? 3-15-re kikapunk...istenem...miért van hülye? Annyira nem tudtom elviselni

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Én is remélem, finoman szólva nem a szívem csücske az arty. 😄

Overlord amúgy azt mondta erre annó, hogy a készülõ Historical Battle módben nemigen lesznek artik. Ez annyira nem meglepõ, a játékban lévõ artyk 90%-a sosem látott csatateret, zömük csak papíron létezett. Amelyik pedig létezett és be is vetették, az se lõtt rá tervszerûen soha ellenséges tankokra. Nem sok helyük lesz a Historical Battlekban tehát, nagyon helyesen. Nem fognak hiányozni egy pillanatig sem, az is biztos.

Viszont a front szépen benyelte a T34 lövését is, szóval szembõl jó lesz.

22-25km/hval nem nagyon fogsz flankelni 😄
Ez egy heavy tank ( azon belül is a lassú fajtából ) mednek álcázva.

Axon
Remélem lesz olyan játék mód, ahol artyk nélkül lehet játszani. Az artykat meg betenném egy pályára az összest és 30 arty lõje egymást halomra.

Bár ugyan nem próbáltam(majd a teszt szeró restartkor), de nézegettem ezt a SuperPershinget is.

Szerintem ez egy Tier8-ba költöztetett Jumbo Sherman lesz. Ugyanazok az elõnyeik és ugyazt a hibás koncenpciót képviseli mindkettõ: csak flankelésre jó ágyú úgy hogy közben a tank nem képes flankelni, a mobilitás hiánya miatt.

Nyilván a páncélzata lesz az elõnyös oldala, a legdurvább Typeos idõszakokat idézi a páncélzata. Papíron a legvastagabb ponton is csak 102mm a páncélzat, ennek ellenére a 200-as átütésû ágyúk(pl: Prém JT88 lövege) stabilan pattognak a frontpáncélzatról valami mágikus bevonatnak köszönhetõen, és sokszor a toronyról is. Mondom, tiszta kezdeti Type szindróma.

Viszont a tömeg/lóerõ arány számolásánál dobtam egy hátast. Kevesebb mint 10 lóeró jut egy tonnára, emiatt a tank rosszabbul gyorsul rengeteg heavynél. Tíz tonnával nehezebb a Pershingnél, és kap hozzá egy szutykos 500 lóerõs motort, ami gyengébb még a Pershing stock motorjánál is. Egy vicc az egész. Nem lepõdnék meg, ha a tesztidõszak végére kapna még 100-200 lóerõt hozzá, mert ezt így senki se fogja megvenni, szerintem használhatatlan. Ezzel a gyorsulással senkinek sem fog tudni az oldalába kerülni, és próbálja meg a 170-es pennel szembõl lövöldözgetni a T8-T9-T10 heavyket. Esetleg a tier limit lehet még megoldás, de a belinkelt táblázat alapján nem tierlimites.

Sok heavy tank van a játékban, amivel medium tankként kell játszani. Úgy néz ki, ez lesz az elsõ olyan tank, ami bár medium tank, de heavyként kell majd vele játszani.

Az ágyú sokkal jobb lesz a Typénál, amcsi módra gyorsan céloz és pontos, ez elõny lehet.

Szerintem ha WG akar egy újabb Type féle pénzesõt, akkor jobb lesz ha megtoldják gyorsan a motort még néhányszáz lóerõvel.

LOL...gecc....tegnap nem volt valami szerencsés napom

KV-5 10 20%
Churchill 10 40%
KV-4 10 60%

20%-os gyõzelmi arány...nem kicsit szar.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Szuper pershingnél nem mondhatják komolyan ezt az 500 lóerõs motort.
A Löwe gyorsabb nála!
Viszont a spaced armoros frontja bitang jó, szépen nyeli el a lövéseket.
De ez az átlagos 22-25km/h egyenes úton eléggé gáz.

Na leteszteltem a prém Jagdtiger 88-att. Érdekes cucc.

A löveggel nincsen semmi probléma, remek kis ágyú. Pontos és nagyon gyorsan lõ, a lõszer bele nagyon olcsó, tehát nem húzza le a profitunkat mint a vérdrága lõszerû tankok(T34/Löwe/IS-6). Természetesen a 200-as átütés miatt fontos hogy mindig jó helyre lõjünk vele.

A gondok magával a tankal vannak. Elõször is alulmotorizált, ilyen érzés lehet menni a T28/Prot/T95 cuccokkal. Mire valahová odaérek már javában zajlanak az események. De ez a kissebbik baj. A nagy baj az, hogy a frontpáncélon ott van ugye az óriási és sérülékeny lower hull, mindeki ott lövi, és persze át is viszik mindig. Még ezzel is együtt lehetne élni, elvégre néhány bekapott lövés nem a világ. De a vicc az, hogy WG-ék ennél a német tanknál is közvetlenül a front lower hull közepe mögé rejtették a váltómûvet. Ami azt jelenti, hogy minden, a lower hullra bekapott lövés sebzi a motort is. És ugye mindenki oda lõ, mert az a weakspot.

Ezért aztán tankunk minden egyes csatában sérült motorral cammog, ami megint csak T95 kategóriájú élményeket okoz. Érdekes módon a legények is könnyen halnak. Ráadásul a frontpáncélzat néha bekap érdekes lövéseket is. Az elõzõ csatában egy T-54 lõtte át gond nélkül a frontomat, pedig nem a lower hullt, hanem az elvileg legvastagabb részt találta el. Oldalról pedig bárki nehézség nélkül átlövi, és akkor könnyen kap ammo rack sérülést is. Az alapból is gyenge és állandóan sérült motor miatt nemigen lehet utána fordulni a mindket flankelni próbáló támadóknak.

A pénzt se fialja nagyon, ahogy láttam. Normál szerón, prém számla nélkül olyan 20-30 ezer pénz lehet a nyereség egy átlagos nyertes körben, ahogy a T34nél. A furcsamód gyenge páncélzat miatt meccsenként egy elhasznált javítót és gyógycsomagot simán rá lehet számolni, az ugye még 6000 kiadás körönként.

El tudnám képzelni ezt a csodaágyút egy prémium medium tankon mondjuk, röngtön vevõ lennék rá. Viszont így a nagyon sérülékeny és nehézkes Jagdtiger köntösben nem jó.

Összességében én pénztermelésre nem venném meg ezt a tankot, sokkal jobban megéri a prémium számla vásárlása, mint ez.

Gyõzelem!
Csata: Widepark 2012. július 13. 9:39:29
Jármû: SU-152
Szerzett tapasztalat: 1 808 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 33 855
Csatában elért Achievement: Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "I. osztály" reggeli elsõ meccs 😄

A JagPZ E100 viszont nagyon LOL. Imádom

Lehet csak én érzem rosszul, de a Batmobil tier 10-ben a legszarabb med. A t62 ellen kb zéró esélye van. Az m48-ban van fantázia, de a t62 most a top.
Ez persze csak az én eddigi szerény tapasztalatom.

Mondjuk az már önmagában röhej, hogy dolgoznak rajta 😄
Azon mi dolgoznivaló van, hogy ha az ember a csata gombra kattint, akkor csak a sima randomba kerülhessen, a másik 2 játékmódot meg beteszik a lenyíló menübe a szakasz és a company mellé?
Ez kb fél órás munka lenne, ha annyira meg akarnák csinálni 😊

Nagy kedvenc lesz már látom <3
Sok tankon nem is kell célozni semmi gyenge pontot, IS-8ból kilátszik a torony, megküldöm azt átüti 😄

Néhány hete azt írták a WG-sek a honlapon hogy étalakítják a visszajelzések alapján játékmódokat hogy lehessen választani, ki mit akar játszani. Tehát dolgoznak rajta.

Persze ismerve a WG munkatempóját, kérdéses hogy ebbõl mikor lesz valami.

Asszem ma sem lesz értelme sokat játszani.
1 kör: arty one shootolt 40 km/h-s sebességnél, félpályáról.
2 kör: 2X pattantam le 1 T50-2-rõl batmobillal.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

.. volt arrol mostanaban szo, h nem lesznek klotelezoek?
210k a JagdE-100, de a JT top ágyúját is ki kell fejleszteni hozzá, ami plusz 64800. A lánctalpat megspórolhatod, így pontosan 274800 xp-re lesz szükséged a Ferdin.

Na kipróbáltam az E-50Met. Semmi különbséget nem érzek E-50hez képest, mozgékonysága ugyan az, betöltési sebességet lassúnak érzem, szerintem 7.4ben gyorsabb az E-50 betöltése. Elég hosszú a tank, viszont az ágyúja elég jó pontosságban, ez egy lézerágyú. Pontosság: 0,3

Annyira nem nyûgözött le, a sorrend már megvan, hogy fogom élesben megvenni az újakat: Jagdpanzer E-100, M48 Patton, E-50M

Van T30am 65K XPvel, de most épp azon gondolkozok kell e nekem a T110E4, annyira nem tetszik, meg lehet jobban járnék ha eladnám T30at pénz miatt.

Bocs, hogy rákérdezek ismét, csak elveszett a kérdésem tegnap:
Tudja esetleg valaki, hogy a francia T10 Td-nek mennyi az újra tárazási ideje, illetve a lövések közötti idõ?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Kipróbáltam a prém 88-ast, de eddig nem engedtek rendesen játszani vele.
Elsõ csata: Prokhorovka, támadás/védekezés. Mi támadjuk a falut, miközben a hegyrõl high tier TDk lesnek rád a koszos arty kollégáikkal, az ellenséges tankok meg a töltés túloldalán várják a vállalkozó szerllemûeket.

Szerintem ezt a Támadás/védekezés játékmódot a kutya nem fogja játszani ha már nem lesz kötelezõ.

mijki
<#vigyor3>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

"Azt nem.

Ezekre gondoltam az xvm zip-bõl:
battle.swf
battleloading.swf
BattleTimerBig.swf
PlayersPanel.swf
StatisticForm.swf
VehicleMarkersManager.swf"
Mindet beraktam a gui\flash mappába, és még utána sem indult el a wot_xvm_proxy-val a játék, csak bekapcsolt és úgy maradt, és ezt az üzenetet írja benne:
WoT XVM Proxy v1.3.4.37012
System.Exception: Game start file not found: WorldOfTanks.exe
a következõ helyen: wot.Program.Main<String[] args>

Press any key to exit.
Ezt kézzel írtam be, mert nem lehet kimásolni <#vigyor3>
mijki
Jó kis scout kör 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Valentine tank now balance to the 5th Level, before he was always on top. Should we wait for some of its appov?

No. You must wait for correction of its distribution over the levels of fighting.

Remélem ez vonatkozik a B2re és a T-127re is.

Ugyanezen dühöngtem tegnap, csak a Valentine-nal kapcsolatban...
Egy olyan tankot, aminek a tier4-eseket is alig -vagy egyáltalán nem- viszi szembõl, lenne bõr a képükön nem hogy tier5, de még tier6 tankok ellen is berakni.

Addig tartanám õket szárazkenyéren, amíg be nem bizonyítják mondjuk egy topgunnal, hogy a Valentine életképes tier6 csatában.

kerla
Hát remélem, mert kikapcsolódás tanknak hívtam :-)

nem tudtok 1-2 olyan addont ami gyenge gépekre van? fps nõvelõ érdekelne. 8-9 fps-em van :S
De ha jól látom a T-127et is KVk közé rakja, kizárt hogy ez valami véletlen bug legyen, 2 tök jó fun tankot akar tönkretenni a WG? Na ne már!

Currently Pz B2 fights in tier 6 battles, but people said to me in battle its bug made by devs. Makes me wonder how the fuck they made that bug in first place?

Tehát még ne adjuk el a B2ket 😄
Hátha visszaállítják a régire.

kerla
Ezt én is éreztem. Szívesen játszok a is csúnyasággal, mert minidg top 2-ben van és mini mausként lehet vele ügyködni. Újabban azonban alább is etszi és pattogok mindenkirõl...

Nem tudom miért kell cseszegetniük, úgyse lehet venni már boltban.

sanya01
Gratulálok nekik....
Tegnap a Valentint (hirtelen felindulásból) már elküldtem a levesbe de ez is arra a sorsra jut, pedig szerettem.<#ravasz1>
A 38H-t is szétcseszték, az elmúlt 15 meccsbõl 14x rakott 3-as csatába.

Jagdpanzer E-100 sima APval át tudja lõni nagyjából a felépítményét is, a frontja meg sima ügy.

XenHai
Az orosz td ennyire szar lett??
Amúgy Eagle, nem szálltak el a fejlesztõk az obj 268 XP mennyiségénél, most jutott eszembe hogy az elõtt e lévõ objecten ugye csak láncot kell fejleszteni azt már fullos is, míg JTnél ott van egy 60k XPs ágyú, meg 20Ks lánctalp, T95nél dettó. Szóval ha 0ról nézzük mindegyiknél kb 300Kt kell összeszedni. 😊

Sajnálatos módon az új MM hatással volt a Panzer B2re is, szóval most már bevágja tier 5ösök közé is. Ezek után nem sok kedvem lesz vele játszani.

Gottfried
Egy kérésem lenne ahhoz aki játszik a 7.5 tesztszerveren.

Tudna ide egy képet linkelni a techtreerõl,úgy látsszon hogy a JT-bõl mennyi xp-ért lehet kifejleszteni a jgpzE100-at?
Sokat segítene hogy tudjam mennyi xp-t kell még összeszednem a ferdivel hogy egybõl meglegyen amint átkerül ez az xp a JT-re.

Elõre is KÖSZI!

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

A T-62A-n a 115 mm U-5TS (2A20) van. Az Object 268-ason BL-10.
Az amerikai 105 mm-es a leírtak alapján a simacsövû T210 lehet. L/73,2-es löveg.

Ez a Matilda meg épp olyan mint IRL: ronda. A játékban lemodellezve se néz ki jobban mint a képeken. 😊
Szerintem a közepes tankjaimból se lesz semmi. Még ott van JP, Stug grind és a három kedvenc heavymben is fel kéne tápolni a legénységet 400%-ra, hogy aktívak legyenek a perkek. De már nagyon unom az egészet.
Persze, hogy nem.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Nem kötelezõ, rengeteg tank 2 személyes. De nem a legszerencsésebb, ha a parancsnoknak kell ellátni a töltõ és lövész szerepét is, mert közben a saját feladatát sem tudja rendesen elvégezni...😊

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

A Matildát kitwittelem, ha nem bánod.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Miért kell IRL legalább három ember? Pl. FT-17-ben kettõ volt IRL is.

Solten
Botranyos ez a kis vacak 😄 T5 troll tank, 170-es pennel... 😊

A SuperPershingtol nem vagyok elejulva, medium, ugyanmar... Lassu dog, 170-es pen meh (az ELC agyujaval megegyezo 240 damage 😄).. Mondjuk a frontpanceljat sikeresen nem utotte at egy IS3 20 meterrol.

Saor Alba

Megnéztem az plussz modelleket. Semmi extra.

Jpz E100: ferdi gun, jt gun, csõszájfék nélküli 150-es.
Td t110-ek: 2x t110e5 120-as, hasonlóan kinézõ 105-ös - ami kicsit hosszabb. Egy az egyben ugyanazok a lövegek amik a t110e5-nél is vannak.
T-62a második löveg modell: nagy kérdõjel.

268 második löveg modell: bl10 valószínûleg.

Végül a matilda black prince, az elsõ tank brit zászló alatt:

Gyere Jumbo-zni T6-ba. Már nem lesznek T9-es csaták vele.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!