A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
davidbog #203289 Még elég alap állapotú az enyém, de így se rossz.
A 122 mm D-25T löveg iszonyat rossz. A 100 mm 62-100T löveg az adatai alapján nagyon jó lesz. A célzási ideje elfogadható, RoF-ja magas és átlagos sebzése, átütése van.
Az alap torony elmegy, szemből a 200+ mm átütésű lövegek elég gyakran átcsaphatják. De olyan 145 mm-es átütésig biztosan véd, ha nem a kémlelő nyílásokat lövik. Vagy nem shot trap lövést kap. A lövegpajzs erős lövegek lövedékeit is képes benyelni, de nem mindig. Erősebb lövegre nem teszteltük az alap tornyot. Fejlesztett tornyot ismerjük az IS-8-ról, gondolom védelemre is ugyanaz.
A test páncélzata szemből jónak mondható. A teknő eleje ~155-160 mm-ig védhet, a 107 mm ZiS-6 már olyan párszor átütötte. A homlokpáncél elég erős 212 mm-es átütésű löveggel legalább 12-szer lőttünk rá de egyszer se tudtuk átütni. A 225 mm-es átütésű löveg néha átütötte, de volt olyan sorozat is amikor mind a tíz 225 mm átütésű lövedéket megfogta a homlokpáncél. Ha a hossztengelyhez képest 20°-ra van beforgatva akkor a homlokpáncél már átüthető 198 mm átütésű löveggel is. Kisebbre és más fokra nem teszteltük, elképzelhető hogy gyengébb löveggel is átüthető beforgatva. A homlokpáncél teljes felületű, tehát mindenhol van hitbox. Nem olyan mint az IS-3/IS-7 hogy a szélén üres. Ebből kifolyólag az oldalpáncélzata gyenge mert nincs előtétpáncélzata.
A mozgékonyságra valaki írta, hogy nagyon jó. Szerintem csak jó kategória. Eleve a legerősebb motor van az én 110-esembe és nem vagyok tőle elájulva. Ráadásul a fejlesztett torony, ami +4 tonna még fenn sincs. Igaz a sofőr is még csak 98%-os. Helyben fordulni nem tud és szerintem kicsit lassan is gyorsul.
A harckocsi legnagyobb hátránya (a fostos D-25T mellett) a lövegek vertikális síkban való kitéríthetősége. Negatív irányban nagyon rossz. Dombos terepen szinte használhatatlan emiatt.