World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

még egy ilyen kibaszott retard dömpinget .. az elõzõ csatában nem volt 500 eff felett rajtam kívül SENKI!

Ha van melletted egy E75 <#eplus2>
Sziasztok!
Ez mennyire lehet valós?
World Of Tanks Premium Key
M22 Locust tank + 1000 Gold, 25 000 credit
+ 1 slot a garázsban és 3 nap Prémium tagság.
2600,-
én is pont erre gondoltam 😊))
És még egy költõi kérdés. Ha az adott kör neve "Támadás" és nem a védekezõ oldalon vagyunk, akkor mit nem lehet érteni azon, hogy mi a feladatunk?
<#falbav>

Na mára most hagynám abba: 38, 27 és most 18% win rate csapat sorozatban. Valaki vezesse le: hogyan lehet fogalmatan retardált T32, T34 és IS-4 tankokban úgy, hogy semmit nem tudnak hozzátenni a csapat eredményéhez.
OK tudom: õk extrém türelmes játékosok. A baj az, hogy én meg úgy látszik kevésbé vagyok toleráns...

Ezt azért nem hiszem.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Kv5-öt M4-el is megölöm ha egyedül van.<#vigyor2>

Hogy milyen szar az MM.

kv5 vs t54
lowe vs t30
Ezen mit kell nézni?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

.. csoda matchmaker.. ehhe.. szanalmas szar..

A light AMXeken nem érdekes a célzás pontossága, azokkal meglepjük az ellent amikor elfoglalt az seggberakjuk közelrõl... még akkor is eltaláljuk ha a lövész sebesült és az ágyú sebzett. 😊

Most néztem át alaposabban ezt az új MM táblázatot...
Ezek az inkompetens kretének lényegében megszüntették a Valentine MM kedvezményét. Erre most miért volt szükség?

Egy olyan tankról beszélünk, aminek lényegében az volt az egyetlen jó tulajdonsága, hogy nem kerülhetett tier4-nél nagyobb tankok közé. És nem is véletlenül kapta ezt a kedvezményt, hiszen gyakorlatilag alig tudott valamit szembõl megsebezni.

Erre a szánalmas 51 mm-es penjével be akarják vágni tier6 tankok közé...
Ezeknek teljesen elmentek otthonról. Ha ennyire szúrja a szemüket, akkor vegyék ki a játékból aztán adják vissza az árát, de ilyen szinten ellehetetleníteni szándékosan a pofátlanság netovábbja!

Gyõzelem!
Csata: Karelia 2012. július 12. 21:13:27
Jármû: T-54
Szerzett tapasztalat: 1 123
Szerzett kredit: 34 280
Csatában elért Achievement: Top Gun
Néha imádom ezt a taligát.

azt mondja hogy... hétvégén 2x szorzó legénységi xp-re.
gyorsított képzésnél az a srác aki épp kapná a duplát, az akkor hétvégén háromszorosat kap?*_*

I never asked for this.

Sunsetjoy
Gyõzelem!
Csata: El Halluf 2012. július 12. 21:10:46
Jármû: M26 Pershing
Szerzett tapasztalat: 2 886 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 39 786
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Mesterlövész

5 sebzés, 7 felderítés, egyedül értem az A2-höz, cicáztattam õket, kirusholtak, a csapatunk elé. Én meg a hátamat a sziklának támasztva minden tanknak a láncára mentem rá 😄 Utána meg álló célpontok... 4-5 tank szimplán elpárolgott.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

12t garazsba. Kapok helyette ECL AMX?
Batmobil felmegy t10 tiszta. 105 uj loveg automata megkapom
vagy ki kell majd fejlesztenem? Ha ki kell mennyi xp?
Fullos legenyseg, szellozes, celzasgyorsito val turheto.
De a megvaltas a Lorraine-en jon T8-on mivel az mar med
igy mehet ra a menetstab ami iszonyat sokat dob. De a simautazas
is nagyon hasznos lehet.
Azé a 107-est odaadhatták volna a SU-100nak. <#szomoru1>
A t-34/85ös új ágyújáról is tudnátok képet feldobni? Mert nem akarnak beengedni a mocskos kommunisták -.-"

VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!

azért felszereléssel skillekkel együtt 5 secenként 180 avg dmg elég korrekt annak aki azzal farmolt idáig prém és prémtank nélkül^^
Korrektnek korrekt, csak hiányozni fog a 107-es után a nagy alfa <#vigyor0>
Sztem teljesen korrekt. Max Tier7-esek ellen bõven jó.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Jagdpanther L/52-es ágyújának ammo-ja mindig ilyen drága volt? 1030credit
Hát ez nem egy nagy etvász. De legalább pontos.
Szu-85 új ágyúja

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

tárgytalan

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Istenem, izomból grindelném a batmobilt erre 4. meccse lõ ki egy artista... Egyszer mozgás közben oneshotolt egy M12.... Working as intended <3

Komolyan mondom (bár ez sajna esélytelen), de össze kellene fogni a játékosok értelmesebb rétegének és nem játszani T5 felett, akkor egy pár nap után csak leesne a sok féregnek és a WG-nek, hogy valami kur.. izé nagyon nincsen rendben 😞
Én is ezt tervezem velük.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Eagle16
Most akkor ha veszek AMX 13-75-öt, meg AMX-13-90-et féláron, akkor elég jól járok, mert ezek patch után Tier-t váltanak. Tehát kétszer annyiért eladhatom õket.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

kösz a válaszokat, akkor kv5 lesz.

féláron van a 105 francia tier4 arti is. de azt tapasztalom hogy alig hoz kreditet. meg hát egy artival 2x olyan hosszú 1 csata mint hevivel.

kipróbálom a SuperPershinget is bár... elég foscsinak tûnik elsõre....

War. War never changes...

Eagle16
Na most persze nem tudok visszalépni...remélem hamarosan mennek az oroszok aludni.

A Jagd. E-100 alja amúgy ugyanúgy 150mm, és fel is lehet gyújtani szembõl.

Az Object 268 baromi drága, de nem is terveztem megvenni. Olyan mint egy Object 704 kicsit erõsebb ágyúval...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Azért most inzultáltam volna a barmokat minimum minor módon: Steppes map bázisfoglalás mod (egy zászló). A kiinduló helyzetétõl 100 méternél messzebb egy T34 egy IS-3 és egy IS-8 nem volt hajlandó eltávolodni. Veszett toronyforgatás és az arty lemészárolásának végignézése. Sajnos mire megközelítettem egy jó fedezéket adó pozíciót az alulról harmadik T29-emmel nekem már csak 25% HP-m és egy kinyírt motorom volt.
Még egy, aztán nem rinyálok ma többet: érdekes módon bázisvédõs mod pályára a védekezõ oldalra még egyszer sem rakott T29 vassal, de M4-el 100%-ban.

bujcsik555
Azt remélem figyeltétek hogy a t8 arty új MM-be hova kerülhet be.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Trucker39
Most a track eredménylistára nem lehet új eredményt feltölteni? Délután is próbáltam, meg most az elõbb is. Kitölteni kilehet, de már menteni nem menti el.

Nem kerül tier X-esekkel össze, tier 9-el is ritkán. Fasza tank, én is szeretem.

Nem kell átképezni a legénységet, de csak adott nemzet beli lehet, és nehéz tankba nehéz tankba való legénységet.
Igen, a Kv-5-nek van MM kedvezménye, maximum tier9-be kerülhet.

bujcsik555
Free garázsheylért kihúztam az AMX12t-t, és meglepõen bejött a stílusa, úgy néz ki ki kell húznom azt az ágat is. Egy valami van, ami nagyon zavar, a célzási isõ, és a menet közbeni célzás. nagyobb AMX-eknél javul valamit a 12t-hez képest?

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Alul van a táblázat.
Elméletileg (ha csak nem vagy platoonban valakivel) nem kerülhet t10es ellenfelek közé.
Ja, eddig se került, nekem van.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

bardocz
Igazából most se használom már, csak áll a garázsban. T9nek jobb volt.
KV-5
teszt szerver. egybõl beleszerettem.

premium tankot akarok venni, mert free-ként nehézkes a játék.

elsõ csata, 3 kill (persh, jt88, kv5), 850 körüli xp, és kb 43k credit.
nem gondoltam hogy ilyen jó. persze amugy is nagy KV menõ vagyok...

kérdés:

a premium tankra bármilyen legénységet lehet tenni, nem kell átkonvertálni az adott kv5 tankra?

a kv5 MM-je jobb mint a löwe, type, t34 MM-je? ha valakinek van tapasztalata ezzel, megköszönném.

War. War never changes...

Ja...oké, így világos.

bujcsik555
Pedig nem egy bonyolult táblázat. És az nem tier 12, hanem a battle level. Megkeresed a tankod, amit meh akarsz nézni mivel kerülhet össze, és megnézed mi esik vele egy oszlopba.

Na kaptam 3 nap ban-t minor insult-ért. Szerintem MAJOR-volt de mindegy.<#mf1>
Mindenesetre most sokkal jobban megy mert nem ugyan agyfaszt kapok a retardáltaktól, de legalább nem kell ekéznem õket. Mondjuk sokszor csapok így is az enter-re...

Ezt csak én nem értem? Mi a tököm az a tier 12? Ezt hogy kéne felfogni?

Jó medeseket kérdezném, Pattonra a legénységhez Brothers in arms-ot érdemes fejleszteni? Illetve ettõl függõen milyen skilleket ajánlotok a tank legénységének? 3. skillnél tartok, 80% körül és még egy skillt sem nyomtam rájuk.

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Látom jött a teszt szeró, és hogy a mi Matyikánknak nem sikerült a napi duplázó KT-val. <#nyes>
Nagyon el vagyok szomorodva, hogy ilyen sok xp kell a francia td-hez.
Tárazási idõrõl, és a lövések közti idõrõl lehet tudni valamit?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Átléptek egy határt, amit soha nem lett volna szabad: félárú tier7 arty...