World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pointer4
Ilyenkor szoktam megkérdezni, hogy van-e már teszt szerver letöltési link? , és akkor 2vel ezután írjátok 😄

Szóval, van-e már teszt szerver letöltési link? 😄
Akarok én mindent, aminek kicsit is vastagabb a bõre, de most a patch miatt az új tankok elsõbbség.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

csaba90
Hali! Majd ha kijött a teszt megtennéd hogy a letöltési linkjét bemásolnád ide nekünk? mert nekem meg szerintem pár embernek nem jön be az orosz honlap 😞 és ahogy látom te is várod nagyon a teszt szerót 😄
Elõre is köszönjük<#worship>

Csaby

Lehet, hogy tényleg most jutott el a köztudatba, hogy hol lehet sebezni. Tényleg, B2 tesztet nem akarsz majd egyszer csinálni?

Most akkor amikor jon a pacht es garazsba all egy 12t nem fogok megkapni az uj ELCt?! 😮
wildstorm
Köszi a választ! Kipróbálom.

Ezt most nem teljessen ertem.
"További brit tankokat kapott a brit ágazat..."
😮
Pontosan ezzel érveltek a Type-nerfes topikokban is. Viszont én teszteltem 7.0 és 7.2 után egyaránt. Semmit nem változott.

KV-4-re is jó lehet a töltésgyorsító, ventilátor és stabilizátor trió. Nekem még nem volt KV-4-em, de a KV-5-ön ezt az összeállítást használom, és eddig bejött.

Nade az egyik patch-rõl a másikra? 7.3-ban csak úgy jöttek az Acélfalak vele. Most meg örülök, ha nem lõnek ki idõ elõtt. Na de mindegy, egyszer minden jónak véget kell vetni.

Eagle16
A moderátor aki írt azt írta hogy 14:00-kor indul. Õ GMT+1-ben van, tehát nálunk ez 15:00 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

jó igen adott helyzetben vicces, csak mondom, hogy CW-re is figyelni kell, bár simán ráférne egy kis buff, de azért nem olyan rossz az az E-100. Így viszont, hogy a maus nem fog kapni mást csak 200HP-t, azt hiszem be is fejezem a VK45A grindelését, mert idáig messze a legszarabb tier8. Amúgy se az én stílusom ez a lassú dög Maus
wildstorm
Ez mi bazzeg? A töltésgyorsítótól nem én leszek jobb hanem a tank! Minek jössz ezzel a lesajnáló dumával?
Eszem megáll az ilyen okos emberektõl.

Eagle16
4250-et.

A Su-85 107-es ágyújáért meg 14400 jár majd.

Vagy csak kitanulták, mint a Type-ot. Hónapokon keresztül ment hivatalos fórumokon a jajveszékelés, hogy a WG titokban nerfelte a Type páncélját, miközben tök ugyanaz maradt az elejétõl a végéig.

Ja nyári idõszámítás miatt GMT+2ben vagyunk. Szóval 16:00körül indul elvileg.

WoT: Nishizumi77

Eagle16
Azt már beleszámoltam. 14:00 GMT+1 szerint.

Itt meg GMT+2 van most ha jól tudom.

Miért akinek ki van fejlesztve az f-30 az free xp-t kap? Mennyit?
Szerintem meg látták hogy milyen randa a tankod és a döbbenettõl földbe gyökerezett a lánctalpuk.Ez valami egyéni skin? Vagy mitõl ilyen nagyon csúnya?

Milyen idõzóna szerint?

Eagle16
A német fórumon írta ki egy admin hogy 15:00-ra tervezik elindítani a tesztet.

Valamit csináltak vele (meg a Pz38H-val is), messze nem olyan jó játszani vele, mint 7.4 elõtt. Az egy dolog, hogy az új francia páncélvadászok átlövik, de már olyanok is belemarnak, illetve modulsérülést okoznak, akik eddig nem is tudták sebezni.

Tegnap mentem vele 1-2 kört én nem vettem észre változást.

ezt már írtátok régebben is, kapot valami nerfet?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Patch után jó lesz.

De hogy kapok majd én így Oskin-medált ezek után?

Eagle16
Semmi nem lesz vele, a németeknek 3 fajta Tier 8-as TD-jük lesz. Egymás mellett lesznek a tech-fán.

Melyik az az über csíter jármû a német oldalon? Csak nem a 7.4-ben kinyírt B2-re gondolsz?

Valószínûleg, nálam is ez a helyzet.

Eagle16
Amúgy nekem KV-n ki van fejlesztve az F-30. T-28-ason nem fejlesztettem ki. Akkor így is kapok free xp-t? Mert ugyanaz az ágyú.

Én nem szerettem, sokan mondják hogy pattog, én nem így tapasztaltam, nekem ott vitte át minden, ahol akarta. Az ágyúja baromi gyenge T7-be, még flankeléshez is csak-csak elég a pen, és ez még a top ágyú, amihez fel kell tenni a fejlesztett tornyot, ami lassan fordul és baromi nehéz, ergo csökkenti a mozgékonyságot. A kisebb 75 mm-es meg még a gagyi 88-asnál is gyengébb. Plusz szeret égni, és a lõszerét is gyakran ellövik, fõleg az alap toronnyal, azt minden átviszi.
Viszont T9ek ellen használhatatlan, E-75öt csak vért izzadva tudná átütni kb 80-90%ban pattog róla. Viszont IS-7et tegnap megöltem vele, bementem mögé és míg engem lenézett meg nem folgalkozott velem, én 4et belelõttem a farába és meghalt 😄 ( abból 1 lepattant.. )

Ennyiért már jobban hangzik, mint 9k-ért, fõleg ha figyelembe vesszük, hogy már az MM sem fogja úgy szivatni a tier6 gépeket 😊
Ennyiért szerintem be is fogok rá ruházni.

Axon
Mi lesz a Ferdi-vel, hogy lesz egy úgy Tier 8-as TD a JgPanther II?

A VK3002 szerintem egész jó. gyors, fordulékony, beforgatva pattogós. A löveg viszont gyenge átütésben. De ezzel nem is messzirõl kel lövöldözni, hanem az ellenfeleket kerülgetni és az ellenfél oldalát, illetve hátsó részét lõni.

felesleges, nem a felszerelésektõl fogsz jobb gamer lenni....
De persze a csodadoboz KVkat meg pár másik tankot orrba szájba buffolják.

hát, azért már a béta óta általános vélemény:

IS4 túl erõs t9-be
KV, t5-be
KV3 t6-ba
amíg nem volt obj, addig az ISU volt az OP t9-ben (akkor még autoaimmel lõhetõ volt minden német vas, szóval a JT-nek nem volt páncélja ÉS világított)

szóval majd két év alatt korigálták

Németeknél meg arra is alíg voltak képesek, hogy átgondolják a rövid 88-as ágyút (a mostani már egy szanaszét "buffolt" csoda).

Mondjuk az is tény, hogy a jelenlegi ûber-mega-csíter jármû az német szinekben játszik, de cserébe már nem kapható, mint a t-59

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

http://www.change.org/start-a-petition?utm_source=petitiononline&utm_medium=referral&utm_campaign=sap

csináld meg ha jól megy az angol 😄 én aláírom 😄
wildstorm
Maxon van a javítóbrigád szóval valami más kellene.

Eagle16
Akkor is vicces, hogy + 100 Hp miatt meg 5%-os pontosságnövelés miatt nerfelik máshol, mert ezek miatt már félnek hogy túl erõs lenne...haha.

Amúgy 5% pontosságnövekedés számokban: 0,42 ---> 0,4

De nehogy má' emiatt tegyék a trágyadombon való iszapbírkózáshoz hasonkatossá a "kisemberek" játékát!
Nem inkább a gold ammo-t kéne nerfelniük ehelyett?!

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Az anyjuk picsáját. <#eplus2> Kíváncsi lennék, hogy eg yilen szovegkörnyezetben mondjuk az IS-7 állna, akkor mekkora felháborodás lenne Medvééknél. Mert ugye tudjuk a szovjet hk hõs és sérthetetlen. <#idiota>

Free XP definició szerint nem tanks specifikus. Azért free 😊 Persze ad efiniciók változhatnak a vér vodkatartalmas szerint...

Dickermax 3200 gold lesz.

A Tracker site már kezeli a Mátyás medált. Legalábbis múltkor találkoztam ilyen adattal 😄

A VK3002(D😎-rõl milyen vélemények vannak? Mert én még csatában se nagyon találkoztam vele. Igazából csak a Párduc miatt kacsingatok rá.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Lobbyzni kéne hogy tegyék már be végre a Matyashun medált is 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

de azért itt ne csak a randomot vegyétek figyelembe, egy túl nagy rofos e-100 CW-n gold ammoval igenis lehet OP, most ne csak azt nézzétek randomban van egy szar 236 átlagpenes ágyúja.
LOL! Azt hitték, majd 3an elintéznek. (mondjuk én is)
HÁÁÁT NEM! Mondjuk elég hülyén csinálták.
A mieink elõbb kihaltak.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

LooooL over-buff, besz@rok!😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;