World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eagle16
Lololol.

"For now we decided to increase the reloading time to not over-buff the E-100. But it may change upon Public Test. "

Még a végén megszalad a devek keze és OP lenne az E-100... pff 😄DD

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

szarszámosládát ha nincs rajta yol javító munkás osztály
Üdv emberek!

Nem tudjátok az Angol tankokkal mi lesz? 7.5ben nem jönnek még akkor?
wildstorm
KV-4-re mit ajánlanátok még töltésgyorsító és armor protection mellé?

Solten
Solten
Master Camper medal mikor lesz mar vegre? 😊)

Saor Alba

és a jp 2 mi helyett lesz betéve? vagy az egy másik ág?

Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G

Az összes tapasztalati pont át lesz véve az elit TD Ferdinand-ról a JagdTiger-re. ez mit jelentene? ez akkor is mûködik ha nincs Jt a garázsban?

Solten
😞 El fognak tunni a jo kis T-28-ak, pedig olyan jo celpontok az azott papir pancelzatukkal meg a hosszu testukkel.

Saor Alba

Új megszerezhetõ medál: “azok a játékos kaphatják, akik elpusztítanak egy harckocsit 3 vagy több ellenséges TD közül, amely a 7. szintnél magasabb

Ez most WTF? XD
A KV szétválasztása óta amúgy is logikus dolog volt. Viszont ezután ne sírjanak nekem hogy csak a német tankok kapnak nerfet, az oroszok meg csak buffot 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nem ír semmi feltételt, de ez úgy értelemszerû, hogy ha egyszer kifejlesztetted és kiveszik végleg a játékból, akkor ha van su85 a garázsba ha nincs, a munkád ne legyen felesleges megkapod a free xpt.. szerintem így logikus

DasIsFuck
tehát igazam lett a rebalance az néem tankoknál vagy enrf vagy semmi kb ezt jeletni...
vk45b-t elintézték annyival, hogy középre rakták a váltót/motort akármit, e-75 nek elõre had égjen meg robbanjon a motor front találatnál.
e-100 kap egy összeségbe nerfet az ágyújára a maus meg semmit nem kap.

+100-200 hp-kat hagyjuk t10-be 4-500-aakt sebeznek a tankok, 100-200 hp semmire nem jó csak arra, hogy a butácska emberkékkel szépen elhintsék, hogy kapott vmit miközben nem...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

😄😄😄 micsoda utópia😊, és miközben mi ezt elképzeltük észrevettük, hogy bilibe lóg a kezünk..

na ácsi! akkor is megkapom freeXP-t ha ki van fejlesztve vagy magának a tanknak bent kell állnia és rajta kell lennie az ágyúnak. Am tuti freeXP lesz az? Mert akkor lehet én is neki állok su-85nek😄
Mindeközben egy ideális világban:

Patch 0.7.5
Análisan abuzáltuk Serbet egy 105-ös löveggel, HE lövedékkel
Az artik számát csatánként 1-ben maximalizáltuk. Ha a bal kezeddel úgyis csak az orrod túrod, tudsz türelmesen várni a sorodra - jeligére.

Hát én se, már mióta vártam hogy megszabadítsák tier 5öt ezektõl a rosszindulatú 107es daganatoktól.
300dmg meg 7es rofot nem tudom hogy képzelték korrektnek a többi tankkal szemben még anno mikor kitalálták...

WoT: Nishizumi77

A Locustnak mi a tier besorolása?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Én nem is bánom hogy végre kitakarítják T5-bõl azt a gauss ágyút. Nem kicsit OP volt így a SU85.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

0.7.5 Patch Tartalmáról kaptok egy kis betekintést.

- 3 új térkép lett hozzáadva a játékhoz az USA-ban: “Port”, “Highway” és “Pacific Coast”.

- Új közepes tankok a 10. szinten: E-50 Ausf.M, T-62A, M48A1.
- Egy új könnyû francia tank az 5. szinten: ELC AMX.
- Új német TD a 8. szinten: JagdPanther II.
- A francia könnyû és közepes tankok: AMX 12 t, AMX 13 75 13 90 AMX, Lorraine 40t, 25t Bat Chatillon egy szinttel feljebb kerültek.
- Új TD a 10. szinten: JagdPz E-100, Object 268, AMX 155 50 Foch, T110E3, T110E4.
- További brit tankokat kapott a brit ágazat valamint egy prémium közép-tankot, a Matilda Black Prince-t.
- A prémium tankoknak és a DickerMax-nak, SuperPershing-nek újra lett hangolva a beállításai.
- Visszatérítési és javítási költségek újra lettek kalibrálva egyes tankoknál.
- Az összes tapasztalati pont átlesz víve az elit TD Ferdinand-ról a JagdTiger-re.
- Újra lettek hangolva a TD-k a 2.-es és 3.-es szinteken.
- Újra lettek hangolva a francia TD-k a már bevezetett 0.7.4 javításban.
- Bevezetésre került a 10-es szintû médium tank, és újra lettek hangolva egyes paraméterek a 9. szintû közepes és a 10-es szintû nehéz tankoknál.

- Újra lett hangolva néhány szovjet közepes tank és TD:
- T-28: El lett távolítva az F-30 eszköz, egy általános újra hangoláson esett át a tank.
- T-34-85: El lett távolítva a 100mm-es D10T löveg, javítva lett a 85mm-es 85BM D5T löveg, kapott egy új motort: B-54k.
- T-43: El lett távolítva a 100mm-es D10Tlöveg, javítva lett a 85mm-es 85BM D5T löveg, kapott egy új motort: B-54k.
- HF-13: egy általános újra hangoláson esett át a tank.
- SU-85: El lett távolítva a 107mm-es ZIS-6C löveg, kapott egy 85mm-es D-5S-85BM löveget és egy általános újra hangoláson esett át a tank.

- Újra átdolgozták a legénységre gyakorolt, repesz lövegek hatásának mechanikája,
- Javították vagy finomították a vizuális megjelenítését egyes tankoknak.
- Több kisebb változtatásokat és fejlesztéseket csináltak a játék felületén.
- Javították azt a hibát, hogy amikor a játékos kilép a csatából a hangárban, a játék ne omoljon össze.
- Javították egyes bokrok sûrûségét, amelyek mögött jobban elrejtõzhetnek a tankok.
- Új megszerezhetõ medál: “azok a játékos kaphatják, akik elpusztítanak egy harckocsit 3 vagy több ellenséges TD közül, amely a 7. szintnél magasabb

Majd ma kiderül teszten, ha tényleg megkapjuk akkor veszek egy su-85öt és kihúzom a 107et ( mivel 85össel vittem végig, XP pocsékolás lett volna a 107 ha nem akarom megtartani mert majdnem a su-100 ára)

Na akkor hazamegyek és megveszem az AT-1-et. <#vigyor0>
Eagle16
Az eredeti szövegben ez van:

+1,1 секунды к перезарядке топового орудия.

Az a +1,1 mi más lehetne mint növekedés?

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Persze hogy elég, stugnak 138 az M10nek meg 128 a penje.

Ez a baj hogy a sok orosz fan fõleg WOT fórumon megtapasztalja mit is jelent a nerf, amit az USA Német és Francia fanok minden egyes patchben tapasztalnak, azt nekiállnak hõbörögni, hogy jajj they killed those tanks! stb stb stb, közben még mindig a 2. legjobb penes ágyúval rendelkezik, sõt szerintem jobb is lesz az S35 CA 105ösénél mivel az most is lassan céloz és pontatlan, meg betöltése is alacsony, de tovább nerfelik 7.5ben.

F-30 gun removed, research cost compensated as Free XP
Removed 107mm ZiS-6S gun, research cost compensated as Free XP

Nekem ebbõl az jön le hogy freeben kapjuk.

Free xp tehát a logika azt diktálná, hogy költsed amire akarod xp.

De ezt a free XPt meg is kapjuk, vagy csak hozzá lesz vágva a SU-85höz azt váltsd át goldból ha van?

Huhu, akkor gyorsan neki is állok, úgy is már 1 éve ki van fejlesztve a su85. 14k free xp simán megér egy kis grindet, fõleg így a britek elõtt!😊

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

HMMMM. Akkor az is fincsi lesz.<#szomoru1>
Komolyan mondom már nem is akarom annyira azt a T10es td-t. <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Rosszul írták a kollégák.
A google-féle fordításból kivehetõ, hogy 1.1 mp-vel csökkent a betöltés ideje (azaz buff).

- WoT: Rogerius -

1.tier5be szerintem elegendõ a 144mm pen
2.valóban kisebb a sebzése, de nincsenek is olyan nagy hp-jû ellenfelek tier5ben
3.eddig is visszalõttek mert ha nem találta el a golyó akkor vagy mellé ment vagy letalpalta xD
Dettó, egyik sincs nálam a garázsban, amint kifejlesztettem a kövi tankot mentek a levesbe.

Felõlem akár kivehetnék a egész tankot és oddadhatnák free XPben 😊

én az ob 704 el voltam ugyanígy .szóval mindegy hogy fr vagy orosz. ezért raktam be 2. képességnek a fegyverkovácsot.

Végülis folyamatosan kapunk ingyen tankokat, sõt, 10K+ gold értékû ingyen prémtankot, garázshelyeket... ehhez képest egy kis free XP...

Ebben a tekintetben a WG sosem volt szûkmarkú.

Ezt még gyorsan kigrindelni is érdemes. 18k free xp az félhavi kuporgatás nekem.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Azért ez nem lesz rossz, a T28 és a SU85 miatt vagy 19k free xp fogja ütni a markomat. A nerf meg amúgy se izgat, mert nem terveztem hogy bármelyiket is elõvegyem valaha is 😄.

Na de mit érsza pontosággal ha:

1- nem ütöd át
2- nem sebzed eléggé 😊
3- még vissza is tud lõni (jelentõs alpha csökkenés miatt).

Az ereje a meglepetésben is volt, ez mostmár a múlté. Egyértelmûen nerf ez fõnök 😊

Rendben csak nem hittem a szememnek😊.

Állandóan ellövik neki. Gondolom a sok autoaimes köcsög miatt van. Egyéb logikus magyarázatot nem látok rá hogy miért lõné valaki a front legkeményebb részét.

Papíron valóban, de pont ma mentem vele egy kört, és egy 300m-re lévõ leopardot 4. lövésre szedtem ki mert 3 mellé ment -.-" utánna egy PZ3-at is 2. lövésre szedtem ki mert elsõ mellé ment....

Ha fent lett volna a 85ös akkor siman talált volna az összes 😊
szerintem a pontosság lényegesebb sokkal
Most kérdezed? Az van odaírva 😊

Ez mondjuk nem is rossz csere 14K free XP az azért kellemes kompenzáció.

Hehe, ez jó 😄

A Foshnak is ilyen gyakran lövik az ágyúját?
Az AC48 nak minden 2, vagy 3. körben.
Az elõbb 2x is. Persze másodjára az után, hogy 1x már megjavítottam.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Pontosság: +20%
Pen: -14%
Damage/shot: -47%
DPM: -17%

Igy inkább nerfnek mondanám, semmiképpen se buffnak.

JagdPz E-100, Object 268 lehet már tudni valamit a két monster ágyújának a teljesítményérõl? töltés idõ,páncél átütés,damage

Plusz a 107mm zis-6s ami 14ezer xp is megkapjuk free xp formájában?

SU-85:

Removed 107mm ZiS-6S gun, research cost compensated as Free XP

Attól függ, honnan nézed. Nem speed nerf, hanem weight buff. 😊

Most nem azért hõbörgök mert hogy "jaj szegény német tankok csak nerfet kapnak". Csak gondoltam hogy normálisan ki fogják balanszolni a 10-es heavyket. Elvégre a német heavyknek inkább kéne szuper heavynek lenni, ehelyett most van 2 tankunk ami lassú, könnyen átlõhetõ, a tûzerejük épp hogy elégséges (na jó, E-100 gold ammoval még mindig rulez). Szóval kb teljesen haszontalanok.

A 107-essel inkább a Su-100-at is meghaladó DPM és a mezõny háromnegyedét top tankként egylövésezés volt a gáz. Én örülök a pontosabb ágyúnak, és legalább a kicsiknek is lesz esélye.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

T-28nál ez a pont hogy:

F-30 gun removed, research cost compensated as Free XP

Tehát akkor azt a 4250xp-t amibe most kerül a kifejlesztése megkapjuk free xpbe? (természetesen akinek ki van fejlesztve már)