418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Pupuci
    Értem :) Már azt hittem, hogy .... :)
  • ximix #203170
    Ironikusan írta mivel a 1,5 misi credit nem sok, egy 70%-os hétvégén a többszörösét összeszeded főleg ha a 15 eurót prémium fiókra költöd, vagy prémium T8 tankra .
  • Renegade
    tank még csak-csak, meg csomagok is oké, de ez nagyon meglepett :-)
  • Pupuci
    Ja. Mert az alkohol, a bagó vagy a drog értelmesebb mint a WoT?
    -HA- eljutsz odáig és a gyereked majd egy drogos, alkoholista farok lesz, aki szétüti a fejed egy adag porért, akkor is ez lesz a véleményed?
  • Solten
  • foxbat88fx
    rengeteg meccsem van Tigerrel de még egyszer sem robbantam ammo miatt :)
    nem hajlamos rá szerencsére
  • patchaou
    Ennél jóval olcsóbban is farmolok szívesen :)
  • foxbat88fx
    na ez a baj!!!!! a sok agyhalott hülye költse inkább alkoholra vagy drogra ne wot-ra!!! :D
  • carp3tm0nster
    ezért járok ide, hogy az ilyen okosok mint te felvilágosítsanak!
    és igen, a tigrisből nem ammo-rack-kel lőttek ki.
  • Pupuci
    És az miért baj? Egyrész a fejlesztő urak ebből élnek és ezért ingyenes a WoT.
    Másrészt meg a pénzét mindenki arra költi, amire akarja.
    Ki sörre, ki pályinkára, ki cigire ki meg WoT pénzre.

Nem kioktatás, nehogy félreértsd!
    Csak NEKEM ez a véleményem ;)
  • foxbat88fx
    4500ft-ért nem sok az :)
  • carp3tm0nster
    megnéztem a replayt, vk-nál ammo rack volt
  • Renegade
    körbenéztem gift shopban, 15€ 1.5 millió kredit. tuti akadt aki vett ilyet, hihetetlen
  • Renegade
    :-(
  • ximix #203157
    1. A játékon belül a "Fejlesztés" -eknél is megnézhetsz minden adatot az "ellenfelekről"
    2. a garázsban ha rá húzod a löszerekre az egeret (nem kell nyomni semmit) akkor kiírja mettől-meddig sebez, átüt..
    3. eredetileg a játékban egy ilyen jelet tesz a sebzés mellé ha lőszerrekesz felrobban
    4. ide szoktuk http://mwreplays.com/ feltölteni a replayt ha szeretnéd, hogy más is megtudja nézni + véleményezni
  • Tessellia
    Damage Randomization

Just like shell penetration, all shell damage is randomized by up to +/- 25%, regardless of shell type. The gun properties display the average value. The shell properties display the damage range. Note, however, that the shell values are rounded to the nearest integer, whereas the damage amounts shown in game are truncated. This is a display issue, and both are incorrect: The server uses the exact values.
  • Ry0K3N
    csak az érthetőség kedvéért a célzőkör kicsit kitakarja igen abból a klánból van :D
  • Ytar
    akkor ne a wikit olvasgasd, hanem kattints ingame jobb gombbal a GwPanther ágyúján, és nézd meg hogy ODA mi van odaírva (ha magyar a kilensed, akkor figyelj: "Átlagos Sebzés (Életerő)") .. neked minden lövésed annyit sebez mint amennyit wiki ír? vaaaaagy? néha többet? ..
    hogy a faszba van az, hogy erre magadtól nem jössz rá?!

és igen, ha ammorack-el lőttek ki, az LÁTSZIK, mert KIÍRJA .. lol.
  • Ry0K3N

azt hiszem ehhez nem kell különösebb kommentár :D
  • Toweliee
    Most volt Karácsony környékén akcióba.
  • hellokitty92
    Elég szomorú...:):P

Akkor meg kaptál egy össztüzet és csak a kv volt a mázlista, aki befejezte a munkát. Ha feldobod az mwreplay.com-ra, akkor meg tudjuk kukkantani.:)
  • carp3tm0nster
    úgy tűnik még nem eleget.
    a vk-nál nem írt ki semmit.
  • Renegade
    bár nem vagyok nagy td-s (sőt), de tetszik a Dicker Max o0
    szokták ezeket akciózni?
  • carp3tm0nster
    tudok...
    fordítani tudsz-e?

Damage - The amount of hit points the shell takes from the enemy tank with a hit. Measured in HP (Hit Points), The gun damage statistics are usually written in a format such as #/#/#: referring to the shell types available for the gun, usually AP/APCR/HE ammo types.

hol van ebben a szövegben az "average" ami angolul "átlag"-ot jelent?
  • hellokitty92
    1200 sebzés az átlag, de a játék -+25%-os random faktorral számol. Hány csatát futottál le, hogy még nem tűnt fel, hogy mindig változik a sebzés?

A vk-nál meg ammo rack lehetett. Ki szokta írni, ha azt kaptál.
  • carp3tm0nster
    az ammo-rack-ot látom valahol?
    mert replay van, mindkét esetről
  • Ytar
    1200 az ÁTLAG .. olvasni tudsz-e?
  • Szpecnyaz
    Gondolom ammo rack volt.
  • carp3tm0nster
    javíts ki ha tévedek, de a wiki oldalán max 1200 van.
    és a kv1s kilő a 850hp-s vk3601-ből?
  • Destydeme
    Sima bukó 5perc alatt.
  • foxbat88fx
    900-1500ig sebez a GW P ha átüt.... és az Tiger csak 1450...
    GW Panther rend szerint szeret sebezni 1000 felett :D
  • foxbat88fx
    bakker egész nap olyan csatákba rakott az MM ahol nem volt arty :DDDD
    erre betesz su-100m1-em ellen 1 hummelt és naná h az a geci engem lő ki 1 lövésből amikor be volt kapcsolva a BEAST MODE -.-"
  • carp3tm0nster
    szasztok!

elmondja nekem valaki,hogy egy gwpanther, hogyan tudod 1db találattal kiszedni egy full hp-s tigrisből? még gold ammoval is max 1200 sebzés.
    vagy egy kv1s egy vk3601h-ból egyetlen lővésssel? ott is megnéztem a wiki oldalon max 465hp. itt meg megdöglők egyből
  • Destydeme
    Most vunk Live Oakon.Mi vagyunk a legkisebbek,náluk tier 6.Na majd kiderül.
  • Destydeme
    Hi.Nem 3 stugIII volt,van.De azóta már rendeződött,21+ a win-ek száma az össz csata alatt.Sok mesterlövész,2-3 top gun és szárnysegéd.
    A vesztes csaták akkor vannak,ha tier 7be pakol.
    Az előbb 10tank ment északon Mountain Pass-on..2perc alatt bedarálták őket,kb 4perc alatt már vége is volt.
    Nem konspiráció,de már feltűnt,h platoonban szeret nagyok közé dobálni.Többször,mintha 1edül megyek.
  • foxbat88fx
    nem az... hanem hogy már kurva régóta megvan ígérve a második német TD ág... meg garage battle meg miegymás és erre kihozzák ezt a semmirevaló tech tree-t mert kb. semmit nem érnek azok a szarok amik benne vannak....
    jó azért van egy két kivétel, IS-2 ér valamit de az meg copy paste tank az is...
  • stoppos
    Nem visztek véletlen ti legalább egy light tankot, vagy ugyanolyan tierű artyt, mint ti?
  • I.C.ram
    De örülök, hogy le tudtam tenni ez a játékot, mielőtt még több lóvét is nyomtam volna bele. 3 accom volt, az elsőre költöttem kb 25-öt, eladtam 20-ért, másodikra kb 12-t, eladtam 8-ért. Harmadikra 1 euróért vettem 1000 goldot meg 3 nap prémet. Szóval elcsesztem erre a játékra jó sok pénzt még így is. Hihetetlen, hogy így meg tudnak élni ebből ezek a lusta ruszki majmok. Semmi újítás nincs a játékban a béta óta, csak 2 havonta egy új tree... Kösz nem. Kíváncsi leszek a Warships-re, de félek az is ugyanez a lehúzós szar lesz.
  • TomDantes
    Ez mind szép és jó, de egy konkurens játék min segítene? Ott is ugyanannyi rossz játékos lenne. Mégis mi változna?
  • Koridor
    Gondolom mindenki örült neki hogy mégegyszer kifejleszthet a más nemzetnél már kifejlesztett gépeket. Alig várom hogy mégegyszer nekiálljak a a M5-nek és a T34-nek.