banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• darkwraith
    na látod, ezt én is hiányolom. Persze elfér néhány vicces hozzászólás, vagy téma elkalandozás, de ez az állandó de k...a jó meccset játszottam, kaptam 3600000 xp-t prém nélkül dolgok kicsit furák számomra. Előtte meg lehet 20 körön át kilőtték elsőre, azt rakja ki.
    Ez az ún. -e pénisz lengetés meg mind2 jelenleg emelt röptű beszélgető félnél megvan, csak kérdés, ki mellé állnak többen ezen a fórumon. Erősebb heavy baszik, szokták mondani. Vagy két tank közül az arty lőtte ki, vagy valami ilyesmi.

Amit meg végképp én sem értek, hogy 3 naponta írkálják: abbahagyom, törlöm, felnégyelem ezt a fosch játékot, de azért tolja mindegyik.

Tehát ez egy élvezhető játék, vagy ha ennyire szar, akkor ezek az emberek mazochisták, és csakis önsanyargatásra használják.

De legalább ismét lett 3 új oldal a fórumon.