World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT: Nishizumi77
A sebzés "kisebbsége pedig nem gond, mert sztem elsõdleges a PEN, a ROFfal pedig kompenzálják a kisebb sebzést.
Én pont most voltam a dilemma elõtt, és úgy döntöttem, nem fogok még tovább farmolni 200as pennel. Nem bántam meg, mert igy a kisebbik ágyúval is végre úgy rendesen lehet harcolni az E50el.
- kevesebb HP
- lassabb fordulás
- menet közben pontatlanabb lesz
- a 105-ös lassabban fog lõni és a célzási ideje több lesz
Ezek csak pár százalékos változtatások lesznek, de így együtt azért érzõdni fognak szerintem...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
A PantherII lövegével meg összeszedni ennyit nem egy leányálom.
Vagy nagyon jó vele harcolni,vagy (ami az esetek 70%-a) az ellen nagyon allergiás rá és világító céltábla vok.
Ha megjönnek a T10-es medek,akkor mekkora esély van rá,hogy elveszik tõle a 105-öst?
Meglepõ 😄
"The new MM will be introduced in 7.5 Normally players won't see vehicles + / - 2 Tier to the Tier of their vehicle "
Tehát mégiscsak...nem battle tier ez.
Mert most vagy az vagy torony + lánc.Papíron jónak néz ki,de ki tudja...
The Matrix has you...
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
hát ez kurva nagy!😊
pedig milyen szép rush!
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Azért jó, hogy a huey-rõl lemondtak. 350 millió dodóba lett volna hozzájuk a járulékos költség, ebbõl vadonatúj helikoptereket is lehetne venni, úgy hogy még a kiképzés költségét is bevállalná a gyártó. Nameg biztos, hogy a kiküldött "szakemberek" kiválasztanák a legokádékabb állapotú gépeket, mint mondjuk anno a t72-nél - így került mindenféle fajtájú az országba belõlük.😄
A htka-n volt egy cikk az aw139-ek esetleges megvásárlásáról. Az olaszok akár a késõbbi fizetésbe is belemennének. Szerintem ezek a gépek tökéletesen megfelelnének nekünk könnyû helikopterként az oroszok mellett, nomeg biztos jóval alacsonyabb lenne a fenntartásuk mint az öreg huey-nek és az alkatrész is közel van. Egyébként sem biztos, hogy szükségünk van a huey többlettudására, ha egyáltalán többet tudna nyújtani az aw139-nél, bár kétlem.
Ez a késõbbi fizetés pedig garancia lenne a folyamatos karbantartásra/alkatrészellátra. A hueyek egy része meg egybõl kannibalizációra kerülne, hogy legyen mit elrohasztani megint.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
60 kör M5 stuart, holnap estig meglegyen!
Amúgy meg egy taktik van: menjél a lemmingvonattal. Az egy dolog hogy vesztetek, de közben addig is spottolsz meg sebzést osztasz, miközben nem csak téged lõhetnek.
Szóval némi taktik?
Elfogadnék némi tanácsot, hogy hogyan lehetne azt a káoszt uralni ahol az artynak 0k csatát és 10 (igen tíz) eff rate-t ír az XVM és hiába spotolok neki 5 percig, a PZIV profi leghátul kempel és a vereség elõtt még büszke a 2 killjére, a lemming vonat pedig befosik egy ellen scout felvillanásakor és áll mint f@sz a lakodalomban a pálya közepén nyilt terepen.
Nyithatnál 1 topikot, és ilyesmiket írhatnál, szívesen olvasgatnám 😄
Pont a napokban olvastam egy cikket az Aranysasban arról hogy hogyan tartották karban a MiG-eket, hát elképesztõ! Szabad ég alatt tárolták õket, sokuk szétrohadt, évekig nem volt hozzájuk alkatrész, sok vált alkatrész kannibalizáció áldozatává. De nem ez a legszebb. A magyar pilóták soha nem lõttek a MiG-29es látóhatáron túlról indítható(BVR-Beyond Visual Range) rakétájával, az R-27R-el, gyakorló példányt se, sõt, soha nem is oktatták õket erre.
Úgyhogy maradtak a látóhatáron belüli célpontra(10-15km) indítható kis hatótávolságû, infravörös R-73rakéták, mint fegyverzet. A pilóták meg felháborítóan keveset repültek. A cikk azt is megemlítette, hogy a '96 ban légibemutatón lezuhant MiG-29 pilótának a kevés repülési idõ miatt hosszú kihagyás után, elõzetes gyakorlás nélkül kellett légibemutatón nyaktörõ manõvereket felmutatnia. A gép lezuhant, õ belehalt.
A Gripen legalább annyiban jó, hogy a lízinszerzõdés értelmében az üzemeltetést is a svédek felügyelik, így legalább addig világszínvonalon bánnak a gépekkel amíg a szerzõdés tart. Mert ha a magyar légierõn múlik, ez is a szabad ég alatt végzi kibelezve úgy hogy tele van esõvízzel a pilótafülke. Már végezné persze, ha a miénk lenne. Egyelõre csak lízingeljük, nagy kérdés hogy lesz e pénz a megvásárlásukra a szerzõdés lejártával. (Momentán a magyar légierõnek arra nincs pénze hogy az amerikaiak által ingyen átadásra felajánlott UH-1 Hueyk üzemeléséhez megteremtse a szükséges feltételeket, mindezt úgy hogy a harci és szállító helikopter fegyvernemünk mára gyakorlatilag megszûnt létezni)
Az persze nem vita tárgya, hogy a svédek megvették mindkét nagy politikai erõt kilóra, az egyiket '98-ban amikor kiválasztották a típust, a másikat 2002-ben amikor olyan faszán sikerült módosítaniuk a szerzõdést(+50%-os felár, soha ki nem használható képességek mint a légi utántöltés stb). A honvédségnél és a HM-nél pedig nagyüzemben ment és megy a korrupció az elmúlt húsz évben. Teljes nagytakarításra, és értelmes tervezésre, ésszerû koncepcióra lenne szükség.
Battlefieldben is van HP rendszer, a tankoknál csíkok jelzik az életerõt 😄
Khm, mondjuk mi, akik az egyik legrepetitívebb játékkal nyomulunk, a WoT-al, nemde? Fõleg amíg nem voltak más játékmódok, és tökugyanazt kellett csinálni eghuzamban többezer csatán keresztül.
Aztán megkaptuk az új játékmódokat, és rájöttünk hogy a monotonitás nem is volt annyira rossz. 😄
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
400 eff rate gyökerek mindenütt. Mennek a szélrózsa minden irányába, és 2 perc alatt 2:11 az állás. Még megpróbálok egy két franszia szart kilõni a master tanker miatt aztán húzok vissza feljebb.
III-ba tudtam jól russholni japánnal/brittel, de abba nem láttam élvezetet, hogy 10 perc alatt elpicsázok valakit :S
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Multiban 5 perc alatt szétverik a bányáimat vmi idióta rushtaktikával, nem kell az nekem 😄
A WICet amúgy még a tutorialok közben dobtam 😊