World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha anno nem kaptam volna meg fullosan az E-50et én is így csináltam volna szerintem.

WoT: Nishizumi77

Hát, nem 12K XPvel több, mivell a torony is kell hozzá - szóval cirka 40K XP a különbség (plusz még írja hogy a lánc sincs meg - bár ezt most hirtelen nem tudom hogy kell e a toronyhoz).

A sebzés "kisebbsége pedig nem gond, mert sztem elsõdleges a PEN, a ROFfal pedig kompenzálják a kisebb sebzést.

Én pont most voltam a dilemma elõtt, és úgy döntöttem, nem fogok még tovább farmolni 200as pennel. Nem bántam meg, mert igy a kisebbik ágyúval is végre úgy rendesen lehet harcolni az E50el.

Eagle16
Semennyi, nem veszik el, de az E-50-est nerfelik.

- kevesebb HP
- lassabb fordulás
- menet közben pontatlanabb lesz
- a 105-ös lassabban fog lõni és a célzási ideje több lesz

Ezek csak pár százalékos változtatások lesznek, de így együtt azért érzõdni fognak szerintem...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Csak elõtte még ki kell akkor adni 50kilót a láncra meg a toronyra.
A PantherII lövegével meg összeszedni ennyit nem egy leányálom.
Vagy nagyon jó vele harcolni,vagy (ami az esetek 70%-a) az ellen nagyon allergiás rá és világító céltábla vok.
Ha megjönnek a T10-es medek,akkor mekkora esély van rá,hogy elveszik tõle a 105-öst?
Eagle16
Szerintem nem. Túl sok a célzási ideje és keveset sebez. A 105-ös csak 12k xp-vel több, gyûjts még rá.

Eagle16
"Also Bat Chat 155 will be slightly nerfed in 7.5"

Meglepõ 😄

"The new MM will be introduced in 7.5 Normally players won't see vehicles + / - 2 Tier to the Tier of their vehicle "

Tehát mégiscsak...nem battle tier ez.

E-50-re érdemes megvenni a kisebbik IX-es puskát? az L/100ast.
Mert most vagy az vagy torony + lánc.Papíron jónak néz ki,de ki tudja...
akkor német vagy amcsi. bár most a francia is jó...vagy nem? eleinte szerintem mindegyik szivatós, sokszor csak éppen hogy tudod faragni az ellent. de ez igazából mindegyiknél, tanknál, TD-nél is így van.

The Matrix has you...

Egészségügyi és morális okokból egyiket se javasolnám. Az artysoknál eddig gyakran észleltek olyan tüneteket mint pl: gerincferdülés, vonzódás a kisgyerekekhez és az animál szexhez. De ha jön Lammaer kolléga, õ majd részletesebben kifejti neked.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

"Kezdõ" játékos, aki artyval szeretne játszani, melyik ágat ajánljátok? A legjobbal szeretne menni.

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Miért pont M5 stuart? Az egy fasza kis tank 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Master91
Fantasztikus! Fantasztikus! Beszarás! A zene is milyen jó alatta! Ezek meg indulnak, kész , annyi 😄 Csak 1 maus kellett volna védeni a bázist, és szét verhetetlenek 😄 Te jó ég!
http://youtu.be/rF81AF894rk

hát ez kurva nagy!😊
pedig milyen szép rush!

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Off

Azért jó, hogy a huey-rõl lemondtak. 350 millió dodóba lett volna hozzájuk a járulékos költség, ebbõl vadonatúj helikoptereket is lehetne venni, úgy hogy még a kiképzés költségét is bevállalná a gyártó. Nameg biztos, hogy a kiküldött "szakemberek" kiválasztanák a legokádékabb állapotú gépeket, mint mondjuk anno a t72-nél - így került mindenféle fajtájú az országba belõlük.😄

A htka-n volt egy cikk az aw139-ek esetleges megvásárlásáról. Az olaszok akár a késõbbi fizetésbe is belemennének. Szerintem ezek a gépek tökéletesen megfelelnének nekünk könnyû helikopterként az oroszok mellett, nomeg biztos jóval alacsonyabb lenne a fenntartásuk mint az öreg huey-nek és az alkatrész is közel van. Egyébként sem biztos, hogy szükségünk van a huey többlettudására, ha egyáltalán többet tudna nyújtani az aw139-nél, bár kétlem.

Ez a késõbbi fizetés pedig garancia lenne a folyamatos karbantartásra/alkatrészellátra. A hueyek egy része meg egybõl kannibalizációra kerülne, hogy legyen mit elrohasztani megint.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Utóbbit választom, én ellenállok az elemek tombolásának!

Ha ellenállsz, erõs átokkal foglak sújtani, és egy hétig minden arty mindíg téged fog megtalálni elsõnek. Egész héten nem fogsz majd tudni duplázni csak 10.-re, de akkor pont olyan meccs lessz ahol lövés nélkül ammorackelnek és kapod a 80. xpt duplán. Választhatsz 😊

Hát figy ma mire ledupláztam azt a két tankot amit húzok két óra volt, ezalatt elröppent 80k credit, 2 tizes meccs volt ez alatt a két óra alatt ezek mind 1-15-re végzõdtek vhogy nincs kedvem most Wot-ozni 😄

Nincs bocsánat! 😄

60 kör M5 stuart, holnap estig meglegyen!

Nem nagyon szoktam nézni igazából ha van akkor oké, ezt nem nagyon néztem bocs a hibámért.

Arra utaltam, hogy statisztikailag ugyanannyi gyökér van a túloldalon, tehát potenciálisan tele van a játék ingyenfraggel.

Amúgy meg egy taktik van: menjél a lemmingvonattal. Az egy dolog hogy vesztetek, de közben addig is spottolsz meg sebzést osztasz, miközben nem csak téged lõhetnek.

Sajnos képtelen vagyok a BT-7 tel várni, de a spottoláson kívül semmit sem érek el, mert 2-3 percen belül vesztésre állunk kb. -7 tankkal. Akkor még kiosztok némi sebzést, majd bedarálnak a 700 eff rate értékû öreg rókák a 5x-ös túlerõvel.
Szóval némi taktik?

Lóf@szt már elnézést....
Elfogadnék némi tanácsot, hogy hogyan lehetne azt a káoszt uralni ahol az artynak 0k csatát és 10 (igen tíz) eff rate-t ír az XVM és hiába spotolok neki 5 percig, a PZIV profi leghátul kempel és a vereség elõtt még büszke a 2 killjére, a lemming vonat pedig befosik egy ellen scout felvillanásakor és áll mint f@sz a lakodalomban a pálya közepén nyilt terepen.

Hogyne lenne HP rendszer, a tank életerõ csikja pontosan az 😊

Ööö, BF2-ben is van HP-rendszer😊
Sippie
de ugye nem volt szovjet tagországban fejlesztik? <#idiota>
Battlefield 2-ben nincsen én arra gondolok, nincs hp rendszer ami átüti az átüti, nem havidíjas de egyértelmûen gold vásárlás meg van oldva gondolom plusz pénzt hoz érthetõen. Jó grafika optimalizálás, meg adatletöltés ami nagy hibája de alig indult el kb februárban kezdtek. Folyamatos live support van, külön szoba van a support felé.

Master91
yayyyy ez marha jó! Köszi, fel is jelentkeztem rá!
Van haditechnika topik, sztem ott tele van ilyen okossággal CIfu felügyelete alatt...

Master91
Sír a szívem ahogy ezt olvastam.

Nyithatnál 1 topikot, és ilyesmiket írhatnál, szívesen olvasgatnám 😄
f2p lesz

Errõl annyit hogy a magyar légierõben óriási hagyománya van a szar beszerzéseknek, és a beszerzett cuccok brutális elhanyagolásának.

Pont a napokban olvastam egy cikket az Aranysasban arról hogy hogyan tartották karban a MiG-eket, hát elképesztõ! Szabad ég alatt tárolták õket, sokuk szétrohadt, évekig nem volt hozzájuk alkatrész, sok vált alkatrész kannibalizáció áldozatává. De nem ez a legszebb. A magyar pilóták soha nem lõttek a MiG-29es látóhatáron túlról indítható(BVR-Beyond Visual Range) rakétájával, az R-27R-el, gyakorló példányt se, sõt, soha nem is oktatták õket erre.

Úgyhogy maradtak a látóhatáron belüli célpontra(10-15km) indítható kis hatótávolságû, infravörös R-73rakéták, mint fegyverzet. A pilóták meg felháborítóan keveset repültek. A cikk azt is megemlítette, hogy a '96 ban légibemutatón lezuhant MiG-29 pilótának a kevés repülési idõ miatt hosszú kihagyás után, elõzetes gyakorlás nélkül kellett légibemutatón nyaktörõ manõvereket felmutatnia. A gép lezuhant, õ belehalt.

A Gripen legalább annyiban jó, hogy a lízinszerzõdés értelmében az üzemeltetést is a svédek felügyelik, így legalább addig világszínvonalon bánnak a gépekkel amíg a szerzõdés tart. Mert ha a magyar légierõn múlik, ez is a szabad ég alatt végzi kibelezve úgy hogy tele van esõvízzel a pilótafülke. Már végezné persze, ha a miénk lenne. Egyelõre csak lízingeljük, nagy kérdés hogy lesz e pénz a megvásárlásukra a szerzõdés lejártával. (Momentán a magyar légierõnek arra nincs pénze hogy az amerikaiak által ingyen átadásra felajánlott UH-1 Hueyk üzemeléséhez megteremtse a szükséges feltételeket, mindezt úgy hogy a harci és szállító helikopter fegyvernemünk mára gyakorlatilag megszûnt létezni)

Az persze nem vita tárgya, hogy a svédek megvették mindkét nagy politikai erõt kilóra, az egyiket '98-ban amikor kiválasztották a típust, a másikat 2002-ben amikor olyan faszán sikerült módosítaniuk a szerzõdést(+50%-os felár, soha ki nem használható képességek mint a légi utántöltés stb). A honvédségnél és a HM-nél pedig nagyüzemben ment és megy a korrupció az elmúlt húsz évben. Teljes nagytakarításra, és értelmes tervezésre, ésszerû koncepcióra lenne szükség.

Sippie
havidíjas? Kicsit wwiionline-ra hajaz a téma, abban is volt repülõ, tank, gyalogos, hajó minden ami kell, és valódi baszomnagy térkép amin repülõvel is 3 óra volt egy bombázás.
Battlefieldben is van HP rendszer, a tankoknál csíkok jelzik az életerõt 😄
Lényeg, böngészõbõl letöltöd játékot, térképeket, mindent amit kell, van egy nagy kampánytérkép jelenleg nyugat európa(bocs helyesírásért épp gépkinyomás elõtt írom jön vihar) va megcsinálva, amerkia harcol németekkel, szokásos fegyverek, repülõ németen bf 109 bf 110, amerikán p-38 és mustang de erre nem emlékszem, tank tigris stug sherman jelenleg, fegyverek creditért tuningolhatók elsütõszerkezet, csõminõség lényeg pontosság ütõerõ töltésidõ stb javítható, a kampánytárrkép lényege hogy urald európát, városról városra megy harc, városoknak van pl gyártelepe reptere, ezek mind más pályákon vannak a helyhez megfelelõen. Bázispontokat kell elfoglalni vannak még autók, páncélozott féllánctalpasak, szóval Battlefield-re hasonlít csak neten kampánytárképpel tuningolható fegyverrel. Ha van kérdésed privátban írj rám.

Nagyon szépen kérlek, ezt ott ne írd le, mert nagyon unalmas már õt olvasnom (nomeg akkor Te is "májsztrímes" leszel).

Gondolom egyesek még hiszik, hogy a bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka, így hát lennie kell egy gonosz algoritmusnak, ami árgus szemekkel fürkészi szegény WoT-os játékosokat és elrontja a játékukat. Egyes híresztelések szerint idegen technológiát alkalmaz hozzá a WG és aki ezt megsejti, annak a háza elõtt megáll egy..., mi ez a fény...

Ó, ez ég és föld, többféle játékstílust igénylõ tankok és pályák mindig voltak, plusz minden egyes meccs emberek ellen más, nincs két ugyanolyan szitu, az emberi ellenfelek mindig tudnak újat mutatni (hülyeségben, többnyire). A Space Marine rám egy lebutított, gyenge Gears of War utánérzés benyomását tette (pedig már azt sem szerettem).
Netán olvastad a másik fórumon a nagyeszû fsb kolléga eszmefuttatását? 😊

"Én is kedvelem a Warhammert, de hát repetitív játékmenet, ami fél óra után már semmi újat nem nyújt, egyhangú, monoton, papapapa"

Khm, mondjuk mi, akik az egyik legrepetitívebb játékkal nyomulunk, a WoT-al, nemde? Fõleg amíg nem voltak más játékmódok, és tökugyanazt kellett csinálni eghuzamban többezer csatán keresztül.

Aztán megkaptuk az új játékmódokat, és rájöttünk hogy a monotonitás nem is volt annyira rossz. 😄

Õ pro játékos, ezért a 400 effis játékosok vele vannak, (A WG BELENYÚL!) ellene pedig a 3000+ játékosok, akik pz B2-vel meg BT-2-vel élvezkednek low tierben. 😊

Várj! Lehet, hogy õ az egyik 400-as 😊

Whithman? t3? coool :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Szuper, akkor te mint pró gondolom halomra lövöd azt a sok 400as gyökeret az op tankoddal és zsákszámra rakod el a böllér meg topgun medálokat...

Semmi rejtélyes csak vitorlázórepültem 10 évig. Motor nélkül sokkal izgalmasabb 300 km-t repülni, mint motorossal. A motoros repcsi csak akkor izgi, ha valami gáz van, de akkor viszont már túlságosan az! 😄
Gondoltam funolok egy kicsit BT-7 tel. Hááát....
400 eff rate gyökerek mindenütt. Mennek a szélrózsa minden irányába, és 2 perc alatt 2:11 az állás. Még megpróbálok egy két franszia szart kilõni a master tanker miatt aztán húzok vissza feljebb.

Ennyi! Bõven jó lett volna a MIG is, felesleges pénzkidobás, max néhány esetben rájuk szükség, ha esetleg valami terrorista járat megy a fejünk felett vagy tényleg nem tudom elképzelni, hol tudnák bevetni a magyarok a légierõt. Viszont abban biztos vagyok, hogy filléres légelhárító fegyverekkel is könnyedén leszedhetõek😄
Itt nincs ilyen probléma, építkezés, fejlesztés alapból nincs😊 csak a kõkemény eksön
Master91
Age of Empiresbe is mindig rommá vertek, mert szerettem elérni IV korszakot, full fejlesztve, stb. 😄

III-ba tudtam jól russholni japánnal/brittel, de abba nem láttam élvezetet, hogy 10 perc alatt elpicsázok valakit :S
Tutorial? Én azokba bele se kezdtem😛 Ejnye, sosem fogok így összeszedni egy rendes csapatra való embert, helikkel, tankokkal, légvédelemmel meg minden jósággal <#smile>
Ez mind3 eurokacsára igaz, egyik sem mentes a korrupciós ügyektõl.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Multipan csak FPst vagy Tankot játszok, (meg MMOt), stratégiát soha. Én olyan "stratéga" vagyok aki órákig építi a kicsi kis bázisát, tornyokkal, lövészárkokkal és ha már jól beásta magát, akkor tologatja a tankjait.

Multiban 5 perc alatt szétverik a bányáimat vmi idióta rushtaktikával, nem kell az nekem 😄

A WICet amúgy még a tutorialok közben dobtam 😊