World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT: Nishizumi77
Pz4 speciel max Tier 7es csatában ( már ha ennyi lesz a max ) simán jó még L/70el. ( Kivéve T29, meg az AMX Milánói 46 ellen se szembõl nézve )
Miafaszról pofázik ez a barom? Elkezdi hogy a videókari driver hibája hogy vörösképernyõ van a játékukba......
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Amúgy miért megy a vita egy T5-ös tankon??? 😄 Elveszik, kész, lesz másik tank pénz szerzésre ( M4 Sherman ami kurva jó állítólag... )
http://mmoverflow.com/2012/05/world-of-tanks-best-credit-making-tank-without-premium-account/
Nincs pohártartó, a töltõ kezében van a whiskys üveg, de mivel 1 kézzel nehéz tölteni, így néha lerakja a padlólemezre.
Becsap melléd az arty, lökéshullám felborítja az üveget, majd a következõt hallod angolul:
A commander kiütötte a töltõt, mert nem vigyázott a whiskyre.
Töltõ meghal, -150 hp.
Továbbá mindenki veszít a teljesítményébõl 5%-ot, mert nincs több ital.
Szerintem erre gondoltak a reduced comfortnál.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Lássuk a változtatott tankokat:
T-28: OP a 85össel T4ben nagyon. Rohadtul élvezetes mikor FCM Pak36al megyek aminek 180 a HPja és pont annyit sebez a 85ös, ráadásul jó nagy a rofja.
SU-85: Egyértelmûen OP
T-34/85: Nem OP de akkor sincs egyensúlyban a többe meddel, lássuk miért:
német medek: 132 pen, amcsi medek: 128pen, ruszki medek: 175 pen -.-
T-43ról meg nyilván azért veszik le mert T-34/85 top tornya van rajta nagyjából, picit más kinézetre de majdnem ugyan az, szóval nyilván abba se férne el ha igazi T.34 se bírta.
Szóval sírni fölösleges mert az a vacak hosszú 85mmes amivel elrontják a jó tankokat még mindig többet üt át mint a tiertársai ( 88 és 76 ).
Ráadásul rebalanceolják, ami gondolom buff lesz.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Gyõzelem!
Csata: Ruinberg 2012. július 11. 19:44:34
Jármû: T-54
Szerzett tapasztalat: 2 032 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 41 495
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd
de ha elveszik tõle a 107est, T-34-85-tõl meg a 100ast akkor lesz 2 eladó tankom xDD

tenyleg felesleges, mert neked ez a kedvenc tankod es faj h vegre realis ertekei lesznek.
Észrevették hogy csökkent a playerszám, azt nem tudom hogy ruszkiknál csökkent e, de EUban igen, ugye tavasszal és elõtte kb 100k volt az átlagos, most 60k kb.
Szóval ez a 107es a su-85ön olyan mintha a Stugon 105mmes K18, vagy egy nem prémium tank ágyút nézve olyan mintha egy 88 L/71 vagy 105mm L/56 lenne rajta.
Még nagyon régen voltak pár ilyen írások, hogy mi lenne ha a németek is olyasmi ágyúkat kapnának mint az oroszok.
Ez persze most már hülyeség, meg végre kezdenek kibalanceolódni a dolgok ( mondjuk azért kíváncsi leszek mit rebalancolnak azzal a hosszú 85mmessel, aztán nehogy táp legyen )
Na amit most írok az baromság lesz, de képzeljük csak el, vicces lenne 😄
1 évvel ezelõtt vagy régebben ez még korrekt is lenne 😄
107 helyére nehéz volt találni német megfelelõt mert nincs! Kéne egy köztes ágyú németeknek is, rövid 88 egy hulladék, az utána lévõk meg hirtelen nagyon jók lesznek. Dickermax 105mmes K18át be lehetne hozni, vagy kreáljanak egy 88 L/56 Ausf. Met 150 pennel azt meg van oldva a Tier 6os szívás.
Pz3ra menne 75mm L/70 ( 85mmeshez ez áll a legközelebb ), Pz4: 88mm L/56 ami azért jócskán ratyibb a 107nél, tier 6 VK szériák: 88 L/71 vagy 105mm L/56.
TDk: stugot említettem, jagdpanzer 4 megint csak hosszú 88 vagy 105 L/56 kombó, Jagdpanther az OK, Ferdinand meg a JT top ágyújával. ( mivel ISU is obj top ágyújával van.
Engem ne gyõzködj..Egyrészt mert nem értek egyet..Nekem anno a kv sem fájt,nem kell rohanni,a stugal vastagon likvidáltam.Most a su85..Pontatlan és ha talál is ott van s ricochet,vagy mi...1 td ne rohanjon,mindegy milyen szintû..Felesleges vita.
Akkor lenne szõnyegre fosás a wg-nél!😊Aztán mosolyoghatnánk az erõfeszítéseiken,hogy hogyan próbálják megtartani a játékosokat.
El tudnék képzelni valami hasonló játékot.
Az alapok maradhatnának,csak a sebzésrendszert kellene átalakítani.Ez a hp-s nem az igazi.
Csak a 2.világháborúra kellene koncentrálni.Az elején eldöntöd,hogy az adott accon axis vagy ally akarsz lenni.
A tüzérség vicc.Azt teljesen át kellene alakítani.
A csaták meg egy nagytérképen,lévõ dinamikusan változó real time frontvonalak mentén történnének.
Ilyen wot-ww2 online,hibrid game-ra gondolok.
Szerintem nagyot szólna.Nem hiszem,hogy nem foglalkoznak konkurens játékkal a nagyobb cégek.Látva a wot sikerét,szerintem rövidesen elõjönnek valamivel..
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Köszi. Jó volt.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Aztán találja ki az ember hogy mit jelenthet a Pattonnál a "reduced strenght/reduced comfort". Kiveszik belõle a pohártartót és a bõrüléseket?
The Matrix has you...
Ha vége a tesztidõszaknak, vagy resetelik a tesztszerót, minden elveszik, amit elértél rajta.
menj egy parat pz4el, az is siman bekerul ilyen magasszintu csatakba es sokkal rosszabb agyuja van. vagy barmelyik 5os. de eleg a stugot megnezni, a sem kerul kevesebbszer nagyobb csataba szerintem, ugyanolyan td mint su85.
"A su85 azért vastagon megy nagyok közé..De akkor minek?Ja a fizetõsök miatt?" - ezt abszolut nem ertem. mi koze a kettonek egymashoz? premium nelkul is siman lehet tier8ig elmenni vagy tovabb.
nem tudom mivel farmolsz meg de az osszes tobbivel is lehet majdnem ugyanugy farmolni. eleg csak a derp gun-os shermanra gondolni.
szerintem ahogy a sima kv kivonasa ugy a su85 top agyu elvetele is teljesen jogos jatektechnikai igeny. amiota a kv eltunt sokkal jatszhatobb a tier5. evvel szerintem nem lehet vitatkozni.
Vereség
Csata: Mountain Pass 2012. július 11. 19:05:06
Jármû: T-54
Szerzett tapasztalat: 287
Szerzett kredit: 21 006 (kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 7 605)
Bejutok az ellenfél bázisára és likvidálok két artyt épp mennék a harmadikért mikor agyonlõ az artynk.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
The Matrix has you...
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
AZ APCR ára meg minimum 2k / darab.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Tényleg remélem,h jön 1 másik cég és megöli õket eu-ban..
Annyiszor beszéltük már,h milyen faxa kis gamma lenne,ha a csata +-1tier lenne..Valóban qrvára lehet élvezni.Nálunk meg megy a random...hátha nyerünk.Holott már kiderült,h az adott csata javarészt az 1-5 top által lesz eldöntve.Szal ne vedd magadra,hangosan gondolkodom.