World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És ez az egész 7.0ban kezdõdött a HE nerfeléssel. Régi szép idõk, mikor a lõszerem 1/3a HE volt és gyakran használtam, most meg dísznek van 4-5 darab.

WoT: Nishizumi77

Master91
Az orosz maffia...
Azóta a Shermannal is a Top Gunos, rengeteg sebzéses körök hoznak 20k-t (prém nélkül). Átlagosak 10-15k. Ebbõl még jön a javítás, lõszer.
Jó volt, amíg ravaszul le nem vették a T5-ök kreditszorzóját. Cserébe megemelték a 4-esek, 3-asak, meg 9-esekét, amik persze egyébként sem hoznak használható pénzt, még ezzel a "buffal" se. Hihetetlen átlátszó dolog, a pénzkeresõ Tiert nerfeljük, a farmolásra alkalmatlanokat buffoljuk, amik persze arra így is tökéletesen alkalmatlanok, de a nép nem mondhatja, hogy kicsesztünk velük. Prém vásárlásra ösztönzés, mint minden más. Suttyó banda.
Mester vagy mi..

Nohab
War Thundert ismered? Csak a repülõs része létezik, és az is csak zárt bétában.
Mi az az "m" jel?

Ráadásul az MM változtatás után fõleg jó pénzkeresõk lesznek a Tier 5ök szóval érthetõ hogy elveszik az unfair ágyúkat.
Pz4 speciel max Tier 7es csatában ( már ha ennyi lesz a max ) simán jó még L/70el. ( Kivéve T29, meg az AMX Milánói 46 ellen se szembõl nézve )

Miafaszról pofázik ez a barom? Elkezdi hogy a videókari driver hibája hogy vörösképernyõ van a játékukba......

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Master91
B2-nek baromira örülök >>

Amúgy miért megy a vita egy T5-ös tankon??? 😄 Elveszik, kész, lesz másik tank pénz szerzésre ( M4 Sherman ami kurva jó állítólag... )

http://mmoverflow.com/2012/05/world-of-tanks-best-credit-making-tank-without-premium-account/
Akkor ezek szerint mégiscsak léteznek OP szovjet hk-k? <#eplus2> Mert ugye T8-ig bezárólag egyik német sem OP, ami pedig az volt (Pz38H, B2), azt sikeresen kicsinálták a 7.4-el.

Elképzeltem a következõt:
Nincs pohártartó, a töltõ kezében van a whiskys üveg, de mivel 1 kézzel nehéz tölteni, így néha lerakja a padlólemezre.
Becsap melléd az arty, lökéshullám felborítja az üveget, majd a következõt hallod angolul:
A commander kiütötte a töltõt, mert nem vigyázott a whiskyre.
Töltõ meghal, -150 hp.
Továbbá mindenki veszít a teljesítményébõl 5%-ot, mert nincs több ital.
Szerintem erre gondoltak a reduced comfortnál.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Nálam ott az "m"jel....

Általánosságban értem a panaszkodást, wot fórumon nagyon durva hisztik vannak.

Sztem oly nagyon nem panaszkodom.Nem vok rabja,mint...

De bírom ezt hogy wot oldalon is gõzerõvel megy a sírás hogy jajj szegény orosz tankokat kicsinálják. Szerintem csak végre a többi tank szintjére viszik.
Lássuk a változtatott tankokat:
T-28: OP a 85össel T4ben nagyon. Rohadtul élvezetes mikor FCM Pak36al megyek aminek 180 a HPja és pont annyit sebez a 85ös, ráadásul jó nagy a rofja.
SU-85: Egyértelmûen OP
T-34/85: Nem OP de akkor sincs egyensúlyban a többe meddel, lássuk miért:
német medek: 132 pen, amcsi medek: 128pen, ruszki medek: 175 pen -.-

T-43ról meg nyilván azért veszik le mert T-34/85 top tornya van rajta nagyjából, picit más kinézetre de majdnem ugyan az, szóval nyilván abba se férne el ha igazi T.34 se bírta.

Szóval sírni fölösleges mert az a vacak hosszú 85mmes amivel elrontják a jó tankokat még mindig többet üt át mint a tiertársai ( 88 és 76 ).
Ráadásul rebalanceolják, ami gondolom buff lesz.

.. en pl sosem mondtam h nincs hatranya, de nem abbol kene kiindulni h mit vesznek most el tole, hanem ugyanabban a tierben mit tud a tobbi tank.
Látótávolsága biztos jobb lesz, mint most.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

7,5 cm L/70 átütését én feltolnám 148 mm-re minimális ROF-csökkentés mellett, 8,8 cm L/56-ét meg 143-ra, az már elég lenne Tier7-ig minden ellen. Csak mert az 50-es és 60-as ugrás olyan szép kerek szám...

Na néha milyen csatákat fogok ki.

Gyõzelem!
Csata: Ruinberg 2012. július 11. 19:44:34
Jármû: T-54
Szerzett tapasztalat: 2 032 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 41 495
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd

csak annak a kezében OP aki tudja hasznalni, mivel a teste papír, hp-ja kevés, látótávja alacsony így van neki hátránya is 😊
de ha elveszik tõle a 107est, T-34-85-tõl meg a 100ast akkor lesz 2 eladó tankom xDD
Su-85 hosszú 85mmes lövege még mindig jobb lesz mint az 1 tierrel nagyobb jagdpanzeré, szóval fölösleges panaszkodni hogy szegény OP su-107bõl végre su-85öt csinálnak.

Ha valaki még egyszer azt állítja, hogy a Szu-85 nem OP, annak kénytelen leszek a jamaikai bobcsapat szponzorkeresésést kísérõ összes röhögést bejátszani. Nem a francot nem.

..ne gyozkodjelek? elobb kerted magyarazzam el.. ehhe.. tier5os csatan gondolkozzal mar el egy picit. nem minden csata high tier. es a tobbi tier5osnek most nem serthetetlenek?? miert olyan kiveteles a su85 h o bezzeg aztan barkit lohet tier8ig, a tobbi tier 5 meg csak szivjon??? es igen baromi sokat dobott h kiesett egy tank, mert az pont lemeszarolta a teljes mezonyt ha top volt es tudta hasznalni. eleg megnezni par statot akik abban az idioben nyomtak amikro mondjuk a kv vbolt a top. nekem a top 9 kill es nem is voltam tuil jo vele, a su85el 10 kill. ha mutatsz egy ilyen kort a stuggal en fogom a legjobb ellenezni ezt a valtozatast.

tenyleg felesleges, mert neked ez a kedvenc tankod es faj h vegre realis ertekei lesznek.
Írták hogy nerfelik a tankot, mert OP de azt nem hogy a nerf mit takar.

De.
Szerintem már elkezdtek fosni, hirtelen egy-két dologban hallgatni kezdtek a playerekre. Egyik dev is ezt írta az MM változásra, hogy a "playerek által régóta várt és mondogatott módosítás jön" blablabla

Észrevették hogy csökkent a playerszám, azt nem tudom hogy ruszkiknál csökkent e, de EUban igen, ugye tavasszal és elõtte kb 100k volt az átlagos, most 60k kb.

Arról nem volt szó hogy az S 35-CA francia TD-tõl elveszik a 300hp/165 mm átütésû puskát?? Mert csak kb ugyanaz mint a SU-85 -ös 107mm ágyúja!
Én is örülök, hogy végre leveszik azt a szart róla. Sajnos németeknek nincs megfelelõ ágyújuk amihez hasonlítani tudnám, habár a Dickermax 105mm K18a majdnem ugyan az.
Szóval ez a 107es a su-85ön olyan mintha a Stugon 105mmes K18, vagy egy nem prémium tank ágyút nézve olyan mintha egy 88 L/71 vagy 105mm L/56 lenne rajta.

Még nagyon régen voltak pár ilyen írások, hogy mi lenne ha a németek is olyasmi ágyúkat kapnának mint az oroszok.
Ez persze most már hülyeség, meg végre kezdenek kibalanceolódni a dolgok ( mondjuk azért kíváncsi leszek mit rebalancolnak azzal a hosszú 85mmessel, aztán nehogy táp legyen )

Na amit most írok az baromság lesz, de képzeljük csak el, vicces lenne 😄
1 évvel ezelõtt vagy régebben ez még korrekt is lenne 😄

107 helyére nehéz volt találni német megfelelõt mert nincs! Kéne egy köztes ágyú németeknek is, rövid 88 egy hulladék, az utána lévõk meg hirtelen nagyon jók lesznek. Dickermax 105mmes K18át be lehetne hozni, vagy kreáljanak egy 88 L/56 Ausf. Met 150 pennel azt meg van oldva a Tier 6os szívás.

Pz3ra menne 75mm L/70 ( 85mmeshez ez áll a legközelebb ), Pz4: 88mm L/56 ami azért jócskán ratyibb a 107nél, tier 6 VK szériák: 88 L/71 vagy 105mm L/56.
TDk: stugot említettem, jagdpanzer 4 megint csak hosszú 88 vagy 105 L/56 kombó, Jagdpanther az OK, Ferdinand meg a JT top ágyújával. ( mivel ISU is obj top ágyújával van.

Hi.Mivel lett jobb?Kiesik 2 tank su85 és kv akik valamit tudtak befolyásolni...Erre csak az lesz,h bejössz tier 7-8 és sérthetetlen leszel.
Engem ne gyõzködj..Egyrészt mert nem értek egyet..Nekem anno a kv sem fájt,nem kell rohanni,a stugal vastagon likvidáltam.Most a su85..Pontatlan és ha talál is ott van s ricochet,vagy mi...1 td ne rohanjon,mindegy milyen szintû..Felesleges vita.

"Tényleg remélem,h jön 1 másik cég és megöli õket eu-ban!"

Akkor lenne szõnyegre fosás a wg-nél!😊Aztán mosolyoghatnánk az erõfeszítéseiken,hogy hogyan próbálják megtartani a játékosokat.

El tudnék képzelni valami hasonló játékot.
Az alapok maradhatnának,csak a sebzésrendszert kellene átalakítani.Ez a hp-s nem az igazi.
Csak a 2.világháborúra kellene koncentrálni.Az elején eldöntöd,hogy az adott accon axis vagy ally akarsz lenni.
A tüzérség vicc.Azt teljesen át kellene alakítani.
A csaták meg egy nagytérképen,lévõ dinamikusan változó real time frontvonalak mentén történnének.
Ilyen wot-ww2 online,hibrid game-ra gondolok.
Szerintem nagyot szólna.Nem hiszem,hogy nem foglalkoznak konkurens játékkal a nagyobb cégek.Látva a wot sikerét,szerintem rövidesen elõjönnek valamivel..

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Ezen felvisítottam. <#nevetes1>
Köszi. Jó volt.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

..a kozpontizarat is elfelejtheted! 😊))
Imádom ezeket a Google fordítós marhaságokat.
Aztán találja ki az ember hogy mit jelenthet a Pattonnál a "reduced strenght/reduced comfort". Kiveszik belõle a pohártartót és a bõrüléseket?

Köszönöm szépen a részletes leírást.

The Matrix has you...

Nekem mindig, a butaságtól..De hátha te más vagy😊

A teszt kezdete elõtt néhány nappal lemásolják az accountodat, és ha bejelentkezel a tesztszeróra, azzal az állapottal indulsz. Ha resetelik a tesztszerót, akkor ugyanebbe az állapotba tér vissza. Innen tudsz fejlõdni, állandó 10X szorzót kapva a pénzre és XP-re. Kap mindenki 15.000 aranyat is, hogy a prémium tankokat próbálgathassa. Sajnos a többség aranylõszert vesz az aranyból, emiatt a tesztszeró nem igazán reprezentálja a valós szerver állapotait(értsd:mindenki aranylõszerrel lõ)

Ha vége a tesztidõszaknak, vagy resetelik a tesztszerót, minden elveszik, amit elértél rajta.

..tobb mint 200 meccset mentem vele. op. atutes167 sebzes 300. ilyen agyuja a tier8as heavy kv5nek van. nem kell semmit csinalni csak hasonlitsd ossze az osszes tobbi tier5 tank agyujaval. es szerintem a tobbi sem kevesbe papir mint eppen a su85 megis atlagban 130as atutessel es 130as sebzessel illetve talan a kv1 160as sebzessel szaladgal. erdekes modon azoknak ez eleg. ha ez nem eleg gyakorlatilag a sajat tierjeben minden max ket loves neki! szerintem ennyi eleg is ahhoz h sok legyen. jatszok vele tok jo, csak ha ellenem van a sajt tierjeben instat kinyir barkit.

menj egy parat pz4el, az is siman bekerul ilyen magasszintu csatakba es sokkal rosszabb agyuja van. vagy barmelyik 5os. de eleg a stugot megnezni, a sem kerul kevesebbszer nagyobb csataba szerintem, ugyanolyan td mint su85.

"A su85 azért vastagon megy nagyok közé..De akkor minek?Ja a fizetõsök miatt?" - ezt abszolut nem ertem. mi koze a kettonek egymashoz? premium nelkul is siman lehet tier8ig elmenni vagy tovabb.

nem tudom mivel farmolsz meg de az osszes tobbivel is lehet majdnem ugyanugy farmolni. eleg csak a derp gun-os shermanra gondolni.

szerintem ahogy a sima kv kivonasa ugy a su85 top agyu elvetele is teljesen jogos jatektechnikai igeny. amiota a kv eltunt sokkal jatszhatobb a tier5. evvel szerintem nem lehet vitatkozni.
Ne most, fáj a fejem.

Vereség
Csata: Mountain Pass 2012. július 11. 19:05:06
Jármû: T-54
Szerzett tapasztalat: 287
Szerzett kredit: 21 006 (kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 7 605)
Bejutok az ellenfél bázisára és likvidálok két artyt épp mennék a harmadikért mikor agyonlõ az artynk.

Hadd ne kérdezzek vissza.Mond el mid van és reagálok tárgyilagosan.

Egyébként a teszt-szeró hogy mûködik? T1-el indul az is, csak sokkal gyorsabban lehet fejlõdni?

The Matrix has you...

Neked mi van?Bõvebben?

1 hétig ne lássalak sírni ezek után...<#nyes>

The Matrix has you...

bujcsik555
Srácok, az út t10 tankok MM besorolásáról lehet tudni valamit? Ha ugyanaz lesz mint T10 heavy, és marad az erõsségük is az eddig közzétett, akkor isten mentsen ezentúl minden T6-T7 játékost...

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Egyáltalán minek csinálnak ilyet??? Ha még egyértelmû lenne a dolog, még akkor megérteném - vagy már akkor sem -, de minek lõ "vissza" a barom? Szájkaratézzon, de ne lõjje a csapattársat az idióta.

The Matrix has you...

De zsinórban három Top Gun? mind három tankommal amivel menni szoktam?(KV-5-KV-4? csörcsil) Erre mennyi az esély? Nagy mázli, rohadtul nagy mázli.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Nekem van.

Eagle16
Ja tényleg. Én a legrosszabbal számolok, hogy 6 millió lesz mindegyik...

AZ APCR ára meg minimum 2k / darab.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Erre van vmi okos mondókád,vagy mi a baj vele?Netán negatív érzés?Elhiszem,h"rossz"meg minden,de miért?Az egész td 1 merõ papír..Amint megvan,máris kilövik..Kb az 1etlen marad,aki vmit tud tenni magasabb tier ellen.-Lehet nincs igazam,de innentõl kezdve a frag funkciója marad(kilövöm és +1 frag)..Nem ellened írok,hanem sztem a hülyeség miatt.Eljutottunk oda,h gyakorlatilag tier 5 vagy az alatt senki nem tesz kárt a nagyokban.Értsd jól..Papír az egész tank..Alapvetõen nem vita,mert nerfelik,de oda tendálunk a KV után,h ha valamit akarsz akkor szenvedj el magasabb tierig.Ez nem ellened szól,de pl amikor su85-el voltam/vok azért a saját tierben xy-t maradásra bírok(simán feltartóztatom),most meg afelé megyünk,h 1 tier 8-4csatában a top 5 tank gyakorlatilag mehet elõre,hisz komoly kárt nem tesz benne.Úgy gondolom,h amit írsz helytálló a ru szerveren.Nem vágom,de ott elvileg a sok acc miatt kb +-1 tier csata összejön..Ami szép,de az eu-n messze nem(Persze lehet õk a fontosak,sõt biztos,mint mi magyar stb)Itt viszont szopás van..A su-85 addig volt nyerõ,amig támogatott,de 1 vs 1ben már nem..Ezt nem pont neked írom,hanem,h ezzel csak a játékosok számát csökkentik..Bár amig a ru szerveren folyik a pénz...Itt meg nem fog,sõt..A su85 azért vastagon megy nagyok közé..De akkor minek?Ja a fizetõsök miatt?Akkor lehet reggelni a ru szerverre..Ha ez a cél..Nem ellened kardoskodom...de ez megint megy a prém felé..Akinek van nagy az jó,lehet növelni a frag/kill arányt akinek meg nincs...lehet sz...ni.
Tényleg remélem,h jön 1 másik cég és megöli õket eu-ban..
Annyiszor beszéltük már,h milyen faxa kis gamma lenne,ha a csata +-1tier lenne..Valóban qrvára lehet élvezni.Nálunk meg megy a random...hátha nyerünk.Holott már kiderült,h az adott csata javarészt az 1-5 top által lesz eldöntve.Szal ne vedd magadra,hangosan gondolkodom.