World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT: Nishizumi77
Tanitha is a giant cunt and i will return only if and when he is fired
kivehettek volna pár vagont középrõl hogy át lehessen ott is slisszolni:/
I never asked for this.
Most töltöm én is az orosz klienst
S-35 CA: 104 meccs, 188 kill 56% winrate.
Erõsen gyanítom, hogy az s35-tõl is majd elveszik a 105mm-es ágyút mert hasonlóan OP mint az su85 107mm páros.
Hol tudom letölteni?
tömöritett textúra lassabb gépekre,valamint a felbontást vedd le 1024*768 ra vagy valami hasonló kicsi felbontásra,sokkal többet nem tehetsz.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
nem gondolom, hogy a 3k felettiek és gyenge eff-el rendelkezõk feltétlenül bénák mind..biztos van ilyen is.. de például ilyen vagyok..vállalom.. de csak mostanában sikerült a játék mahinálásával az fps értékét a szenzációs 14-15 re felvinnem.. elõtte 5-9 volt..az új verzióval ez leesett 3-5 re.. szerinted ?.. játszom mert szeretek néha kikapcsolni és ha béna is vagyok igyekszem a gépem tudásához igazodni..pl. gyors tankkal nem megyek és próbálok messzirõl küzdeni mert közelrõl nem megy... de ezt nem lehet minden tankkal megtenni.. és ha nem akkor az vergõdés..
Ha kedvez az MM akkor egész jókat megyek.. néha meg mire berak a gép csak füstölgõ roncs vagyok...ennyi..
Laptopra felraktam a WoTot, és 7-13 FPS között mozog...
Közepes beállításokat használok, a fölösleges dolgokat mint pl növényzet sûrûsége meg árnyékok kilõttem.
ASUS Laptop CPU AMD dual core 2GHz, VGA: Ati mobility radeon HD5145, 3 giga ram.
Nyilván annak köszönhetõ a kevés FPS hogy csak 1 magot használ és kevés neki a sima 2GHz.
Jövõ héten nem leszek itthon és gondoltam Lapiról tolnám kicsit, de így játszhatatlan...
Tehát valószínûleg ennél sokkal jobb eredményeik vannak olyanoknak, akik már megtanulták, hogy ne elsõ sorból harcoljanak. <#nevetes1>#nevetes1>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Csata: Malinovka 2012. július 11. 14:47:07
Jármû: VK 3601 (H)
Szerzett tapasztalat: 1 253
Szerzett kredit: 31 570
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Gyõzelem!
Csata: Redshire 2012. július 11. 15:12:32
Jármû: VK 3601 (H)
Szerzett tapasztalat: 913
Szerzett kredit: 19 057
Csatában elért Achievement: Top Gun, Pusztító
Prém nélkül ^^
utcsó csatába 7 killem meg lett volna, ha nem marad 7 HP-ja a grillének 😞
Mondjuk van néhány tank, amiknek pont legutóbb csökkentették, fõleg t5 heavyk. Emlékszem T1HT-val a legelsõ két csatám full stocként t9 csata volt anno, már az sikerélmény volt ha leláncoltam valamit.
Néhány prém tank meg összesen két battle tierben tud versenyezni, pl. T14, Churchill, õket nyilván ez nem fogja érinteni.
Nem tudom mennyit fognak gyengíteni a francia td-ken, de most brutálisak.
És az a durva, hogy nem szopatja õket az mm.
Az s35 brutális dög volt, álltalában t5-6ban játszottam.
Az arl v39-el alig kerültem T9be. Max a játékok 10%ában. Nem szerettem, de nem is utáltam úgy, mint az arl 44et.
Az AC 46 felüdülés volt az arlhez képest, mert pattog az eleje.
Az AC 48 meg 1 rohadt pusztító, és még ezzel is alig kerülök t10-be.
(KT-t kikészítek vele, sõt IS8at is sikerült már csúnyán elintézni szemtõl semben)
Kis statisztika francia td-imhez.
T3 20 meccs, 75% win, 21 kill
T4 kimaradt
T5 74 meccs, 66% win, 71 kill
T6 197 meccs, 57% win, 152 kill
T7 150 meccs, 57% win, 133 kill
T8 58 meccs, 62% win, 83 kill
AMX-50B-vel meg nem is merem kipróbálni, eleve nem jó annak a tanknak a statikus harcmodor. T110-el a mindenki által ismert klasszikus hegy alatti "halálúton" soha nem megyek, de ENSK-en már bejött, maximum a láncomat szokták ellõni sebzés nélkül.
E-100-al amúgy lehet ott keresgélni kis törmelék kupacokat ahol tök jól el lehet rejteni a hasát és akkor igencsak nehéz meló kilõni. Jagtiger dettó, ha elrejti az alját sztem még a T95-nél is masszívabb lehet.
Amit írtak az az, hogy néhány (tehát nem az összes) tank esetében a jelenlegi potenciális battle tiert fogják csökkenteni 1-el alulról és felülrõl is. Tehát pl. a jelenlegi battle tier mondjuk egy scout tanknál 5-11-ig terjed, akkor most et a szám 6-10 lesz csak. (aki nem érti a battle tier fogalmát a jármû tier-jével szemben az itt fent a linkgyûjteményben olvassa el az MM részt).
Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ez a gold ammoval lõnek ez nem mindig igaz, pl. landingen nem tétmeccsen, ie. nem owener ellenin pazarlás a gold ammo, HQ védésnél, kiemelt terület támadásnál ill. védésnél meg kötelezõ. Több mint négy hónapig voltam egyszer egy pocsék klánban, ahol egyáltalán nem volt gold osztás, mert nem volt mibõl én meg saját zsebbõl jó ha 10 aranylõszert finanszíroztam összesen ennyi idõ alatt. A mostani klánomban hálistennek ilyen gond nincs.
Ha nincs gold a kitolatós technikával csak meggyalázod szegényt mert nem használod ki az elõnyeit. 450 cw az már szép naponta mennyit tolsz ?
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Viszont a randomból is kivettek három pályát, így most kompenzálva lesz.