World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

7.5el fog menni vajon?

WoT: Nishizumi77

De akkor, mivel Tanitha egy pina, lehet a következõ verziótól nekem is mást kell használnom. 😊

Köszi.

Én se találom és a description se sugall sok jót:

Tanitha is a giant cunt and i will return only if and when he is fired

Okés, köszi!

Ez volt az elsõ, amit próbáltam és mivel bejött, nem váltottam.

Az lesz az, csak nem találom a download buttonyt. De lehet, hogy csak fáradt vagyok. Ha nincs meg, szólj és feltöltöm, ami a gépemen van.

Próbáltad a wot tweakert is? Csak mert ha igen, és ezzel a slow pc packkal több fpst értél el, akkor áttérek én is erre a packra.

ensknél van a legbarmabb helyre berakva a kezdõhely a bázishoz képest assault módban. a pálya közepén nem lehet a síneken átmenni csak a végén...
kivehettek volna pár vagont középrõl hogy át lehessen ott is slisszolni:/

I never asked for this.

Na ezt ki fogom próbálni, mert már az agybaj kerülget, hogy 3 hete laptopról kell szenvednem 😊

volt mostanában valami Bonus Code? Milyen info van a 7.5-el kapcsolatban?

Linket tudnál adni róla, mert mikor googleban keresgéltem láttam ezt, de speciel wot fórumon be volt zárva egy ilyen topik és át volt húzgálva az összes szöveg az opening postban.

Master91
Francba 😄 Mind1, leszedem, biztos ami biztos...
Az utóbbi alkalmakkor nem kellett tökölni orosz klienssel, volt full tesztkliens.

Felraktam Millbarge slow PC packját, azóta konstans 50-60 az FPS a laptopon. 1366*768-ban. Addig volt, hogy leesett 9-10 körülire és a max is olyan 30 fele mozgott.

Szerintem ezen ráérsz akkor töprengeni, amikor már élesítették, deltalában a játék hivatalos weboldaláról lehet letölteni.

Master91
Orosz klienst le szeded, és majd le lehet szedni egy patchet ,amivel fel tudsz menni a test szerverre asszem.
Most töltöm én is az orosz klienst
Tesztelhetjük
oks megpróbálom

Majd a hivatalos oldalról lehet, ha megjelenik.

Valóban erõsek a francia TD-k én legjobban a tier 3mas meg a Tier5öst élveztem. Az arl valahogy nem akar feküdni nekem.. Az s35el van a legjobb statom:

S-35 CA: 104 meccs, 188 kill 56% winrate.

Erõsen gyanítom, hogy az s35-tõl is majd elveszik a 105mm-es ágyút mert hasonlóan OP mint az su85 107mm páros.

Soha nem próbáltam a teszt szerót, de most a E-50 Ausf. M miatt kipróbálnám.
Hol tudom letölteni?

http://mirtankov.net/mods/6269-wot-mode.html
tömöritett textúra lassabb gépekre,valamint a felbontást vedd le 1024*768 ra vagy valami hasonló kicsi felbontásra,sokkal többet nem tehetsz.
Igen a Tiger II-rõl van szó.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

akarom mondani wotinfo... elírtam, sorry.

The Matrix has you...

Számodra mi az élvezetes abban, hogy az egész játék gyakorlatilag egy képregényhez hasonlít, ráadásul közelharcban egy gyorsabb tank is pengeélre hányhat, mert éppen beszaggat a kép, kifagy stb.?

a eotinfo blog-on is van fent grafikai mod, ha jól emlékszem, de hivatalos fórumon is találsz olyan topikot ahol úgymond gyengébb gépeken is elfut a játék modokat raktak fel.

The Matrix has you...

Ami terhelheti a procit azokat lehúztam, de a textúra meg egyéb kinézeti dolog nem terheli, mert az a VGA dolga szóval hiába húznám le a béka segge alá a grafikát nem lenne javulás, emlékszem ugyan ez volt a 0.4.5ös verzióban, utoljára az volt laptopomon azóta semmit se változott.

a KT a Király Tigris lenne? Azaz itt aTiger II?

The Matrix has you...

atee73

nem gondolom, hogy a 3k felettiek és gyenge eff-el rendelkezõk feltétlenül bénák mind..biztos van ilyen is.. de például ilyen vagyok..vállalom.. de csak mostanában sikerült a játék mahinálásával az fps értékét a szenzációs 14-15 re felvinnem.. elõtte 5-9 volt..az új verzióval ez leesett 3-5 re.. szerinted ?.. játszom mert szeretek néha kikapcsolni és ha béna is vagyok igyekszem a gépem tudásához igazodni..pl. gyors tankkal nem megyek és próbálok messzirõl küzdeni mert közelrõl nem megy... de ezt nem lehet minden tankkal megtenni.. és ha nem akkor az vergõdés..

Ha kedvez az MM akkor egész jókat megyek.. néha meg mire berak a gép csak füstölgõ roncs vagyok...ennyi..
Master91
Közepes helyett minimális.
Milyen móddal lehetne egy kis FPS növekedést elérni?

Laptopra felraktam a WoTot, és 7-13 FPS között mozog...
Közepes beállításokat használok, a fölösleges dolgokat mint pl növényzet sûrûsége meg árnyékok kilõttem.
ASUS Laptop CPU AMD dual core 2GHz, VGA: Ati mobility radeon HD5145, 3 giga ram.
Nyilván annak köszönhetõ a kevés FPS hogy csak 1 magot használ és kevés neki a sima 2GHz.

Jövõ héten nem leszek itthon és gondoltam Lapiról tolnám kicsit, de így játszhatatlan...

Ja, és ehhez hozzátartozik, hogy ez az elõ td ág, amivel foglalkozok.
Tehát valószínûleg ennél sokkal jobb eredményeik vannak olyanoknak, akik már megtanulták, hogy ne elsõ sorból harcoljanak. <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Random work
Nagyon tetszik!

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Master91
Gyõzelem!
Csata: Malinovka 2012. július 11. 14:47:07
Jármû: VK 3601 (H)
Szerzett tapasztalat: 1 253
Szerzett kredit: 31 570
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

Gyõzelem!
Csata: Redshire 2012. július 11. 15:12:32
Jármû: VK 3601 (H)
Szerzett tapasztalat: 913
Szerzett kredit: 19 057
Csatában elért Achievement: Top Gun, Pusztító

Prém nélkül ^^
utcsó csatába 7 killem meg lett volna, ha nem marad 7 HP-ja a grillének 😞
Köszönjük az infót, ez így korrekt.
Mondjuk van néhány tank, amiknek pont legutóbb csökkentették, fõleg t5 heavyk. Emlékszem T1HT-val a legelsõ két csatám full stocként t9 csata volt anno, már az sikerélmény volt ha leláncoltam valamit.
Néhány prém tank meg összesen két battle tierben tud versenyezni, pl. T14, Churchill, õket nyilván ez nem fogja érinteni.

Pedig sajnálhatod.
Nem tudom mennyit fognak gyengíteni a francia td-ken, de most brutálisak.
És az a durva, hogy nem szopatja õket az mm.
Az s35 brutális dög volt, álltalában t5-6ban játszottam.
Az arl v39-el alig kerültem T9be. Max a játékok 10%ában. Nem szerettem, de nem is utáltam úgy, mint az arl 44et.
Az AC 46 felüdülés volt az arlhez képest, mert pattog az eleje.
Az AC 48 meg 1 rohadt pusztító, és még ezzel is alig kerülök t10-be.
(KT-t kikészítek vele, sõt IS8at is sikerült már csúnyán elintézni szemtõl semben)
Kis statisztika francia td-imhez.
T3 20 meccs, 75% win, 21 kill
T4 kimaradt
T5 74 meccs, 66% win, 71 kill
T6 197 meccs, 57% win, 152 kill
T7 150 meccs, 57% win, 133 kill
T8 58 meccs, 62% win, 83 kill

Azzal teljesen egyetértek, hogy az Is-4, E-100, Maus trió jobb ebben.
AMX-50B-vel meg nem is merem kipróbálni, eleve nem jó annak a tanknak a statikus harcmodor. T110-el a mindenki által ismert klasszikus hegy alatti "halálúton" soha nem megyek, de ENSK-en már bejött, maximum a láncomat szokták ellõni sebzés nélkül.
E-100-al amúgy lehet ott keresgélni kis törmelék kupacokat ahol tök jól el lehet rejteni a hasát és akkor igencsak nehéz meló kilõni. Jagtiger dettó, ha elrejti az alját sztem még a T95-nél is masszívabb lehet.

Kis félreinformáció volt itt az MM-el kapcsolatban. Szó nem volt arról, hogy minden tank maximum +/- 1 tierrel fog összekerülni.
Amit írtak az az, hogy néhány (tehát nem az összes) tank esetében a jelenlegi potenciális battle tiert fogják csökkenteni 1-el alulról és felülrõl is. Tehát pl. a jelenlegi battle tier mondjuk egy scout tanknál 5-11-ig terjed, akkor most et a szám 6-10 lesz csak. (aki nem érti a battle tier fogalmát a jármû tier-jével szemben az itt fent a linkgyûjteményben olvassa el az MM részt).

Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!

Pedig IS7 esetében is nagyon jól mûködik a kitolatás, csak takarni kell az orrát. Himmelsdorfon meg egyéb városi mapokon mindig ezt játszom vele és csak riktán kapok sebzést.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

az IS-7 kitolatással az a baj, hogy a duplán döntött forntpáncél elveszit az elõnyét és sérülékeny lesz, az oldala kemény nagyon is. IS-7, T110 sztem erre nem jó, T110el pl én úgy jövök ki hogy az elejét dugom ki, ha csiki-csukizni kell, mert annak meg az oldala nagyon vékony. T110, IS-7 inkább sztem támadásra alkalmas. E-100, Maus, IS-4 viszont nagyon jó tolatásos üzemmódban. Persze bejöhet IS-7el is a tolatás, én is csináltam már vele, mert az oldala erõs és még így is pattanhat a frontról, de azért egy nagyobb átütésû ágyú átviszi olyankor. Hát sztem kitolattásban egyik legrosszabb tier10 ami em azt jelenti, hogy szar.
Kb. egy éve CW-zek, asszem augusztusban kezdtem a klánozást, persze nem mindig Is-7-el megyek, néha Batchat is befigyel újabban, IS-4-el és AMX-50B-vel is voltam már legalább kétszer, meg ebbõl a 450 körüli IS-7 csatából nem is mind CW, van benne sztem 100-150 company is, randomban nem megyek vele szinte egyáltalán, csak mikor 3x vagy 5x hétvége volt akkor mentem egy szorzós kört hogy fejlõdjön a legénység. IS-7-el rusholós taktikokat megyünk mindig, a kitolatósdi ritkán volt vele alkalmazva, de ettõl még mûködik vele, még mindig nem értem miért ne mûködhetne, este akár ki is próbálhatjuk trainingen, most olyan gépnél ülök, ahol nincs fent a játék, hivatalosan melózom, nem hivatalosan meg rohadtul nincs semmi dolgom, mert kedden mindent leadtam amit mára meg holnapra kéne, határidõ elõtt kész lett.

Ez a gold ammoval lõnek ez nem mindig igaz, pl. landingen nem tétmeccsen, ie. nem owener ellenin pazarlás a gold ammo, HQ védésnél, kiemelt terület támadásnál ill. védésnél meg kötelezõ. Több mint négy hónapig voltam egyszer egy pocsék klánban, ahol egyáltalán nem volt gold osztás, mert nem volt mibõl én meg saját zsebbõl jó ha 10 aranylõszert finanszíroztam összesen ennyi idõ alatt. A mostani klánomban hálistennek ilyen gond nincs.

Nem azt írta, hogy 450 lejátszott CW csatája van IS-7-tel, hanem azt, hogy neki az legfõbb CW tankja és randomban kb. csak 50 csatát játszott le vele, tehát az a 450 company-ból és CW-bõl jött össze neki.

Ki beszélt cw-rõl? Ott gold ammoval lövöldöznek és borul minden kb.
Ha nincs gold a kitolatós technikával csak meggyalázod szegényt mert nem használod ki az elõnyeit. 450 cw az már szép naponta mennyit tolsz ?
van benne igazsag " de hirtelen elpattant egy hur " <#falbav>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Nem akarok beleszólni, de olyan dologról vitáztok már másfél órája, amit 5 perc alatt tisztázni lehetne gyakorlócsatában. 😊

nem te szoktad mondani, hogy akkor lenne gáz ha csupa 1500 effis játékosok tolnák a gémet, mert így legalább ki lehet lövöldözni a noobokat😛
Észak-Amerikát is be akarják rakni a CW-be és ahhoz kell, arról nem is beszélve, hogy Afrikában most van három pálya és kész, Airfield remélem mihamarabb felkerül a térképre, mert uncsi, többek közt ezért nem homokozunk már a klánnal, mert mindenkinek már a könyökén jön ki Sand River meg El Halluf.
Viszont a randomból is kivettek három pályát, így most kompenzálva lesz.