A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TomDantes #202519 Szörnyű tragédia, hogy időnként van egy szünet a játékban. Valahogy ezt nem értem bajnak. Nem vagyok informatikus, lehet tévedek, de szerintem minden karbantartása szorul, tehát a szerverek is, és mindennel lehetnek problémák. És ez különben is csak egy játék, és nem napokra omlik össze a szerver, nem az történik ,hogy juj szerver összeomlás a megvásárolt tankom elveszik...semmi katasztrófális. Bosszatnó , nem mondom hogy nem bosszantó, de ez azért nem olyan égbe kiáltó hiába.
Csak megjegyzem, a főiskola szervere, tantárgy felvételkor naponta használhatatlan lesz,és így az emberek többsége nem tudja időben felvenni a neki megfelelő tantárgyakat...csak azért mesélem ezt el, mert ez például tényleg probléma. Az hogy időnként szünetet kell tartani a WoT-ban, legfeljebb zavaró hiba.