World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Úgy látszik, ebben a nagy hõségben még a szokásosnál is feledékenyebb vagyok...
The Matrix has you...
egér+e100 pároshoz képest megdöbbentõ elõrelépés, egyelõre olyan érzés mint a t6 KV3 viszonya a többi t6-hoz képest, persze majd ha meglesz az IS7 vagy a T110 akkor biztos hátrébb kerül :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
bat 155 kell már csak de egyszerûen nem lehet megölni :S:S:S:S
A tier6 el volt átkozva, mert konzekvensen 4 szinttel magasabbak közé került, de a többi tierrel én nem éreztem olyan komoly problémákat, és igenis jó volt összeszedni pár easy fraget vigaszul, ha mondjuk az embernek a gyõzelemre esélye sem volt a nOObok miatt 😊
És negem az is szórakoztatott, mikor kilõhettem pár bamba nagyot, aki figyelmen kívül hagyott. Persze nem szerettem folyamatosan legalulról erõlködni, de ha egyenlõ arányban volt az ember alul és felül is, az adta a játék izgalmát. Mindig más helyzet, máshogy kellett játszani...
Plusz nem tudtam, milyen hatással lesz ez a scoutokra, artykra, és tierlimites prém tankokra, akiknek a normáltól eltérõ MM besorolása volt.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Innentõl kezdve kb nincs értelme fejlõdni, mindig uugyaolyan erõsek ellen játszól, a játékélmény PZIV-el kb ugyanaz lesz mint mondjuk E50-el... abszolút nem fog kijönni az hogy te most egy brutál T9es medben tolod.
Nem örülök neki.

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
Van olyan vízióm is hogy simán csak megmondja vki a trackernek az mwreplays.com-on az accountját, és onnantól kezdve mondjuk a mi oldalunk napont áthúzza az újonnan feltöltött eredményeket, igy külön nem is kell adminisztrálni hogy vki bekerüljön a csíkba 😊
Sajnos vízióból meg ötletbõl van több, a megvalósítás kicsit lassabban megy (haver is aki fejleszti most éppen azzal van elfoglalva hogyan varázsolja be a tank ikonokat az oldalra és a csúnya dropdown helyett valami trendi menüt építsen 😊 )
Többen mondták, hogy hétvégén indul a tesztszerver, ez az infó honnan van?
Úgy érzem, ebben tuti dobogós leszek 😄
Gyõzelem!
Csata: Malinovka 2012. július 11. 12:28:25
Jármû: KV-3
Szerzett tapasztalat: 1 643
Szerzett kredit: 48 571
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
Mi van ezekkel...
"Egy személy, ha több eredményt tölt fel ugyanazon tankhoz, akkor többször szerepel a listán vagy csak a jobb eredménye?"
Minden feltöltött eredmény megmarad/számít amíg nem futunk bele adatbázis tárhely hiányba 😊 - ez utóbbi esetben valószinüleg tényleg egy tankhoz csak a legjobb eredményét tartjuk majd meg egy játékosnak.
Mindaddig azonban azért látom célszerûnek megtartani minden felvitt adatot (mégha ugyanaz a Gipsz Jakab 10 eredményt is vitt fel a Jagdtigerhez), mivel ez segít megválaszolni azt a gyakori kérdést hogy kb hogy lehet keresni XY tankkal. Sok adat, pontosabb kép 😊
"Van vagy lesz olyan, hogy legtöbb XP-t eléro" játékos egyfajta TOP10?
Vagy ennek nincs értelme, mert nagyobb tankokkal több az XP? ahogy figyelgettem eléggé egymáshoz közeli értékek jönnek ki, mondjuk van pár 2000-hez közelebbi, de a többség olyan 1000-nél tobzódik. Hogy számol a WoT?"
Igen, sokféle top lista készülhet a jövõben (all time top XP, best credit a Visa warroroknak, legtöbb friendlyért járõ büntetés 😄 stb), határ a csillagos ég, várhatóan a tickerben változatosabb lesz az üzenet. Egyelõre azonban szeretném hogy üzembiztosan menjen a rendszer (ás átálljunk replayre a copy/paste helyett), a csicsára azután kerül sor.
Tegnap lett meg vele a Halonen's medál 😄 Tigris2, panther2, és Ferdi bánta 😄
https://wotinfo.hu
The Matrix has you...
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
"The IS-4, Maus and E-100 should all see improvements."
S-35 nerf
"The S-35 CA was over-performing compared to other tier 5 tank destroyers, so it's characteristics are being toned back a bit."
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Szerintem annál az ágyúnál magasabb volt az esélye a criticalnak, mint mondjuk az m3/m1 ágyúknál, azokkal meg folyton ki lehet gyújtani az ellent.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Elvileg hétvégén le lehet majd tesztelni, mert benne lesz a patchben.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
WoT: Nishizumi77