World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hahaha 😄 várj, berakom a sütõbe!
Inkább csak senki se akar válaszolni ilyen sületlenségre...

Pontosan.

nah senki sem tudja? 😄
Szerintem nincs vele semmi baj. Igaz csak duplázgatni szoktam, néha még azt se, de én nagyon kedvelem. Jó elismerem, néha bármi át tudja lõni, máskor meg elképesztõ dolgokat kibír. A bajszán kicsit erõsítsenek és minden happy.😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Tolatós módszer nem csak az IS-4-el mûködik hanem kb. az összes tanknál. Attól még hogy az elhíresült Himmelsdorfos videóban pont egy IS-4 szerepelt még ne neki írjuk pozitív tulajdonságnak.

Pedig erre tegnap még reagáltam is 😊
Úgy látszik, ebben a nagy hõségben még a szokásosnál is feledékenyebb vagyok...

kerla
Hülyebarom csapattárs belém rohan 25 HP-val és szétdurran. persze én leszek Teamkiller..fasza... :-)

arról az oldalról tudsz adatokat kérni simán vagy ahhoz ottani adminok (vagyis inkább az oldalt fejlesztõ) hozzájárulása is kell?

The Matrix has you...

na ja, valamikor 4-bõl 3* pattansz róla 230+al, hiszen szovjet varázspáncél. Viszont kellõen gyors.

egér+e100 pároshoz képest megdöbbentõ elõrelépés, egyelõre olyan érzés mint a t6 KV3 viszonya a többi t6-hoz képest, persze majd ha meglesz az IS7 vagy a T110 akkor biztos hátrébb kerül :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

srácok, a TK kill nem számít bele a master tanker-be ugye?
bat 155 kell már csak de egyszerûen nem lehet megölni :S:S:S:S
Na eddig te vagy az elsõ aki azt gondolja errõl, mint én.

A tier6 el volt átkozva, mert konzekvensen 4 szinttel magasabbak közé került, de a többi tierrel én nem éreztem olyan komoly problémákat, és igenis jó volt összeszedni pár easy fraget vigaszul, ha mondjuk az embernek a gyõzelemre esélye sem volt a nOObok miatt 😊

És negem az is szórakoztatott, mikor kilõhettem pár bamba nagyot, aki figyelmen kívül hagyott. Persze nem szerettem folyamatosan legalulról erõlködni, de ha egyenlõ arányban volt az ember alul és felül is, az adta a játék izgalmát. Mindig más helyzet, máshogy kellett játszani...

Plusz nem tudtam, milyen hatással lesz ez a scoutokra, artykra, és tierlimites prém tankokra, akiknek a normáltól eltérõ MM besorolása volt.

Jó MM akkor lessz ha sok játékos van fenn , és van kikbõl összeválogatni a csapatokat! Bár mostanság mintha jóval többen játszanánk a megszokottnál! Lehet hogy a fészbuk reklám hozza a népet? (tudom hogy a nyári szünet miatt is sokan vannak fenn)
Valszeg az lesz, hogy alsóbb tierekben lesz+/-1, és kb. tier5-tõl +/-2.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Szerintem meg az AMX-50B után a leggyengébb t10 heavy. Egyszerûen mintha nem is lenne páncélja. Mondjuk érdekes, hogy az 50B-t totál elfelejtették a devek, CW-n senki nem használja õket, max ha már befagyott elõtte az összes t10 tankja és elõveszi sokadiknak. Randomban is van hogy napokig nem látni.

az ötletek tetszetõsek 😄 sok sikert a megvalósításhoz!
Én hátralépésnek tartom, jobban szeretem a szélesebb leosztást mint a +-1 tiert.

Innentõl kezdve kb nincs értelme fejlõdni, mindig uugyaolyan erõsek ellen játszól, a játékélmény PZIV-el kb ugyanaz lesz mint mondjuk E50-el... abszolút nem fog kijönni az hogy te most egy brutál T9es medben tolod.

Nem örülök neki.

jó az ágyúja és a tolatós módszer városi mapokon elég cool, de tegnap 218-as átlag pennel lõttem át 4-bõl 3-szor a postaládáját amit elvileg javítottak, majd mikor befordult a lámpánál is kapott egyet.. az e100 után a leg..rabb a front armor nála hiába a szép számok és az állítólagos javítás. Még ha beütött a random faktor akkor is nevetséges volt a helyzet.
Trabant93
Hát ez tényleg remek lenne,de ezeknél a vodkavérû jószágoknál ne bízzunk el semmit 😊

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

[/url][/img]
Ha megnézed a szavazást benne van az ötlet (mwreplays.com-ra tervezek "ráépülni", mivel azt már innen sokan használják, meg foglalja inkább a ott a replay a tárhelyet 😄 )

Van olyan vízióm is hogy simán csak megmondja vki a trackernek az mwreplays.com-on az accountját, és onnantól kezdve mondjuk a mi oldalunk napont áthúzza az újonnan feltöltött eredményeket, igy külön nem is kell adminisztrálni hogy vki bekerüljön a csíkba 😊

Sajnos vízióból meg ötletbõl van több, a megvalósítás kicsit lassabban megy (haver is aki fejleszti most éppen azzal van elfoglalva hogyan varázsolja be a tank ikonokat az oldalra és a csúnya dropdown helyett valami trendi menüt építsen 😊 )

Azt olvastátok, hogy állítólag a nemsokára kijövõ 7.5 peccs új Matchmaker rendszert hoz magával, amiben a végre a max eltérés +/- 1 tier lesz a tankok között? Ha ez igaz, akkor ez lesz a legnagyobb elõrelépés a WoT történetében!

Többen mondták, hogy hétvégén indul a tesztszerver, ez az infó honnan van?

Legtöbb büntetés LOL 😄
Úgy érzem, ebben tuti dobogós leszek 😄

Trabant93
Ezzel a 122-sel még ugyan jól hozza a zsét a kv3:
Gyõzelem!
Csata: Malinovka 2012. július 11. 12:28:25
Jármû: KV-3
Szerzett tapasztalat: 1 643
Szerzett kredit: 48 571
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Master91
2-3 napja egyre többet kapok sebzést a saját csapat társaimtól. Fõleg scouttal. Haveromnak is most lõtte ki a csapat a T-50 motorját.

Mi van ezekkel...
ohh az felettébb tetszetõs lenne ha csak egy replay-t kellene feltölteni😊 késõbbiekben lehetne a legjobb csatákból minimovie-t vágni stb
A trackerrel kapcsolatban:

"Egy személy, ha több eredményt tölt fel ugyanazon tankhoz, akkor többször szerepel a listán vagy csak a jobb eredménye?"

Minden feltöltött eredmény megmarad/számít amíg nem futunk bele adatbázis tárhely hiányba 😊 - ez utóbbi esetben valószinüleg tényleg egy tankhoz csak a legjobb eredményét tartjuk majd meg egy játékosnak.
Mindaddig azonban azért látom célszerûnek megtartani minden felvitt adatot (mégha ugyanaz a Gipsz Jakab 10 eredményt is vitt fel a Jagdtigerhez), mivel ez segít megválaszolni azt a gyakori kérdést hogy kb hogy lehet keresni XY tankkal. Sok adat, pontosabb kép 😊

"Van vagy lesz olyan, hogy legtöbb XP-t eléro" játékos egyfajta TOP10?
Vagy ennek nincs értelme, mert nagyobb tankokkal több az XP? ahogy figyelgettem eléggé egymáshoz közeli értékek jönnek ki, mondjuk van pár 2000-hez közelebbi, de a többség olyan 1000-nél tobzódik. Hogy számol a WoT?"

Igen, sokféle top lista készülhet a jövõben (all time top XP, best credit a Visa warroroknak, legtöbb friendlyért járõ büntetés 😄 stb), határ a csillagos ég, várhatóan a tickerben változatosabb lesz az üzenet. Egyelõre azonban szeretném hogy üzembiztosan menjen a rendszer (ás átálljunk replayre a copy/paste helyett), a csicsára azután kerül sor.

Inkább foglalákoznának azzal a hányadék S-40-nel,de nem, muszáj elbaszni egy normális TD-t (y).

pointer4
S-35öt? nyugodtan 😄
Tegnap lett meg vele a Halonen's medál 😄 Tigris2, panther2, és Ferdi bánta 😄
A 4. lépést még mindig kihagytad szerintem. Nem olyan bonyolult ez...

https://wotinfo.hu

ja, értem már. szépen átugrotta a szemem azt a hsz-t, de tudatalatt valahogy mégis elolvashattam, mert gondoltam, hogy minute lesz a válasz. elnézést a felesleges hsz-ért.

The Matrix has you...

na ne már, igaz még csak 10 kört mentem vele, de így is borzasztóan erõs az IS4, hova akarják még tápolni?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Eagle16
Is-4 buff 😊)

"The IS-4, Maus and E-100 should all see improvements."

S-35 nerf

"The S-35 CA was over-performing compared to other tier 5 tank destroyers, so it's characteristics are being toned back a bit."

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Az is7 a t10-es t30-ra volt allergiás valamiért. Volt olyan t10-es szakasz, amiben anno 2-õt is ammorackeltem.😄 Az összes tankommal nem rackeltem annyi is7-et mint a t10 t30-al.

Szerintem annál az ágyúnál magasabb volt az esélye a criticalnak, mint mondjuk az m3/m1 ágyúknál, azokkal meg folyton ki lehet gyújtani az ellent.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Nem bánnám ha holnap kijönne a teszt, mert nem leszek itthon hétvégén 😞.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

csinálj egyet
de miért??
nekem csak egy readme fájl van a res_mods 7.4-ben
Az nekem is sikerült 2 napja Is8-al. Kapott egy szép kis ammoracket, én jobban meglepõdtem mint az is7 pilótája. <#zavart1>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

ááá kihagytam a 4.-et amit ír
de nekem nincs gui mappám a world of tanks fõkönyvtárában a res mods-ban egyiknél sem
Eagle16
Valószínûleg 100mm-es Panther II front, 128-as ágyú...szerintem elég mozgékony lesz, mivel a Ferdinek kétszer ennyi páncélzata van.

Elvileg hétvégén le lehet majd tesztelni, mert benne lesz a patchben.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

https://wotinfo.hu

Egy elég népszerû mod, olvass vissza a topicban, rengeteg hivatkozás van rá.

Mi az az xvm? 😄
Rányomsz a battle gombra miután felraktad az xvm-et.

Hogyan lehet ilyen win chance csatát indítani?
jaja

WoT: Nishizumi77