banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Ytar
    off: már nemtom' hol olvastam róluk, egy elég pofás szervert raktak össze valahol, asszem vmelyik katonai repülőgép fejlesztő cégnek .. lehet hogy ők is IBM-től tolták haza a bevásárlókocsit, és csak a dizájnra adtak, a fene emlékszik már. amúgy meg attól még, hogy IBM / Dell logó díszeleg valamin, nagyító alatt azokon is a "made in taiwan" felirat olvasható. mondjuk a fene tudja. .. szerencsére (vagy sajnos) egyenlőre nem fenyeget az a veszély, hogy bármelyikhez megrendeléssel kopogtassak ..

az viszont tuti, hogy ha egyszer rámszakad a lotto főnyeremény, és kellene egy ultimate asztali konfig, vagy őket keresném meg, vagy a hardcorecomutert, akiknek az olajhűtésű gépeik nagyon állatok (legalábbis régen azok voltak, a honlapjuk most nem elérhető vmiért..). .. az alienware-ről viszont lassan már az apple jut eszembe, minden köcsög olyat akar, de nem tudja miért.

on: valaki nem osztana meg egy használható xvm configot? nekem egy darab wn-t sem sikerül kicsikarni belőle, hiába írtam át {{eff}} és {{c:eff}}-et, meg töltöttem le friss xvm-et. csak a winrate / csataszám látszik.