World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
De speciel holnap jön a T28, az T8.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
I never asked for this.
The Matrix has you...
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
tier 6-7 között van egy választóvonal vagy mi? shermanbõl sem tudnám átültetni õket t20ra már...
I never asked for this.
The Matrix has you...
De ez a statisztika feketén-fehéren megmutatja, hogy átlagban mit tudsz kihozni egy szituból. Egyébként azóta sokkal másabbul játszok, megfontoltabb lettem, beértem ha úgy tetszik 😊 Ezért bosszant, ha "csal" a játék és nem nekem adja a sebzést 😊
The Matrix has you...
(Most komolyan a top gun-okat már nem is számolom...)
Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Én nem nézem sose, hogy kinek mennyi killje van. Szóval ha nem írják külön, hogy ne lõjek ki valakit, akkor nem fogom átadni a killt.
Ha kérnek erre, akkor szót fogadok.
The Matrix has you...
Saor Alba
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Nyáriszünet vagy az idegosztályra is bekötötték a netet?
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Szemétláda megpróbálja ellopni az uccsó fraget. Blabla részletek. Mit teszel?
1. Kilövöd.
2. Nem lövöd ki
3. Csak ha arty.
😊
Ezért jó ez a játék, olyan, mint az amerikai foci, ott is kell a benga állat hústorony, meg a fürgelábú nyúl 😄
The Matrix has you...
Megérdemelnéd, hogy ráderesszék a scoutokat vagy le TK-zanak! Azt a frag-et kaphatta volna egy tisztességes heawy player is így begyûjtve egy újabb medált! Nagyon utálunk most! 😊
The Matrix has you...
De tényleg túl lett tárgyalva. Sikerült megint valami jó megosztót közzétennem. 😊
The Matrix has you...
The Matrix has you...
amíg 150-200 pénz egy lõszer, és egy killel ezt tulképp elõ is teremted akkor ilyeneket csinálnak.
I never asked for this.
Én például egyáltalán nem értékelném, ha kapnék ajándék frag-et az ötödik mellé. Lehet fel se fognám. Lehet az se fogta fel aki kapta, ha már õ nem kérte külön.
Lehet ami top gun medálom van azt így kaptam, de annyira nem is tûnt fel.
The Matrix has you...
Ki is volt az önzõ és a fragvadász:
- Az 5 killes játékos aki még chatbe sem írt semmit és a spg-t is békén hagyta? ( ha kilövi és utána a hatodikat akkor is jár a top gun medál!)
- A csapattárs aki értékelve a jó teljesítményét nem húzta be az utolsó fraget hanem beírta chatbe, hogy ölje meg õ mert megérdemli a plecsnit?
- Az arty aki miután olvasta a chatet rárontott az utolsó élõ ellenségre (bekaphatjátok nekem kell az-az 1 frag a nevem mellé metalitással?)
Szép vagy nem szép a tk én egyet értek az esetben történtekkel...
Ha én megölhetnék valakit, de nem teszem mert megvárom azt aki szerintem jobban megérdemli akkor ne szaladjon már oda egy vérszemet kapott játékos és lõjje ki az elõl aki miatt élni hagytam!
Aki ebben az esetben ott megakad és csak azt tudja hajtogatni, hogy TK TK! Elég szûk látókörû és leginkább az arty helyére tudom elképzelni hasonló szituációban.