World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem hasznom lenne a három páncélozott T8 medet górcsõ alá venni, a Panther2-õt, T-44et és a Pershinget. Elõbbi kettõnél szerintem sokakat érdekelne egy pontos damage report.

Szerintem jah, hát nincs mibe beleülniük 😊

The Matrix has you...

Ránéztem a replay linkedre, azokat beraktad már a tracker-re is? elég szép eredmények 😊

The Matrix has you...

Ha kér valaki olyat.

De speciel holnap jön a T28, az T8.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

most lesz még csak kifejlesztve a t25at gondolom amíg nincs, addig nem is tudok bele képezni senkit.

I never asked for this.

Van itt egy ilyen nevû srác is, szerintem az Övé.

The Matrix has you...

volt már 8 killes 1100 xp-s köröm és 2 killes 1400-as, a dmg az elsõdleges xp és credit faktor szempontjából is.
Random work
A fenti futószöveg hibás! Nevemhez ír egy Chaffee rekordot, de olyanom nekem nincs is!

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

tier 7-8 intervallumban is csináltok armory reportot a tankokról?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Vissza lehet valahogy itt a fórumon keresni egy régebbi hozzászólásomat?Valamikor réges régen beraktam egy képet T25-rõl és 12 killrõl,sajna töröltem a wotos képeimet.

Random work
A sebzés adja az XP-t akkor? Nekem fõleg XP jönne jól, persze a pénzt is szeretem. 😊

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Mért ne lehetne át képezni õket?Át ülteted és átképzed.

Nem hiszem el...11. percre már csak ketten vagy hárman voltunk életben...ezek után csinálok 6 kill-t( hahaha...top gun)...de hát ügye...csak-csak veszítünk...naná. Az egyik játékos például február óta wot-zik, ment 300 csatát körülbelül..ki lõtt 100 tankot...az ég óvjon az ilyenektõl.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

õõõ az miért van hogy slugger legényésgét nem tudom kiképezni t25 at-ra?
tier 6-7 között van egy választóvonal vagy mi? shermanbõl sem tudnám átültetni õket t20ra már...

I never asked for this.

Tényleg van olyan plecsni amit 14 vagy 15 killért lehet megkapni? Azt amúgy hogy gondolták?? 15 fõs klán és egyet segítenek végig, mert máshogy nem lehet szerintem 😊

The Matrix has you...

A kill egy nagyon minimális xp-t ad és a tierkülönbséget veszi figyelembe.

Szerintem meg jó poén,fõleg ha sikerül felhúzni egy másik magyart,onnantól ha vesztünk is csak röhögök végig.

Errõl beszélek, hogy Én ezt éreztem addig amíg meg nem találtam ezt a linket itt a fórumba és akkor láttam, hogy tulajdonképpen Én a Good kategóriát súrolom, ráadásul már lassan felülrõl. Ezért jó, ha egy külsõ szemlélõ mondja el, hogy milyen vagy, bár ez ugye 1 meccsbõl nem látszik, na meg az se mindegy melyik tankommal megyek, milyen kedvem van, mennyire vagyok fáradt stb. stb.
De ez a statisztika feketén-fehéren megmutatja, hogy átlagban mit tudsz kihozni egy szituból. Egyébként azóta sokkal másabbul játszok, megfontoltabb lettem, beértem ha úgy tetszik 😊 Ezért bosszant, ha "csal" a játék és nem nekem adja a sebzést 😊

The Matrix has you...

Szerintem meg a top gun nem is igazi plecsni, az a Boelter's nél kezdõdik 😄
(Most komolyan a top gun-okat már nem is számolom...)

Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!

Hát ne is mond bekerült abba a csatába 2 magyar platoon egy oldalra....

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Lol már, ez a Lori miben jó? Mert hogy rejtõzködni sem tud még álcahálóval sem. 200-300 méterrõl is észrevesznek. Semmire nem alkalmas.
Pont az ilyenek miatt nem szeretem felfedni hogy magyar vagyok 😊.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Random work
Gondolom több xp-t kapok, ha van killem. A demage az pénzben ad többet? Nem?

Én nem nézem sose, hogy kinek mennyi killje van. Szóval ha nem írják külön, hogy ne lõjek ki valakit, akkor nem fogom átadni a killt.

Ha kérnek erre, akkor szót fogadok.

Jó, hát ehhez már tényleg kell a tapasztalat, na meg a szerencse is, hogy pont jó helyre menjen a lövedék. Én is próbálkoztam már hasonlóval, de valszeg nem vagyok elég ügyes/szerencsés hozzá 😊

The Matrix has you...

Solten
Hm, erdekes, a TEAM-ben sok az ilyen idegbeteg... 😊 Gondolom ez egyfajta gyujtoklan az ilyeneknek.

Saor Alba

Hajj, a magyar nép <#puszi>
mijki
1200 eff olyan szar? Akkor én mint mondjak 1090-el, pedig jó játékosnak érzem magam? 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Jó, de azt is le kell duplázni, ha már ott van a garázsban, nem? De ha már így alakult, akkor csak örültek neki, hogy azt a kazettás szart kilõttük gyorsan, onnantól meg zsebben volt a meccs.

Random work
Ha arty, akkor nem elég, hogy abban a körben kilövöm, hanem aznap az összes további körében és az összes többi artyt is, mert a többi is biztos ilyen aljas.

Nyáriszünet vagy az idegosztályra is bekötötték a netet?

Az azért érdekes, hogyha te elhidegülsz a csata hõse plecsniktõl miért olyan fontos számodra, hogy az-az 1 frag oda kerüljön hasonló esetben a te neved mellé és ne az 5 killes játékos kapjon top gun-t. Lehet neki ez lesz az elsõ és örülne neki míg te csak a gyõzelmet tartod szem elõtt(amihez valószínû hozzásegítette a csapatot az 5 killel)Míg te megkapod az xp-t a kiosztott dmg-ért.
Hát ja. De mire a nehéz odaér... <#eplus2>

Hidd el, annak még jobban örültek volna, ha egy darab SPG nincs a pályán😊.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Lehet úgy kellett volna kezdeni, hogy morális játék:
Szemétláda megpróbálja ellopni az uccsó fraget. Blabla részletek. Mit teszel?
1. Kilövöd.
2. Nem lövöd ki
3. Csak ha arty.

😊

De, minden elismerésem a bátor felderítõnek. De az ellen tüzérek is hülyék voltak, miután fel lettek spottolva, továbbra is ott álltak, mint a fasz, nem gurultak arrébb.

Nem kell hozzá scout,elég ha kezdésnél figyeled az ellenséges jó helyeket.Fjords-on múltkor kezdés után kikaptam az ellenséges artykat.Kettõ fel ment a kis dombra 1-es bázisnál,de mint a vaddisznók úgy mentek,törték ki a fákat.Harmadikat meg kiszúrtam mikor lõtt.Hummel,s51,m12.

Nekem jólesett, legalább sok véleményt olvasok. Az már uncsi, hogy ez is szar tank meg az is szar, mert nem lõtte át meg mittudomén. Személy szerint nagyon szar játékosnak érzem magam, fõleg mikor sikerül kilövetnem magam az elsõ 2 percben vagy bármi más hibát vétek és nem tudom kire fogni, de az 1200 fölötti effim másról tanúskodik. Igen, tudom, az is egy viszonylagos szám, de tudtommal csak azt számolja amiért XP-t kapunk és hát Én csinálom az Xp-t, bár med-ként kevesebbet ölök, mint a top heavy-k.
Ezért jó ez a játék, olyan, mint az amerikai foci, ott is kell a benga állat hústorony, meg a fürgelábú nyúl 😄

The Matrix has you...

És vallja be az anyjának is végre, hogy meleg. 😉

Random work
Ilyet ide ne írj! Te aljas te! A játékosok legalja vagy! Biztos a gyerekektõl is elveszed a cukrot és kutyakölyköket rugdosol! Az ilyen spg játékosok csak ilyenre képesek!

Megérdemelnéd, hogy ráderesszék a scoutokat vagy le TK-zanak! Azt a frag-et kaphatta volna egy tisztességes heawy player is így begyûjtve egy újabb medált! Nagyon utálunk most! 😊

Azt hogy sikerült? Csak nem egy élelmes és szerencsés scout rush-al? 😉

The Matrix has you...

Hát azzal már nem sokra mennél.

De tényleg túl lett tárgyalva. Sikerült megint valami jó megosztót közzétennem. 😊

Az elõbb GwTigerrel nyomtam egy duplázót, és egy másik GwTigerrel együtt kiszedtük az elsõ percben a két ellenséges Lorraine meg BatChat tüzérséget. Jól esett utána a csapattársak dícsérete.

most már adjál replay linket 😄 amúgy túl van tárgyalva a dolog, másként értelmezzük, mindenkinek van igaza. Tudom, Nektek több 😊

The Matrix has you...

Mondjuk azt tényleg fura látni mikor a prémiumos m6-al megyek - nagy ritkán -, hogy 1000-be fáj egy lõszer...az tényleg fájdalmas és a végén ugyanannyit kapok mint egy közepes tankkal 😊

The Matrix has you...

Most szeretném azt írni, hogy ott anyázott, hogy akkor is az övé, de az az igazság, hogy már nem emlékszem. Csak arra, hogy még az õ poziját is pittyegtem, hogy észrevegye magát.

t7 fölött már igy mûködik.
amíg 150-200 pénz egy lõszer, és egy killel ezt tulképp elõ is teremted akkor ilyeneket csinálnak.

I never asked for this.

Random work
Ezért nem vagyunk egyformák. Az én értékrendem más.

Én például egyáltalán nem értékelném, ha kapnék ajándék frag-et az ötödik mellé. Lehet fel se fognám. Lehet az se fogta fel aki kapta, ha már õ nem kérte külön.
Lehet ami top gun medálom van azt így kaptam, de annyira nem is tûnt fel.

hát nemtom, Én nem voltam ott az esetnél, abból amit írtál teljesen jogos a felháborodás, de akkor sem értek egyet a történtekkel...ennyi 😊

The Matrix has you...

T30-al megyek és ha az ellenfélnek marad 1-200 hp akkor külön örülök ha valaki leszedi róla. Túl drága a lõszer egy 50hp-s Tigris kilövésére és inkább a fullos tankokat lövöm. Direkt örülök ha jön valaki és takarít utánnam mert mostanába szinte mindíg pár hp-n hagyom az ellenfeleket.
Megcáfolnálak mert az esetbõl te rossz következtetést vontál le szerintem😊
Ki is volt az önzõ és a fragvadász:
- Az 5 killes játékos aki még chatbe sem írt semmit és a spg-t is békén hagyta? ( ha kilövi és utána a hatodikat akkor is jár a top gun medál!)
- A csapattárs aki értékelve a jó teljesítményét nem húzta be az utolsó fraget hanem beírta chatbe, hogy ölje meg õ mert megérdemli a plecsnit?
- Az arty aki miután olvasta a chatet rárontott az utolsó élõ ellenségre (bekaphatjátok nekem kell az-az 1 frag a nevem mellé metalitással?)

Szép vagy nem szép a tk én egyet értek az esetben történtekkel...
Ha én megölhetnék valakit, de nem teszem mert megvárom azt aki szerintem jobban megérdemli akkor ne szaladjon már oda egy vérszemet kapott játékos és lõjje ki az elõl aki miatt élni hagytam!

Aki ebben az esetben ott megakad és csak azt tudja hajtogatni, hogy TK TK! Elég szûk látókörû és leginkább az arty helyére tudom elképzelni hasonló szituációban.