A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Fefe82 #201881 Lemmingtrain ?! tegnap mentem egyet westfield-en,T9 volt a top,de abból is 1 db volt,én ferdivel kicsorogtam az utolsó házig,hogy átpörköljek ha valakit fel spotolnak,de mivel 2-2 spot volt csapatonkén,abból az llen 2 vasa elhullott az elején,lepergett vagy 8 perc 9v9 volt kb,senki egy tapottat sem mozdult,mentek a tanácsok"go spot idiot"stb,szerintetek ki indult el? SENKI,én nekem kellett elindulni azzal a tetüvel mire felértem a túloldalra elment vagy 3 perc,de azzal a tyúk ketreccel a hátamon ,mentem spotolni!!! persze lehoztuk ,mert a mieink szépen mint valami kivégzőosztag kisorakozott a városka szélére és amit én felderítettem ők lelőték,persze én is húőztam vagy 5k dmg-t meg vagy 6 tankot spotoltam,így lett is 55-60k kör ferdivel! Csak a lemingtrainről,vannak pályák ahol a növényzet miatt megakad a train