banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ozzz
    Dehogy nehezebb nehéz tankkal...ott kezdődik hogy erősebb az ágyúja ezért nagyobbakat lő így több creditet keresel vele és erősebb a páncélja ezért nehezebben sérül több érmet kaphatsz vele és kevésbé valószínű hogy szétlövik ezért a jav költség is kevesebb... Nekem nehéz tankkal mindig másfélszer, kétszer több jött be mindig emiatt creditben és tp ben is.
    Bánom nem azt vettem meg tier8ban először. :)
    Ebben is keresek összeségében de nem sokat mert kb ha 5ből 3szor meghalok akkor mondjuk a 2 győzelmemmel még mindig pluszban vagyok csak nagyon kevéssel. Tehát vagy 1-2 hónap mire keresnék így annyit ezzel hogy 9es szintre menjek.
    Azért a közepeset választottam amúgy, mert 9es de főleg 10es szinten jobbak a közepes tankok már mint a nehéz tankok.
    Szóval most vagy türelmesen kivárom míg meglesz a pénz és más tankokkal is megyek addig amivel gyorsan megy. Vagy bonuszozok 1 hétig és megveszem tier8 nehéz tankot is utána.