World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eagle16
Ez jó kis játék, még mindig fel van telepítve, csak nem haladok vele semerre, mert olyan hangulatomban kell lenni hogy játsszak vele...gondolkodós, agyalós, odafigyelõs...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

A másik nagy fórumon röhögtem egy igen nagyot, mert egy (rondább szót is tudnék rá) nagyeszû beírta, hogy faszért vett egy hónap prémet, ha ugyanolyan rossz maradt az MM és már zsinórban 3x is kikapott, ráadásul volt egy rakás lepattanója is.
Kérdezték tõle, honnan vette, hogy ezek megszûnnek a prémmel és az volt a válasz: hát ezt szûrtem le itt, a fórumon.

Nekem ilyen kártyám van. Melegedés nem jellemzõ rá, alapjáraton 40 fokos, játék közben is mikor letabolok megnézni akkor is kb 52 fokos. Alapból dinamikusra van beállítva a venti és kb mindig 6%on megy, persze ha látom hogy 55 fokos akkor csapom is fel 60-80%ra és már húz is vissza 50 köré 😄

WoT: Nishizumi77

Eagle16
Nem jó a plexi, hülyeség 😄 Csak régen még azzal is törõdtem hogy minden csilivili legyen, világítson 8 helyen meg ilyenek...

Azóta már ez nem érdekel (kinõttem belõle 😄 ), szóval csak a gyári 14cm-es világít gyenge kék színnel, az még stílusos is.

Mostmár kb. az a lényeg hogy a gép halk legyen, sötét, és hûvös.

A DMax ára valami nevetséges jelenleg, ha ezt nem viszik lejjebb akkor rájuk fog rohadni.

Én toltam, de nem jött be igazán....

Ezt már nagyon sokan elõtték elõtted, van itt egy nagy halom játékos akinek ilyen vagy ehhez hasonló összeesküvés elmélete van.

Kérdezd meg magadtól: miért lenne jó ez a Wargamingnak? Mit nyernek vele hogy igen komoly munkával ILYEN funkciót implementáljanak le.

Mert ne felejtsd el, veled együtt 14 ember játszik egy meccsen, tehát ha te vesztesz õk is vesztenek. És melletted van még több 10.000 játékos véletlenszerû tankokban, akiket - elvben - ugyanígy nyomon kéne kövessen a rendszer. Hiszen azt te se gondolhatod hogy csak TÉGED figyelnek.

Végül ahogy szakesz is említette, olyan fejleesztõkröl beszélünk, akik sokszor még azt sem tudják megoldani hogy mindkét oladlon legalább a szintje passzoljon a tankoknak.

Sunsetjoy
2012-es stratégiai játék, van benne pár cucc:
http://www.igcd.net/game.php?id=1000009279&width=1280

Csepel D-442 FUG in Wargame: European Escalation, Strategy, 2012

😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Eagle16
Ezeknek az lenne a lényege hogy a zárt ház miatt elöl bemegy a friss levegõ hátul meg távozik a forró. Csak az a baj hogy ilyen kis nyomorék ventilátort tesznek ezekre, ami pörög 3000-el, olyan hangja van mint egy porszívónak, csak épp semmit sem hût.

Ráadásul a kártya végén lévõ IC-k meg memóriamodulok már forró levegõvel "hûlnek" mire odaér az áramlat...9600GT-men is ilyen volt, de 1 percet sem ment vele a kártya. Vettem rá GFX Chilla-t 😊link

Jó kis ház ránézésre jó a hûtése, bár nem tudom a plexi az jó e. Nekem sima mezei gépházam van, semmi extra.

Jó kis adatbázis, már csak poénból is érdemes böngészni.
Remélem is, brummbar szerintem tökéletes T7es prém TD lenne a 150es troll cannonjával meg 100 vagy 110mmes frontjával. Csak az a baj hogyha a dicermaxot is 9k goldért akarják adni ( ami persze még nem végleges, lehet kevesebb lesz ) akkor gondolom ez is lesz vagy 9-10k ergo hiába tetszik nekem így max csak teszt szerón fogom tologatni.

Az még hagyján, de vannak olyan VGAk amik egy zárt kazettában vannak, igaz hogy megfõ benne minden de legalább rohadtul dizájnos és menõn néz ki végül is a zárt gépházon keresztül tudod egész nap nézni!
Haveromnak ilyen kártyája van és a tálcán is 60 fokos, játékban meg már 70-80.

Eagle16
Ezek szerintem inkább rohamlövegek legyenek. Olyan KV-2 féle. Páncélzatuk lesz, úgy nem lesz gond velük. De nem tudom megoldható-e, mert egy 380mm-es rakéta splash sebzése lehet vagy 15-20m... 😄

És ha abba is lesz AP? 😊 We hit them hard! --> bal oldali lánctalp leesik az ellenséges tankon.

Sunsetjoy
Itt van 7.3-as WoT tanklista is.
Amúgy az tetszik benne, hogy nem csak simán vanleírva, hanem mondjuk ChTZ KV-1S, Daimler Benz Sturmgeschütz III, MAN VK2801, Uralvagonzavod SU-100, meg ilyenek 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Elég jól meg volt csinálva, és dög nehéz volt kiszedni😄
Eagle16
Igen ezt tudtam én is. De az a helyzet hogy 35 fokos levegõ hõmérsékletnél tökmindegy...akár vissza is tehetném szerintem 😄

Ha a külsõ levegõ is meleg amivel hût akkor szerintem a gépben már sehogy sem lesz hûvösebb. Ez akkora lenne igaz amit mondasz, ha belül forró lenne minden, de a külsõ hõmérséklet sokkal hûvösebb lenne. Akkor el tudná szállítani a meleget és friss hûvös levegõt beszívni.

Az én proci ventim hátrafelé fúj, ahol kiviszi egy 12cm-es venti ami a táp alatt van, ilyen szempontból az a rész rendben van.

A VGA-n viszont nekem is felfelé fúj a 2 8cm-es, viszont ez a hõ is hátramegy kifelé,, egyik részt a 12cm-es viszi ki, másikat meg egy 14cm-es ami a gép elején van. Ilyen ház amúgy: kép

Master91
T95 olyan volt, mint egy rovar, valami csáppal 😄 Bár itt is olyan...
Battlefieldes Wespére még emlékszem😊 De volt abban T95 is, meg Sturmtiger (kiegészítõjében).
Hát a brummbar meg a Sturmtiger ha SPG lesz akkor lesz páncélozott SPG 😄

Eddig miért nem húztam ki t9 medet.. lenne prémem csak ezzel mennék még a t34-et is eladnám. Majd a t10-nek felhúzzák a költségét az egekig ezt meg nerfelik, hogy ne legyen leányálom😄
"Nekem le van véve a ház egyik oldala"

Sok helyen olvastam hogy ha leszeded a ház oldalát akkor romlik a hûtés hatásfoka (fõleg ha van elsõ-hátsó ventilátor a gépedben) mivel így romlik a légáramlás. Mivel nekem sose volt hûtésproblémám és nem is szoktam nézni a hõfokokat (ha megy a gép ki nem szarja le mennyi alapon) igy nem teszteltem le igaz e az állítás 😊

Amúgy a mai napig nem értem hogy lehetett szabványosan így elkúrni p a videókártyák hõtését - mert ugye egy álló házban az összes kártyán a ventilátor LEFELÉ dolgozik, a hõ meg ugye felfelé megy mint tudjuk... Processzor meg frankón oldalra fúj ugye, neki a gép oldalának.

Eagle16
Kíváncsi vagyok erre mennyi mínusz érkezik: link

Pedig oké lenne az SPG helyzet (visszaállított citical sebzéssel), ha egyszerûen nem tudnák megvédeni magukat közelharcban...de nneeeem, legyen halálos messzirõl is, meg közelrõl is. Adjunk neki AP-t is. Adjunk neki 50-60km / órás végsebességet. Legközelebb mi lesz? Páncélozott SPG??

Sunsetjoy
Az IGCD.net oldalon (ahol játékokban elõforduló MINDENFÉLE jármûrõl van kép) találtam egy-két érdekességet régi játékokban...

igcd.net tankok

lehet unalmában csinálta😄
Kb 1 éve volt a 6.6os patchben történt ez meg.

Eagle16
Igaz volt, még régen. Ez valami régebbi patchben volt benne.

mijki
"Players who have a Panther II in their garage at the time of the revision will have it replaced with an E-50 with the respective module setup (top engine will be changed for HL295 or added as a new one), keeping their progress and old crew."

Ez most igaz, vagy kamu? Mert ha igaz, 3 hét alatt kell összefarmolnom 45k XP-t.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Eagle16
Tier X-es TD-knél érdekes, hogy valószínûleg felcserélõdnek a szerepek.

A német Jagdtiger volt idáig a "damage dealer", sûrûbben lõtt, de nem olyan nagyokat mint az Object 704.

Most állítólag az Obj. 268 lesz a DPM király, és a Jagdpanzer E-100 kapja meg a brutális alfa sebzést.

Kíváncsi vagyok hogy lesz-e ilyen a Tier X-es közepes tankoknál is. Nem hiszem.

Tono34
Olyat láttam most, hogy ihaj .... Sajnos velünk volt.
rysiek00123 végig a bázison IS-el bunker mögé elbújva. Átjutott egy ellen M6-os, de rá se mozdult, hogy védje az artikat. Amikor már csak "õ" maradt 3 artival !tolatva! kezdett támadni és természetesen lõni (hogy mire célzott azt nem tudom), amíg élt kb 2 sebzést adott le.

Majdnem 7891 meccs 2246 kill és 700 eff (bár ez szerintem túlzott).

Érdemes ránézni 😉

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Eagle16
56,8? Az elég kellemes, kinéz neki egy alapos nerf. De ki nem tudta ezt elõre...

Mondjuk a T110 is jó pár %-kal húzott el a többi Tier 10-es elõtt, mégis alig kapott valami nerfet. 200-al kisebb DPM, meg kicsivel lassabb lett...

Idõközben már nekem is leesett, hogy mire gondoltál, de ezt már Nazarov77 a #148128 hozzászólásban megválaszolta helyettem.

Amikor jött az e50, nem ez volt? P2 t8 volt akkor is nem? (bár még nem játszottam akkor)

Players who have a Panther II in their garage at the time of the revision will have it replaced with an E-50 with the respective module setup (top engine will be changed for HL295 or added as a new one), keeping their progress and old crew.
Je...összeesküvés elmélet...jeeee

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Szerinted ha az MM-nek megerõltetõ feladat például 6 nehéz tankot és 6 közepes tankot korrekt módon elosztani a két csapat között, akkor vajon egy ilyen trükk hibátlanul tenné a dolgát éveken keresztül, ráadásul senki se találna rá bizonyítékot? Komolyan így gondolod? 😊

Master91
Mennyit befolyásol az, hogy pl. a parancsnokom õrnagy/ stb stb.
Hát ha a BT-vel sem lehet körbetáncolni egy tankot mert annyira tohonya és nagydarab akkor valószínû igazad van.
Amúgy meg az MM is felbasz rajtam kívül a csapatunk legjobb játékosa rosszabb volt mint az ellenfél legrosszabbja. Nagyon jó csináltam négy killt aztán elbukták a csatát. Csak a kredit viszi tank.
Nem igazán tudom miért hozzám kerül az összes retardált hulladék.
Többször felmerült már, hogy nem lehet véletlen az egymás után bekövetkezõ vereség, és gyõzelem sorozat. Ezek a dolgok velem is rendszeresen megtörténnek.
A vereség sorozat esetén szinte teljesen mindegy, hogy mit csinálok. Hiába lövök ki 6 ellenséget, vesztünk!
Gyõzelemsorozat esetén pedig meg sem kell mozdulnom, és nyer a csapatunk. Viszont egy gyõzelem után, megfordul minden!

Az jutott eszembe, hogy az MM-be beépíthették azt a trükköt, hogy az elõzõ csatájukban gyõzteseket egy csapatba teszi. Ellenségnek pedig egy az elõzõ csatát elvesztett játékosokból összeállított csapatot rak össze.

Ez magyarázat lenne a nagyon gyanússá váló siker, és bukó sorozatokra. Bizonyítani nem tudom, mert 2 órán keresztül nem volt magyar társam a játékban, akitõl megkérdezhettem volna az elõzõ csatája eredményét.
Kapod mellé az új tier 5-ös tankot plusz garázshellyel.

Met
Mi lesz a 12t-vel? érdemes lesz visszavenni?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Álmodik a nyomor <#nevetes1>.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Akkor kapunk ingyen tankot ha valaminek a helyére érkezik egy új, és a régi máshová kerül. Pl most 7.5ben az amx 12t.

Tech tree bõvítésnél eddig még egyszer sem kaptunk ingyen harckocsit. Valamit keversz.

Jelenleg 140k xp-nél járok e50-el. Mit gondoltok, 200k elég lesz?

Akkor az eddigi hozzászólások alapján most nem kapjuk meg ingyen az aufs.M-et, mint ahogy az általában jár tech-tree bõvítésnél...
Bugi Misi
15-3 Gyõztünk😄

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Olyanok utik át ezeket a hk-kat, amik korábban meg sem karcolták, az új francia páncélvadászokról nem is beszélve.

Itt a példa, a kör végére 10-et ölt a 4 artink, pedig ezzel az eff-el ha top ht-ben ülnek fogtam volna a fejem😊 hozzáteszem jobb oldalt segítettek ahogy illik, csak az bántotta a szemem mikor 3 artit spotoltam 1-et kilõttem másikat nulloztam és elõlem menekülve az artik számukra lõhetõ oldalára húzódtak a házaknak és nem jött 1 lövés sem feléjük csak az ellen t44-e és az artik rám td üzemmódban. elszámítottam magam azt hittem spotolás után csak a t44-et kell leküzdenem és mehetek a többi seggébe^^
Master91
Nem, én is így látom 😞
Használ valaki rendszeresen Pz38H-t, és/vagy B2-t? Szerintem 7.4 óta mintha sokkal rosszabb játszani velük. Csak én látom így?

Azzal regisztráltam,de valamiért nem akart beengedni így lett ez.Azt hiszem az is megvan de üres..

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25