banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gunslinger
    Az sem jó, a másik véglet meg mikor null hp-s tankot akár ötödszörre is meglövi AP-val és naná, hogy lepattan, mert nem tudja hol kell lőni.

A T34 Kolobanovomat is úgy lőttem, hogy az utolsó 3 tankra már csak 10 hp-m volt, ellenfél meg volt egy KV-4, egy KV-5 és egy VK3001P, egyiknek sem jutott eszébe HE-t tölteni, én meg kényelmesen elhelyeztem magam hull downban egy roncs mögött, ezek meg jöttek rám egyesével, a VK meg a KV-4 egy-egy lövés voltak, de a KV-5 majdnem 1000 hp-n volt és így is lenyomtam, egyszer nem töltött HE-t, folyamatosan AP-val lőtte a tornyom, vagy 6-szor meglőtt, gyanítom HE-t sem vitt magával, de annyi esze sem volt, hogy megkerüljön, 10 hp-val lenyomtam, valami 600 körüli volt az effije. Ha valami HE spam noob lett volna, akkor az első lövésre kinyírt volna, szal még mindig jobb, ha valami retadtált HE-zik E-100-ban, minthogy AP-val lője ott a tankokat, ahol a legvastagabbak.