World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
url="http://mwreplays.com/replay/SJCZM1XPU8KG/" <- az URL elejében van 2 idézõjel, azt meg ki kell törölni
WoT: Nishizumi77
Malinovkán szerencse játék, máshol pedig unbalance a védõk javára sztem.
De jó védõ csata még nem volt akár védõ akár támadó voltam.
(egy mapot kivéve, ahol hosszába van egy folyó)
Viszont az OP-4 adamantium frontjából nagyon elegem van, hogy alig lehet átütni valamivel, speciel a 225ös pen csak mákkal ütötte át...

WoT: Nishizumi77
De ha nagyon nincs hely akkor lehet legfeljebb pár naponta törölni, ami kell azt meg feltolni a replay oldalakra.
Hidd el már csak a magad megnyugtatására is érdemes néha az ilyen szituációkat visszanézni.
Ezt a nem veszek fel replayt meg aztán végképp nem értem. nincs hely a gépeden vagy mi? Ha meglennének akkor sok csacsiságról kiderülne, hogy nem is úgy volt ahogy az ember látta.
Az artys magyar volt és kissé emelkedett hangnemben feleltetett, hogy "szerinted mi a fasznak jelöltem be õt?"
Viszkérdesemre, miszerint "két perce csatáztam vele, mi a faszért nem jelölgetted eddig?" csak annyit mondott, hogy "buzi hevis".
De legalább jót szórakoztam rajta 😊
Értjük mi. 😊
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Ezt értelmezzed elõször is "hagyjuk is mert az magasröptû neked"
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
#147900 ezt kéretik értelmezi és cáfolni szépen egyesével
menni fog? vagy túl nagy feladat? vagy nincs mivel?
mert a mellébeszéléseidre nem vagyok kíváncsi, a magas lóról meg le lehet szállni mert csak magadat járatod le
de azért még én vagyok inkompetens, látszik nem sok buggal találkoztál még életedben <#idiota>#idiota>
ha bármilyen hack létezett volna annak lett volna nyoma és tudnád hogy mikor hol készült, és nem vonnál le messzemenõ következtetéseket egy hacknek beállított bugvideóról 😊
és megtennéd akkor programozózsenikém hogy összerittyentesz egy lant a wot alá és ezt lefrapseled? neked meg sem kottyan, hamar megvagy vele 😉
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Vagy úgy gondolod hogy az ellenséges csapatból valaki meghekkelte a játékot hogy egy percel korábban érjen véget a meccs? <#hehe>#hehe>
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Amúgy meg nem nem figyelsz mert nem állítom hogy most is van ilyen hack annyit írtam nem tudni mikor és hol készült leírtam szerintem ez LAN-on volt megcsinálva ahol elég egy cfg-t fájlt csinálni de a programozást meg hasonlókat hagyjuk is mert az magasröptû neked meg a másik delikvensnek.
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
De téged sikeresen beetettek a bullshittel. Gratulálok.
Csata: Malinovka 2012. július 7. 19:23:43
Jármû: КV-4
Szerzett tapasztalat: 1 150
Szerzett kredit: 42 141
Csatában elért Achievement: Acélfal, Szárnysegéd, Mesterlövész
Na, csak hogy legyen már valami jó eredmény ezzel is !
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
De most komolyan, tegye fel itt a kezét az aki olyan durva anomáliát látott már a játékban a SAJÁT SZEMÉVEL, ami tutira csak durva csalás lehet. (és itt most ne a kliensoldali apró stiklikre gondoljunk, mint a bot meg az arty tracer hack, hanem komoly szerveroldali belenyúlásokra).
Ha az itteni topiklakók lejátszott csatáit összeadjuk, lejátszottunk már összesen vagy 300-500.000 csatát. Ez elég szép szám, ha tényleg létezne a belinkelt videóban szereplõ csalás, valamelyikõnk biztosan találkozott már volna vele személyesen is.