World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SU-85-ben ülve épp most kaptam 6(!) nulla sebzéses találatot (egy T14-tõl, SU-85B-tõl, és M2MT-tõl).
Pales27
Érdekes én ott még sose nyertem támadóként, kivéve egy companyt de az is nagyon necces volt

Mondjuk például Sand River. Na itt csak egyszer nyertem védõként. Ha az ellenfélnél van arty, akkor majdnem biztosan bukta.
Az oldalon benyomod a replay links gombot, utána meg innen a linket kimásolod és beilleszted SGre: Image with Link for forums

url="http://mwreplays.com/replay/SJCZM1XPU8KG/" <- az URL elejében van 2 idézõjel, azt meg ki kell törölni

WoT: Nishizumi77

Ilyen mwreplay-es linket hogy kell készíteni?

Épp Malinovkán nyomtam egy jó védõ kört a Marderrel, fel is nyomtam a felvételt a lammaer féle oldalra.

Pales27
Van vki akinek tetszik az új játékmódok közül a védés?
Malinovkán szerencse játék, máshol pedig unbalance a védõk javára sztem.
De jó védõ csata még nem volt akár védõ akár támadó voltam.
(egy mapot kivéve, ahol hosszába van egy folyó)

Értem én, de mondom: egész egyszerûen nekem tök fölösleges. Nem szoktam magam úgy felhúzni, hogy akkor én itt most visszanézem, és feljelentem XY-t a gestapónál. Pár hónapra be volt kapcsolva, de egész idõ alatt egyet néztem meg, azt is csak próbaképp hogy milyen, úgyhogy kinyomtam, és azóta úgy is van. Ha meg nem érzem szükségét, nem használom, bármilyen kevés helyet is foglaljon.
Nagyon EPIC encounter kör E-50el! A bázis fele a csapatunkból összesen én meg egy IS-8 mentünk, az ellenségtõl meg persze rengetegen, IS-4, meg T110el együtt. ház sarkából a törmelékeknél egy kis résen lõttem õket, õk meg alig találtak el 😄
Viszont az OP-4 adamantium frontjából nagyon elegem van, hogy alig lehet átütni valamivel, speciel a 225ös pen csak mákkal ütötte át...

WoT: Nishizumi77

Az így uborkaszezonban pár hónap után mégiscsak gigás nagyságrend, és egyszerûen fölösleges. Mikor be volt kapcsolva, akkor sem használtam. Csatát visszanézni nem szoktam, se élvezetbõl, se hogy "csalókat" vadásszak, plusz ez a "játékon belüli" csata visszajátszás biztos nagyon jótékonyan befolyásolja a helyigényüket, de fel kell állnia hozzá a játéknak, ami nálam nem fél pillanat, így lelkierõm se nagyon lenne elindítani egyet.
Na jó, de nem sok ezer kör után 😄

Ahogy ladista is írja alig foglalnak helyet nálam 1000 felett vannak és nincs egy giga sem amit elfoglalnak.
De ha nagyon nincs hely akkor lehet legfeljebb pár naponta törölni, ami kell azt meg feltolni a replay oldalakra.
Hidd el már csak a magad megnyugtatására is érdemes néha az ilyen szituációkat visszanézni.

Ugyan szerintem nem szorul védelemre, de tegyük a szívünkre a kezünket és valljuk be, hogy legalább egy alkalommal mindegyikünk benézte az órát fent! Pontosan így.
MightyDuck0
Lehet neki az is mindegy 😊

Nekem ~800 replay nem foglal 500 megát sem 😊

Nos nem, nem esett le, de minden nap tanul valami újat az ember. Ezek szerint. És telitalálat, minimális, egyjegyû számú gigabájtnyi üres hely szokott lenni a vinyómon, ha fel akarok rakni valami újat, jön a törölgetés.
Így lassan másfél év éles játék alatt arra még nem jöttél rá, hogy olyankor azt mutatja, hogy mennyi ideig gyönyörködhetsz az eredményekben? Nem a csatából hátramaradó idõt, az mindig fehér.
Ezt a nem veszek fel replayt meg aztán végképp nem értem. nincs hely a gépeden vagy mi? Ha meglennének akkor sok csacsiságról kiderülne, hogy nem is úgy volt ahogy az ember látta.

A napokban volt ilyen esetem...nagy nehezen legyûrésközeli állapotba tettem egy nagyobb vasat, majd mikor már csak 100 hp volt rajta, megjelent felette az arty célkijelölése. Pont betöltöttem, mondom magamban, hogy komám, ebbõl nem eszel és inkább kilõttem én...kb 1 másodperccel az õ lövedéke elõtt.
Az artys magyar volt és kissé emelkedett hangnemben feleltetett, hogy "szerinted mi a fasznak jelöltem be õt?"

Viszkérdesemre, miszerint "két perce csatáztam vele, mi a faszért nem jelölgetted eddig?" csak annyit mondott, hogy "buzi hevis".

De legalább jót szórakoztam rajta 😊

Oké, rendben, whatever.
Mikor jön az a rész, hogy "bazdmeg magadat, bazdmeg az elméleteidet, bazdmeg a netedet, bazdmeg a klaviatúrádat, bazdmeg a gépedet, bazdmeg anyádat, bazdmeg az accountjaidat, bazdmeg a hülye képeidet, bazdmeg a bazdmegedet, na csõ"? Ne add alább a szintet! <#nevetes1>

Ó lehet még fokozni, mikor az artista úgy csinálja ezt, hogy épp facehuggolsz valakivel, és mindkettõtöket kilõ. Majd lenooboz.
Ennél már csak az a jobb, amikor egy artysta csinálja, aki addig le se tojt. Te persze a kissé noob, de erõsebb ellenfélrõl lehámoztál mindent és maradt 1-85 HP-ja.
Rendben, tegyünk a fejlécbe egy "mi az egyezményes figyelmeztetõjelzés/jelzések, amennyiben ironikus, szarkasztikus, esetleg komolytalan hsz-t szeretnél írni" <#hehe>
Vagyis bedobod a törülközõt mert semmit sem vagy képes megcáfolni.
Értjük mi. 😊

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Heti rendszerességgel felhúz itt valakit a hülyeségeivel, nem kell törõdni vele.
noname23

Ezt értelmezzed elõször is "hagyjuk is mert az magasröptû neked"

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Az a pörgõs nem egyértelmû 😊

#147900 ezt kéretik értelmezi és cáfolni szépen egyesével
menni fog? vagy túl nagy feladat? vagy nincs mivel?
mert a mellébeszéléseidre nem vagyok kíváncsi, a magas lóról meg le lehet szállni mert csak magadat járatod le
de azért még én vagyok inkompetens, látszik nem sok buggal találkoztál még életedben <#idiota>
ha bármilyen hack létezett volna annak lett volna nyoma és tudnád hogy mikor hol készült, és nem vonnál le messzemenõ következtetéseket egy hacknek beállított bugvideóról 😊
és megtennéd akkor programozózsenikém hogy összerittyentesz egy lant a wot alá és ezt lefrapseled? neked meg sem kottyan, hamar megvagy vele 😉

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Az nekem is tetszene.

Szmájli megvolt, de ezek szerint így sem esett le a dolog. Na mindegy😊
Jaja, mi még platoonban is ezt játtszuk 😄

Ez a feature benne van, itt a szerkesztés gomb alatt egy megfelelõen kiválasztott szmájlival lehet elérni hogy érezzék ha viccelsz 😊

Ez nem új, ez mindig is így volt.
Látom meg kell kérnem Lammaert, hogy szerkesszen a fórumba egy pirosan villogó, hangeffekttel kiegészített "VIGYÁZAT, KOMOLYTALAN MEGJEGYZÉS KÖVETKEZIK" gombot, hogy a hozzád hasonló agresszív balfékek ne ugráljanak rá. De akkor, hogy végleg eloszlassam ezt a tévedést, poén volt. Sajnálom, ha túl magasak voltak az elvárásaim, mikor azt hittem, megérted.
Ugye szándékos csalásról, és nem nyilvánvaló bugról beszéltem. Erre te benyögsz valamit, ami nyilván bug. Gratula. Szeretem amikor az emberek odafigyelnek rá hogy mit beszél a másik. <#eljen>

Vagy úgy gondolod hogy az ellenséges csapatból valaki meghekkelte a játékot hogy egy percel korábban érjen véget a meccs? <#hehe>

Mekkora patkányok vannak, komolyan. Karelián én M6-al, mögöttem SU152. Elõttünk vagy 10 méterrel egymás mellett áll egy KV1, és egy KV1S, és bõszen lövöldöz (lemmingek). Belelövök a KV-ba, lemegy 10%-ra, és kigyullad. Mikor már 4% volt csak neki, kigurul mögülem a SU, és nemhogy belelõne a KV1S-be, hanem hõsiesen kiszedi az égõ, 4%-os KV-t. Új értelmezést nyer a fragvadász köcsög kifejezés.
Hát meg nem mondom már a pontos állást, de az tuti, hogy többen voltak a védõk (mi voltunk a támadók).
Nem veszek fel csatát. Jobb felsõ sarokban volt, pirossal. Ami a csatából hátralévõ idõt számolja.
bujcsik555
Az érdekes, haverom is mondta már, hogy assaultba volt hogy hamarabb vége lett mint idõ lett volna. Az õ esetében és az enyémben is az volt a szitu, hogy a védõ csapat iszonyú túlerõben volt a végére. Ha ez is stimmel nálad is, akkor: rejtett WG feature?<#fejvakaras>

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Azaz, Assult volt😄
Mindkettõ ott van. Replay?

Öhm, én sem vagyok kompetens a témában, de hogyan lehet a wotot lanban nyomni?

noname23
Ha már a szemednek se hiszel akkor valami szellemi gond lehet veled tudod ezt hívják noclipnek mint bármelyik game-ben fellelhetõ de innentõl meg teljesen el is árultad az inkompetenciádat meg a kis teóriádat amit már megmondtam az elején hogy ne vitassunk meg mert akkor én is elõjövök az enyémmel.<#taps> Látható hogy orosz amirõl meg fingunk nincs ha csak nem mindjárt elõjössz egy újabb kis trükköddel hogy védjed a játékot hogy te tudsz oroszul és tudod mi folyik a ru.szerveren ahol amúgy is sokkal jobban megérné bármit csinálgatni.

Amúgy meg nem nem figyelsz mert nem állítom hogy most is van ilyen hack annyit írtam nem tudni mikor és hol készült leírtam szerintem ez LAN-on volt megcsinálva ahol elég egy cfg-t fájlt csinálni de a programozást meg hasonlókat hagyjuk is mert az magasröptû neked meg a másik delikvensnek.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

bujcsik555
Csak nem Assault mod volt? Velem Malinovka assultba volt olyan, hogy mi támadtunk, volt még 30 mp hátra, és felugrott az ablak hogy vesztettünk.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Jobb felsõ sarokban volt.
Nem elnézted? Mert amit a végén a táblánál ír idõ az nem annyi amennyi hátra volt a csatából. Az elkezd számolni 60-tól lefelé akármennyi is volt hátra, és ha nullához ér, akkor automatikusan visszadob a garázsba.

Ja, kár hogy minden bizonyíték ennek ellentmond. 😊
De téged sikeresen beetettek a bullshittel. Gratulálok.

Nekem az elõbb Prokhorovkán még hátravolt 56 másodperc, mikor a játék gondolt egyet, közölte hogy lejárt az idõ, és vége lett a meccsnek <#vigyor2> de tényleg.
Gyõzelem!
Csata: Malinovka 2012. július 7. 19:23:43
Jármû: КV-4
Szerzett tapasztalat: 1 150
Szerzett kredit: 42 141
Csatában elért Achievement: Acélfal, Szárnysegéd, Mesterlövész

Na, csak hogy legyen már valami jó eredmény ezzel is !

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Garantálom neked hogy ez valami ritka bug lesz, és nem csalás.

De most komolyan, tegye fel itt a kezét az aki olyan durva anomáliát látott már a játékban a SAJÁT SZEMÉVEL, ami tutira csak durva csalás lehet. (és itt most ne a kliensoldali apró stiklikre gondoljunk, mint a bot meg az arty tracer hack, hanem komoly szerveroldali belenyúlásokra).

Ha az itteni topiklakók lejátszott csatáit összeadjuk, lejátszottunk már összesen vagy 300-500.000 csatát. Ez elég szép szám, ha tényleg létezne a belinkelt videóban szereplõ csalás, valamelyikõnk biztosan találkozott már volna vele személyesen is.