A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Simulacrum #201534 Összesen két dolgot szoktam beírni a csatákban a chatabalkba. Ha van sok scout akkor, hogy ne legyenek öngyilkosok és ha Himmlesdorfot kapom egy bázisos változatban, akkor annyit, hogy irány a hegy, különben vesztünk. Nem volt még olyan csatám azon a térképen, ahol ne nyertem volna akkor, ha sikerült a hegyet megtisztítanunk. Bármivel is voltam. Annak a pályának az a kulcsa. Elismerem egy T95 nem ér oda a hegyről resetelni, de bármilyen más tank igen, egy nehéztank is. Illetve mindig van olyan, aki nem jön a hegyre és nálam még nem fordult elő, hogy ne tudtak volna resetelni, ha nagyon nagy lett volna gond. Szóval ezzel nagyon nem értek egyet.
IS-3 robbanás. Több, mint 300 csatám van vele, talán ha kétszer lőttek ki egy lövésből. Én úgy gondolom, hogy olyan játékos kezében, aki tudja, hol kap ammorack sérülést a tank annak nem fog gyakran előjönni és én tuti nem vennék rá emiatt különleges cuccot. Venti, töltésgyorsító és vertikális stabilizátor és ennyi.