A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Köszi, így most már értem. APDS/APFSDS, wolfram-karbid és huzagolás témát vágtam, csak ezzel az AP-APCR dologgal nem voltam tisztában. Mindenről találtam normális anyagot, kivéve ezekről.
Más: E kapcsán eszembe jutott még vmi. A WoT-ban a prém lőszerekre nincs kompenzáció, ugye? Tehát a tényleges páncélvastagságot kell átütniük. Viszont, ha ez így van, akkor ez csak azért lett beletéve a játékba, h pénzt húzhassanak ki az emberek zsebéből. Ez mondjuk evidens:) Akkor érné meg esetleg goldért is megvenni őket, ha ezekre is lenne kompenzáció, mert így arányaiban ugyanolyan "nehéz" átütni prém lőszerrel a tényleges páncélvastagságot, mint a kompenzált sima AP-val. Bár akkor már mindenható lőszerek lennének, mert egy tank páncélzata se fogná meg őket.