World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Így szemre-észnélkül a képen kb. 25% a magasságkülönbség. A valóságban pedig 12. Ezt matekozza ki a kiscsóka. 😊

Azért az igazi jóságok a francia fán is meghatározhatók (a gyors AMX-ek, meg a 40-es gömbhal).

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

De ennek a kitapasztalása helyett az emberek 80%-ának könnyebb "szar fos németek, op ruszkik" felkiáltással hirdetni az igét.
Eagle16
A játékban mi a neved? Gondolom megvannak a tankok, hogy így össze tudod hasonlítani õket. Ha igen akkor oké, csak elég sokan nyilvánítanak véleményt olyan tankokról amikkel egy csatát sem játszott még le.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Közelharcban. Nagy távolságból úgy kiherélik a németek a pontos, gyors ágyúikkal az oroszokat, mint a sz@rt. Mert azok egyszerûen nem találják el õket az istenített atomb@szó ágyúikkal. Ez az amire a legtöbb ember nem képes rájönni, hogy a német tankok nem arra vannak, hogy "odafutok oszt jólszétcsapom". Így még szép hogy az orosz földhöz ver. Csak az ember kitörölheti a kis popóját az orosz tankjával azokban a szitukban, mikor pontosan kell lõni.
de te milyen ruszki OP-krõl beszélsz, sztem egy hulladék a ruszki fa 90%a. Franciák a legjobbak eskü, kivéve a heavy ágat, de még ott is az 50-100 brutál sztem tier8ban.
Én a batchat artyt is megutáltam, tegnap himmelsen a vasútállomásnál kinéztem kicsit lõni, aztán jött a bat lövése, sérülés+trackelés. Nem volt rep kitem mert elhasználtam korábban, és mivel a lánc nem szerelõdött meg mert hamarabb betöltött és eltalált a bat, ezért meg kellett várnom míg kitárazott rajtam, és meg is ölt.

WoT: Nishizumi77

tier 9-10-ben a jók a németek igen, alatta viszont... Tiger P és Pz 4 kivételével jobbak az oroszok.
Belinkeltem, de szerintem simán figyelmen kívül fogja hagyni vagy megint jön valami mesével.

Azért jó hogy vannak artyk. Van kiket közösen utálni a német/orosz/amcsi/franciska tankok kedvelõinek. Ha nem lennének, mindig a nyomorult IS/tigris/revolvertáras op nyomorultozás menne. 😊

pointer4
Hát 1vs1 ben, a német tankoknak nincs szégyellni valójuk. A probléma az artykkal kezdõdik 😄

(szerk: TierX. ben)
Ez hülyeség, máshogy kell használni a németet mint az oroszt. Csak azért mert a német nem 400-at sebez, mint a ruszki, nem gyengébb. Eltekintve mondjuk a JgdPzIV féle agylövött esetektõl.
Eagle16
Páncél az volt, de ahelyett hogy csak a lánctalpat sebezte volna (mivel az van mögötte), a tank is sebzõdött. Azóta már megcsinálták normálisabbra, még az oldalát is, mert az oldalába is sokszor csak 0 sebzéses criticalt lehet lõni.

Pluskast
Egyébként elég ha belinkeled a két tank adatait.

Tiger 2:

Length: 6.4 metres (21 ft 0 in) (hull)
Width 3.755 metres (12 ft 4 in)<2>
Height 3.09 metres (10 ft 2 in)

Sherman:

Length 19 ft 2 in (5.84 m)
Width 8 ft 7 in (2.62 m)
Height 9 ft (2.74 m)

És még hazudnak is.. Mocskos ruszkik....

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Úristen, el ne kezdjetek sírni, hogy a német op. Benne van 5 normális német tank a játékban, ruszkiból meg kb nincs olyan ami ne lenne legalább ugyanolyan erõs de inkább erõsebb, mint az azonos tier-ü német...
Ha jól emlékszem, bétában a sárhányóknál még egyáltalán nem volt páncél, szóval azt fogják mondani, hogy még örüljünk, hogy ilyen jófejek voltak, és megcsinálták <#eplus2>
mijki
Sose fogják kijavítani mert német. Persze a IS-3-ast lekicsinyítették...

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

pointer4
Remélem oda is 300+mm páncélt raknak 😊
Hát egyszer szembeállt velem egy Maus (beforgatva nem volt, az tény, plusz nem engem lõtt), és a köténykéjét a KT top ágyújával 5-bõl 4-szer vittem.
Pluskast

tudom hogy nem új infó de én csak azt lövöm ha tudom. Bár elég sok idióta van aki még nem tudja hogy kell a maust forgatni
Nyilván a frontjáról volt szó, ott E-100al APval csak mákkal lehet átütni, oldalról még pershinggel is átütöttem, méghozzá 150 méterrõl 180 pennel.

Igen, a sérült torziós rugók miatt fél méterrel alacsonyabb <#eplus2>
Eagle16
Meg amúgy is, még ha nem is átverés...javítják a bugot a következõ verzióban és kész.

yossarianHUN: ha nem forgatja be a tankot akkor lehet hogy átviszi 10-bõl mondjuk kétszer, de ha forgat rajta akkor tuti nem viszi. Az a rész ott 200mm kissé döntött. 225-ös átlag átütéssel nem lehet megbízhatóan átlõni szerintem...

Na 3-4 elutasított kérdés után végre megkaptam a választ a KT vs Sherman képekre:

Gondoltam, hogy valami kimagyarázott baromsággal fog elõállni 😄

The angles for KT and Sherman are not exactly the same, plus the tiger obviously has damaged torsion bars, ie it sort of "crouched" here.

Igen és a hosszával mi van? A tigrist fotózás elõtt lángszóróval felhevítették, a shermant meg lehûtötték? ( Tigrist hosszabbra tágították, a sherman meg összement 😄 ) Arra értem, hogy azt nem tudja kimagyarázni ezzel, hogy a 2. igazi képen a sherman majdnem olyan hosszú mint a KT, míg a játékban drasztikusabban kisebb, de magasságára is ez igaz, hiába jön a más szöggel, meg a megsérült felfüggesztéssel ( ja megsérül a felfüggesztés és persze 1 méterrel kisebb lesz tõle a tank ) egyszerûen csak nem akarják beismerni hogy el van b*szva az egész méretezés a játékban.

Ezt nem hiszem el. 😊

A Mauson problémázást nem értem, hosszú 105-össel már bõven lõhetõ a köténye, a két lánctalp között. Viszi mint az álom.
Most valaki képes fizetni ezért a nyilvánvaló átverésért?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Eagle16
Szakesz itt a megoldás a problémádra: link

A gond az hogy 1000 goldba kerül 😊

Eagle16
Nagyobb ROF? De már így is 3000-es a DPM-je 😄 Meg is van vele a csatánkénti átlag 3160 sebzésem.

Ja, vagy a lower hull-ra kéne 10mm, vagy a toronyra, de inkább a toronyra szerintem.

nobodyattis: hát ez nem új infó...csak tudod már 100m-rõl is nehézkes eltalálni egy adott pontot egy 0,42-es ágyúval. Közelrõl lehet lõni persze, ha nem forgatja el a tornyát lövés után.

pont hogy a csö másik oldalát kell löni ahol nincs ott az a kis csö, ha szembõl nézed akkor jobbra.
mijki
Ez a Michael Bay effect. Amikor 2-3 rosszabb esetben 4 arty folyamatosan téged lõ, és körülötted robban minden mint pl.: a Transformers-ben. 😄

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

elárulom nektek mert kiteszteltük elég régen a Maust szembõl AP vel lehet lõni a csõ mellett van egy hosszúkás kémlelõ nyílás 10 bõl csak 3 szor pattan E 100al 600-800 HP t lehet belelõni de Maussal is 4-500 at
Ha olyan masszív lenne a lower hullja mint az E-75nek meg nagyobb rofja lenne, akkor szerintem teljesen korrekt lenne.

Pluskast
Mausal magas hegyre? Szerintem megállna félúton onnan meg gurulna visszafele. Azt meg a jósisten sem állítja meg ha az elkezd hátrafelé menni😊)

Eagle16
Hát igen, ez az ára a nagy sebzésnek...de ha felnyomnák az átütést 250-re akkor ez lemészárolna mindent 😄 így is elég sokszor átviszi az Is-7 alját, 3 lövésbõl szét lehet kapni.

Az egyetlen tank ami elég problémás az a Maus, azt HE-vel szoktam én is, de ha egyedül van akkor csak mellémegyek és mehet az AP.

flashpointer
Egyik videóban serb azt mondta hogy lehet örülni hogy ennyi van, mert ha mindent le akarnának modellezni, akkor azt csak végtelen nagykapacitású számitógéppel lehetne csak!

Emancipate yourself from mental slavement!

basszus nincs KV-1S
Persze ez sem normális. Csak már látom a szemem elõtt, hogy az én profi csapattársaim akik maussal, vagy egyéb t10 rettenettel játszanak 500Eff ratingel felmásznak majd ingyen célpontnak efy magaslatra, ahol mindenki látja õket.
Pluskast
Igen de mondjuk lassan el kellene már oda is jutni, hogy a lecsüngõ tankok (mindenki tudja melyik pályákon) szépen leessenek. Kicsit vicces, hogy felülrõl majdnem kilencven fokban néz rám egy ellenséges tank mint valami barlangról himbálózó denevér és úgy lövöldözi a seggem.

Remélem ezt a mindenhova felmászok dolgot is jegelik majd. Nevetségesen nézne ki egy olyan kis dombtetõn egy maus, amire még egy ember is nehezen mászik fel.
Pluskast
<#idiota><#idiota>

Abban a videóban direkt volt eltúlozva a fizika, nem lesz ennyire extrém.

Van olyan magyar klán ahol van tagfelvétel? Ohyner_the_executioner néven meg lehet nézni az adataim, teljesítményem. Olyan klán érdekelne, ami a CW-k melett fontosnak tartja egy jó hangulatú kellemes klánlégkör megteremtését is, és ahol van lehetõsség platoonban játszani, illetve companyt is tolnak.
A borulás tényleg kicsit túlzás, de sokat kilehetne hozni a témából. Nézzük csak meg mondjuk ezt a Leót 😊

https://wotinfo.hu

Mondtam már hogy utálom az arty-stákat?

Csata egy. Húzzák a bázisunkat. Erre mit csinál a mi arty-stánk? Dezertál. Egyszer kellet volna a hülyének bele lõnie a foglalókba, és akkor nagy eséllyel nyertünk volna, mert is foglaltunk. De nem...

Csata kettõ. Az ellenfél arty-stája csak engem lõtt. Kipécézett és ki akart lõni. Hülye kill vadász. Az nem zavarja, hogy 4-5 tankunk foglalja a bázisukat. Hogy az egész csapatát szétverik...nem. Kinézett magának, mert kill-t akart. Csak még egy lyukacsosra lõtt félholt KV4-et se tudott elintézni...

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Amúgy a fõ bajom az E-100al az az hogy a legtöbb T10es tankot zömében HEvel érdemes lõni, mert AP csak pattog róluk szembõl ( IS-4,IS-7,Maus ), és mivel HE nem sebez sokat és lassú a betöltés, addigra a több tank becsomagol. Cliffen egy IS-7 ellen harcoltam azt általában 200-300at sebeztem bele, de voltak csodás pillanatok mikor -75öt vett le, õ meg vígan lõtte át a páncélomat, pedig nagyon be volt forgatva.
Kisebb tierek ellen persze jó, lehet õket terrorizálni, de saját kategóriájában az összes T10 kicsinálja, kivéve a francia tankot, azt megeszi reggelire.

IS-4et se érdemes E-100al APval lõni, tegnap 5 méterrõl vertem telibe a vezetõ ablakát, és a kis rést találta el, ahol meg sincs döntve szinte és lepattant. Ennyit a 276os átütésrõl.

Induláskor senki nem jött arra a 13 90-en kívül csak on lett a lemming kapcsoló.

Eagle16
Olyankor nem gond, ha nekem nem kell lõni, kicsit elforgatom a tornyot és semmi nem viszi át, max. BL-10 vagy a JT ágyúja.

De ha én is lõni akarok akkor irányba kell forgatni egyszer...

mijki
A faszt lesz itt fizika. Megnéztem a videót amit 2011-ben csináltak. Bukfencezõ tankok komolyan? Ha egy tank a feje tetejére fordul kiszakad a torony...nem bukfencezik arrébb aztán megy tovább a dolgára.

A másik amit javíthatnának a felfüggesztés és a lánctalp. Olyan jó lenne ha a lánctalp és a futógörgõk követnék a talaj egyenetlenségeit, és nem csak ugyanabban a pozícióban lennének. De ez biztos meghaladja a WG-sek képességeit.