World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
WoT: Nishizumi77
(szerk: TierX. ben)
Tiger 2:
Length: 6.4 metres (21 ft 0 in) (hull)
Width 3.755 metres (12 ft 4 in)<2>2>
Height 3.09 metres (10 ft 2 in)
Sherman:
Length 19 ft 2 in (5.84 m)
Width 8 ft 7 in (2.62 m)
Height 9 ft (2.74 m)
És még hazudnak is.. Mocskos ruszkik....
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
yossarianHUN: ha nem forgatja be a tankot akkor lehet hogy átviszi 10-bõl mondjuk kétszer, de ha forgat rajta akkor tuti nem viszi. Az a rész ott 200mm kissé döntött. 225-ös átlag átütéssel nem lehet megbízhatóan átlõni szerintem...
Gondoltam, hogy valami kimagyarázott baromsággal fog elõállni 😄
The angles for KT and Sherman are not exactly the same, plus the tiger obviously has damaged torsion bars, ie it sort of "crouched" here.
Igen és a hosszával mi van? A tigrist fotózás elõtt lángszóróval felhevítették, a shermant meg lehûtötték? ( Tigrist hosszabbra tágították, a sherman meg összement 😄 ) Arra értem, hogy azt nem tudja kimagyarázni ezzel, hogy a 2. igazi képen a sherman majdnem olyan hosszú mint a KT, míg a játékban drasztikusabban kisebb, de magasságára is ez igaz, hiába jön a más szöggel, meg a megsérült felfüggesztéssel ( ja megsérül a felfüggesztés és persze 1 méterrel kisebb lesz tõle a tank ) egyszerûen csak nem akarják beismerni hogy el van b*szva az egész méretezés a játékban.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ja, vagy a lower hull-ra kéne 10mm, vagy a toronyra, de inkább a toronyra szerintem.
nobodyattis: hát ez nem új infó...csak tudod már 100m-rõl is nehézkes eltalálni egy adott pontot egy 0,42-es ágyúval. Közelrõl lehet lõni persze, ha nem forgatja el a tornyát lövés után.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Az egyetlen tank ami elég problémás az a Maus, azt HE-vel szoktam én is, de ha egyedül van akkor csak mellémegyek és mehet az AP.
Emancipate yourself from mental slavement!
https://wotinfo.hu
Csata egy. Húzzák a bázisunkat. Erre mit csinál a mi arty-stánk? Dezertál. Egyszer kellet volna a hülyének bele lõnie a foglalókba, és akkor nagy eséllyel nyertünk volna, mert is foglaltunk. De nem...
Csata kettõ. Az ellenfél arty-stája csak engem lõtt. Kipécézett és ki akart lõni. Hülye kill vadász. Az nem zavarja, hogy 4-5 tankunk foglalja a bázisukat. Hogy az egész csapatát szétverik...nem. Kinézett magának, mert kill-t akart. Csak még egy lyukacsosra lõtt félholt KV4-et se tudott elintézni...
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Kisebb tierek ellen persze jó, lehet õket terrorizálni, de saját kategóriájában az összes T10 kicsinálja, kivéve a francia tankot, azt megeszi reggelire.
IS-4et se érdemes E-100al APval lõni, tegnap 5 méterrõl vertem telibe a vezetõ ablakát, és a kis rést találta el, ahol meg sincs döntve szinte és lepattant. Ennyit a 276os átütésrõl.
De ha én is lõni akarok akkor irányba kell forgatni egyszer...
A másik amit javíthatnának a felfüggesztés és a lánctalp. Olyan jó lenne ha a lánctalp és a futógörgõk követnék a talaj egyenetlenségeit, és nem csak ugyanabban a pozícióban lennének. De ez biztos meghaladja a WG-sek képességeit.