A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Toweliee #200488 Csak a Tiger II+E-75 kombóról tudok véleményt alkotni, a többit ellenfélként ismerem.
Para volt, hogy a sok goldlőszer miatt elvesztik az értelmüket, de nem. A napokban vettem vissza az E-75-öt, ugyanolyan jó, mint volt. A tankismertetőben ha jól emlékszem a T9 koronázatlan királyaként van aposztrofálva. Még stock állapotban sem szenvedős. Kicsit pontatlanabb, mint a Tiger II de ez tipikus elsővonalbeli heavy. Átütésben gyengébb, mint a többi T9, de a weakspotra bőven elég.
Tiger II nagyon szeretem, pontos lövege van, viszonylag mozgékony, beforgatva T9-nek is okozhat problémát. Ugyanez a nevem a játékban, én egy totál átlag player vagyok, nézd meg mit sikerült velük alkudnom és hasonlítsd össze a többi T8-T9-el. E-100 meg ki van fejlesztve de nem vettem meg mert a T10-hez még gagyi vagyok.