A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
rahotep #200342 Azt nem értem,hogy lehet megunni a pénzkereső tankokat...Nálam erre a célra jelenleg KV-1,M4,Stuglll és KV-1S van tartva.Haevy,Med,TD minden tankos játékstílust játszhatok és ha ez nem lenne elég és nagyon szívatóágon vagyok akkor ott az S-51 dühkitörések ellen.Közben simán húzom a két orosz Haevy ágat,az Amerikai Haevy ágat,Német TD-t,Orosz TD-t,Francia Light-ot,orosz artyt.Az Amerikai és orosz med ág pihentetve van,de sorolhatnám még tovább.Ki akar ennél változatosabbat? Nekem még ez is bőven sok!Természetesen menni kell az ötös tankokkal elég sokat,de nincs kényszer,hogy most csak ezzel,vagy azzal kell zsinórba 200-300 kört tolni.Csak ahogy jól esik és adott tankkal csak annyit amennyi szórakoztat,ha megunom megyek a másikkal.Én is biztos kiakadnék,ha egy ágat akarnék minél hamarabb kihúzni!