World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fordítva. A KV-4 nálam szörnyû. Tudom...sokszor mondtam, de ennyire nem szenvedtem semmivel. Mindenhol átlövik. Fedezékbõl nem lehet vele kijönni, mert egybõl felgyullad. A lövegpajzsot és a tornyot is lazán átküldik.

Bezzeg a KV-5-nél képes a kis torony is lepattani. Persze random függõ. De elõfordul. Látom hogy oda akarna lõni...de klang..peng...pattan.

Az ágyúja meg bõven elég. Ma három egymást követõ csatában: 5-5-3 kill. (mind kétszer ellopták a Top Gunt...mindig ellopják az utolsó kill-t...)

Olyanokat lehet vele mészárolni...

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

o.O kint vagy a szabad ég alatt embeR???
azt azért be kell látni, hogy kevés a noob a játékban.
A Max Payne enemy AI-ja nagyságrendekkel jobb mint a random gamereké😊

maradok KV-4-nél, azon legalább van gun 😊
és nekem nem nyeli a kv5 oldala a skulót 😄 csak a noobokét nyeli 😊
Gondolom nekem akartad írni...fasza tank az.

Tier X-esek ellen nem kerül Tier IX-be is ritkán. T 8-asok ellen elég az ágyúja.

A kis tornyon kívül nincs gyenge pontja, masszív, az oldala benyeli a lövéseket.

Nem olyan papírszar mint KV4.

Csak úgy gyûlik vele az acélfal.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

jobbra számítottam 😊 át is futott a fejemen h esetleg megveszem, de ez 2ft-ot nem ér 😄
Az én pénztárcám is érintetlen marad az ügyben. Franc fog pöcsölni 170 pennel mozgékonyság nélkül.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

bah kösz... ezt mond meg R2D2-nek is aki ott ül rajta 😄 meg a félelmetes gunjának is XD
ez egy fostalicska 😄
A KV-5 magas tierû és valamirevaló<#wink>

Kb. 1 hónapja sóvárogtam 50%-nál nagyobb gyõzelmi esélyû csapatokért randomban (ami lássuk be a vagy-vagy kategória). Jelentem ma 10 meccsbõl egy csapat sem volt 30%-nál magasabb gyõzelmi arányú.
A fehérorosz köcsögök a messze híres MM beosztásukkal elérték, hogy most néhány napra megyek hentelni Max Payne-val.

OK, reményeim szerte foszlottak, hogy lesz egy valamire való magas tierû prem tank a jatekban 😄
ez qva lassú, 170mm pen .... :S allulmotorizált? 😄 kösz kihagyom 😊

Nekem viszont lõtték már át az E-100am frontját ott ahol a videóban is. Kicsit meglepõdtem.
ott dupla credites event volt 😄
De most 8-9000, max 12000, tegnap meg 20-33,000 az valahogy nem 50%.
Na mindegy. Az M4 azért élvezhetõ maradt.
Jah,most nézem..
-.-" xD
De
nem NA szerveren vagy véletlenül?
Tegnap megvettem az M4-et és megvolt az e öröm e bódogtág mert nagyon jól keresett ( 20-30,000) most meg nem tudom felvinni 10,000 fölé. Ugyanúgy csinálok mindent, jön az exp, de a credit lemarad.
MatchDiabolo
<#lama><#kocsog> **** játék csak egy nyomoronc plecsnit kaptam miközbe engem használtak védõpajzsnak mert hátratolatni nem lehetett beálltak mögém lopni a killjeim én meg egyedül 6 noob ellen jó volt.

Gyõzelem!
Csata: Cliff 2012. július 2. 20:40:43
Jármû: M103
Szerzett tapasztalat: 1 999
Szerzett kredit: 79 884
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Mesterlövész

Eagle16
Is it true that sub-caliber shells lose their armor penetration with distance at twice the rate of AP rounds?

Some, yes.

What will be the maximum speed of the Tier 10 E-50? Same as for its sister tank ?

Yes, the same 60 kph dreamed up by engineer Hans...

Tier 10-es EU tank lehetséges hogy ez lesz (több jelölt is van): Pz. 61

Ezt meg a japánoknak tervezik: Type 74 prototype

Egyéb infó itt: link Bár nagy része már be lett rakva.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
Ha az az, akkor tuti HE...hangja is hallható, meg az AP nem robban ekkorát találat esetén.

f24sg
Ezek a tarkónb@szott, tukkadék gyökerek miért nem hotfixelik a kilépõs bugot??!
ATi béta driver segített rajta valamit, de ugyanúgy elõfordul.

Nem hiszem el, egész egyszerûen ilyen nincs...
Szerintem is. Elég fura a találat formája, szvsz sokkal elnyújtottabb kellene hogy legyen, ha szembõl jött a lövés. Klántársam pár napja így lõtte át játszva kt-val az e75 frontját.

Egyébként szerintem 1 perc után látható ahogy bekapja a lövést, aztán hogy van-e ott emelkedõ, vagy nincs, esetleg az ellennél... kitudja.😊

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Szerintem a jó öreg birodalmi fáklya effektus lesz majd neki is 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Az se akar mûködni.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ez kiment a fejembõl, de a videóban nem sok dombot láttam.
Na mind1 majd meglátjuk. Valami nagy hátránya biztos lesz mert német.

WoT: Nishizumi77

bardocz
3: Aki átlõtte dombon volt, és így közel merõlegesen tudott rálõni a frontjára.(?)
Igen pont ez a baj, hogy E-100 frontját nem lehet átlõni elvileg a játékban, mégis ott van egy kráter rajta, és mint kiderült APCR se hagy krátert akkor ott azt AP okozta, ami csak 2 dolgot jelenthet:
1: valamelyik új TDnek railgunja van, vagy valami extrém brutális lõszere ami nem goldos heat vagy apcr ( a lyukak miatt )
2: Ennek a frontja nem 200mmes.

Akkor AP volt ami még rosszabb.

Eagle16
Az APCR kicsi lyukat hagy. Ilyeneket:

T110 csinálta, biztos összetévesztett egy T95-tel 😄

Amúgy nem kell pánikba esni azért, mert egy videóban ott lyuk van...E-100 alapja lesz, annak meg 100 valahány csatám alatt még egyszer sem lõtték át a frontját ott semmivel. Effektív 310mm vastag az a rész, vagy mennyi. Oldalról mondjuk finom célpont lesz, el se lehet majd hibázni olyan nagy 😄

Valaki tudvalamit az El Alamein event 2. reszerol?
A frontot nem HE ütötte át, azon a bazi nagy kráter van amit a nagy kaliberû APk vagy APCRek okoznak.

Az mondjuk kicsit elszomorít hogy az amerikai T10 TD -nek marad a mostani fegyvere. Gyakorlatilag használhatatlan, három lövésbõl kétszer pattan le akár egy BT 2 -rõl is. 😞
De ha egyszer sz@r vezetni.

Kib@szott koporsó.

Tényleg szünet kéne. Mondom megyek Csörcsillel. Alacsony tier. Annyi arty sincs. Erre full hp-ról egy lövéssel leszed egy T34-85. Ammorack. Egy lövéssel. <#csodalk><#csodalk><#csodalk><#csodalk><#csodalk>

Nem kell nyomi BMX. De nem ez a baj...de milyen már, a random is megszívat, és az arty..hát az persze...áh....le nem bírom duplázni ezt a vackot. Olyan arty viharok vannak.

Eagle16
Ez így WTF... 2 SPG és 4 tank nem bírta kinyírni 😄D

Én persze sosem fogtam ki ilyet ezzel a tankkal, még a legkisebb szar is úgy leblokkolt hogy mozdulni se tudtam.

Hát akkor nincs mit tenni, neked is be kell ülni a csodafegyver BMXbe és kiállni az E100-ak elé, hadd lövöldözzék a láncodat 😄

2shared nem megy feléd, büntetõpontos?

Próbáltam E100-al pár kört menni...de valami hihetetlen mennyire használhatatlan. Kis buzi BMX -be belelövök, leláncolja és nem sebzi!!!!

Ellenben engem az arty...hajajaj...egy lövéssel két modul plusz két legény.

Játsszá bazd meg....!

Rajzold le,azt is elfogadjuk 😊

Úgy látszik nem mûködik reg nélkül. Más helyre meg valamiért nem tudok feltölteni 😞.

ok,de hogy kell letölteni?

Akit esetleg érdekel az AC Mle.1946, az megtekinthet egy replayt egy jobban sikerült csatámról:
replay

Na tessék!
Ha ilyen stattal élvezhetetlennek számít nálad valami, ami egyébként néha bekerül 3 szinttel nagyobbak közé is, akkor csak irigyelni tudlak 😊

Pfff....Most nézem, hogy 62 WR-el és kb. 1.9-es csata/kill aránnyal fejeztem be a JP-t a Ferdi felé. SR az szar, 41-es.