banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• QuentinT
    Biztosan így van, de azt azért nem hiszem, hogy a kiskorúak játszanak éjfél után. Márpedig olyankor is akadok össze igazi zsenikkel. Például T-50-2-ben spottolok, mikor végre felfogja a csapat, hogy előrébb lehet merészkedni, mert tudjuk, hogy az első bokorban még nincs ellenség. Meg is jelenik az első vállalkozó kedvű társam egy KV-1S-el. Eltartott 4-5 másodpercig, míg leesett nekem, hogy miért is találom olyan furcsának. Totálisan hátrafelé fordított toronnyal rohamozta meg az ellenség IS-ét és az első bekapott találat után sem változtatott a taktikáján.
    Másik meccsen T1 Heavy-ben futottam bele egy M5A1 Stuart-ba, aki nem reagált a felbukkanásomra. 20 méterről oldalba lőttem, mire elkezdett tolatni. A következő lövésem csak a lánctalpát érte, így megállt és a torony fordítása nélkül lőtt egyet maga elé a levegőbe. Fel is jelentettem, hogy bot.