A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
MrGringo #200053 Tegnap éjszaka haza értem és mondom megyek egy karikát,a hülyék már nappal úgyis kijátszották magukat és alszanak, vagy buliznak valahol részegen
Én hülye! Annyi hogy 8 csata alatt nem tudtam leduplázni a persinget!
Azt a csatát szerettem a legjobban amikor az xvm mindenre 5%-ot jósolt nekünk! A top tankunk egy 2000-csatás 600effis 46%-os fiatal ember volt (egyem meg a szivét...jól átsütve!) egy kv 1S-el. Na mondom ez király lesz!
A másik oldalon legfelül egy hármas lila platoon helyezkedett el. A legszarabb a három közül egy 58%-os 1800-effis figura volt, szóval kezdett elszállni az optimizmusom! nem történt nagy meglepetés, 2-perc alatt 7-en füstöltek le, míg odaát egy sem! Utána beijedtek a lúzerek és mindenki elkezdett kempelni valami bokorban. Na ezt várták odaát és semmi újabb két perc alatt lemészároltak minket! Szóval ilyen jó volt az éjszaka. Csak semmire való seggfejeket tudtam kifogni!