World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trucker39
A videon már AP lõszerrel lövöldöznek, valóban mint egy forgótornyos TD(csak annyi különbséggel, hogy ez a pálya túloldaláról is kiszed), tárral, komoly átütõ erõvel és hatalmas sebzéssel. (233 pen és 720 dam. ha jól olvasom) A 4 lõszert be kergeti ugyanoda és már nincs is kedve senkinek játszani top tankkal. Gondolom balanszról egyáltalán nem beszélhetünk ebben az esetben.

Epherandes
Meglett csiguszra a 105 mm-es (eddig volt igazi kínszenvedés csak 90 mm-essel)

Gyõzelem
Widepark 2012. július 1. 19:31:31
T28 Prototype Szerzett tapasztalat: 1 022 Szerzett kredit24 931
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Top Gun, Kiváló Lövész, Pusztító, Kiváló soför jelvény: "II. osztály"
szevasztok. tudja valaki mi az a boot a játékban?ma 2 köröm is volt ahol írták menet közben meg reportoztak. löwére meg 1 3601h ra írták

Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G

Színtévesztõ vagyok. 😊
Nem a tankkal van a baj, az jó, a baj azzal van hogy mínusz IQ-s csapatokba rak be. Sorozatban.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

"Csak mentem és amit láttam arra rálõttem."
Azért a zöldekre nem kell. 😄

Menj M4-el. Hát ez botrányos de komolyan. 😊 Rátettem a 105-öst.

Victory!
Battle: Malinovka 2012. július 1. 19:16:55
Vehicle: M4 Sherman
Experience received: 657 (fine for causing damage to allies: 4)
Credits received: 33 866 (fine for causing damage to allies: 690)
Battle Achievements: Master Gunner, Mastery Badge: "II Class"

És itt nem kell semmi hú de nagy mázlira vagy szuper játéktudásra gondolni. Csak mentem és amit láttam arra rálõttem.
De elegem van már. KV-5-el csak szopok. Semmi mást. Állandóan fos pályákra rak be, totál hülye csapatokba. Most is, Redshire....jó nagy fos. Persze egybõl jön hülye kis tetû, és blokkol. Mi a szarért jó móka, hogy kis tetû szarjával blokkol egy nála nagyobbat? Ha bele lövök meg egybõl...teamkiller...ban...ban...

Ja és persze 4 perc már 12 tankot vesztettünk...nem igaz. Mi van túl jól ment a KV-5, most már csak szophatok vele?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Máskor is el szoktál magaddal beszélgetni, vagy ez most egy kivétel eset? Egyébként a tier 8-as francia artynak forog a tornya, ezért gyakorlatilag az egyik leghalálosabb jármû a játékban, mert gyakorlatilag egy közepes tank adottságaival mozog egy TD ágyújával.

ja de a kumulatív az aranyba kerül, ezért minden kérdésemet visszavonom 😄
75-125 mm a kumulatívnak
Most vettem franciáknál II szintû önjárót, és melyik lõszer a jobb?
A kumulatív, vagy a repesz-romboló?
A repesz-romboló is át tudja vinni ilyen max. 4-esnek a páncélját? 29-48 mm a páncélátütése
csak 1 billentyûzetbe nekem 2 év alatt ez a 3ik 😊 de már ez is kapott
De tényleg jó a francia önjáró lövegeknél, hogy lehet forgatni az ágyújukat
Nekem még nem volt francia önjáró lövegem, ezért valaki elmondja, hogy jobbak-e, mint a németek?
Videóban láttam a Bat Chatot, és az tényleg nem rossz.
Hehe azt hiszem 7.2ben kapott az AMX M4 egy kis buffot, fõleg függõleges csõmozgatásra, mert alapból borzalmas volt. Most néztem meg wikin, negatív irányban -10 fokos a csõmozgatás, megegyezik a Pattonéval 😄

WoT: Nishizumi77

Eagle16
57mm ZiS-4

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Aki tud segíteni megint!

A T-50-2 re melyik löveget legérdemesebb rátenni?
<#wow3>
Az Lee nekem 1 billentyûzetbe került. Viszont ez az M4 nagyon durván hozza a kreditet. Valami borzasztóan akkor is ha csak 1-2 találatom van. Máris 16000. 3-4 találat és 21000. Nincs valami kredit duplázó hétvége? Alap fegyver van rajta. Mi lesz akkor a 105-össel? Ez kihugyozza a KV5-öt.
Ja és élmény vele menni.
Van benne valami, négy T10 van kifejlesztve: maus, e100, is4, t110 és ebbõl már csak a t110 van meg. Annak se sok jövõt látok mert még a napi duplázókat csinálom meg. Jelenleg csak azon dolgozom hogy végig menjek a német és amerikai med vonalon.
bujcsik555
Ugyan, a Lee annyira nem rossz tank, én kifarmoltam vele az M4-et, a T1-et meg a priest-et is. Viszont az AMX40, napi 1 körnél többet nem tudok vele menni, egyszerûen semmire nem jó, öngyilkossági gondolatok gyötörnek miközben azzal "játszom".

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Gyõzelem!
Csata: Sand River 2012. július 1. 17:32:56
Jármû: T-50
Szerzett tapasztalat: 991
Szerzett kredit: 21 369
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
(prém nélkül)
köszi aki segített <#worship>
Himmelsdorf, csak egyes osztályú vasak. Volt nekik egy 1700-as hatékonyságú MS1-vezetõjük. Jól kommandózott el 2 ugyanolyan típust hajtó társával (persze közben sérültek alaposan, olyan 30%-os lehetett közöttük a legjobb állapotú, mire átjutottak a pályán) a bázisunkig. Addigra viszont már sokkal többen voltak a mi csapatunkból, szóval le tudtuk szedni õket. (Nem fényezés, de én kaptam el az ultrahatékonyat.)

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

Nem kell hozzá felfüggesztés.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Fogsz egy számológépet meg Ezt az oldalt, megnézed és kiszámolod. Ott van, hogy melyik felfüggesztés mennyit bír el, és az is mennyi egy ágyú súlya.

Önállóság oké? Ez jó tanácsként mondom. Önállóság!

Hoppá a venni szó kimaradt bocsi.
hali,meg tudnám az obj.704-et de a felfüggesztést nem igy is rá megy a bl-10 vagy kell hozzá a felfüggesztés.A segítséget elõre is köszi.<#wave>
Na kifejlesztettem az M4-et kíváncsiságból, ehhez viszont ismét elõ kellett vennem a krumpleet.
Hát aki ezt a aaaa aaaaaaaaa szóval aki ezt berakta ebben a formában a játékba azt 40 év kényszermunkára ítélném.<#violent>
Vagy 1 éven keresztül napi 8 órában csak ezzel játszhatna,míg le nem tépi az arcáról a bõrt kínjában.
Szinte hiányzott az AMX40 pedig az is kiverte a biztosítékot 😊
Swamp és Komarin elvileg kikerült Randomból,asszem companyban még megtalálhatóak.

Swamp-ot kivettek a jatekbol? Mar ezer eve nem voltam ott pedig en szerettem azt a palyat.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

bardocz
Hihetetlen balfaszok vannak. Sand riveren védõk voltunk, és én a T-44-ben elmentem az alsó út felé scoutolni az artynak, meg védeni azt a részt, és jött velem 2 másik tank. A 3 útvonalból 1-et biztosítottunk, majd elmentünk az artykat is elkapni. 3-an kinyírtunk 4 tankot, a maradék 12 játékosunk meg szimplán elhullott úgy, hogy az arty se lõtte õket már(3 T7-es volt asszem), és mi voltunk az idióták, mert 3-an annyi killt csináltunk, mint a csapat többi része, biztosítottunk egy oldalt, meg spottoltunk az artynak.
Malinovkát hiába forgatják jobbra balra, tehetik bárhova a csapatokat, az úgyis Campinovka marad. Mindenki beáll a bokorba és várja az ellent.
Nem. Mindig közvetlen elõtte.
Ja azt néztem én is, mondom nekem ismerõs ez a név. 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

És persze megint. Új játékmód...nem ám a zászlót fogaljuk el. Védjük a kezdõpontot. De minek?

Hát azért mert az artysták rinyáltak, hogy védeni kell a kezdõpontot! Igaz, csak a bétában Hummel-eztem egy kicsit. De tudtommal, szóval az artyk tudnak így mozogni. Elõre meg hátra meg mindenfelé.

Tehát nem kell lecövekleniük a kicseszett kezdõponton? Odébb tudnak menni?

Akkor a francnak nem tudnak megmozdulni, és akkor az a vége, az egész csapat a kezdõpont körül bassza a rezet.

A másik csapat meg röhögve foglal.

Eagle16
Szerintem lövés után nagyít vissza...rögtön utána. Nekem úgy tûnik legalábbis.

Én azért csinálom(bár én lövés pillanatába majdhogynem) mert régebben még béta idején, mikor lõttem a gépem nem bírta az utána keletkezõ füstöt és folyton szaggatott.. Ezért hirtelen mindig visszaváltottam és akkor már élvezhetõbb volt a játék. Azóta erre már ugye van mod ami eltüntesse a füstöt, de belémrögzült a reakció😊.

és ott vagyok én is..igaz, sokat nem csináltam 😄

Eagle16
A franciának legalább nincs 8 méteres splash sebzése...közepes tankban ez számít a legjobban, mert ha egy GW-E odaköp egyet 4m-re a T-54-esem mellé akkor leesik mindkét lánctalp és örülhetek ha nem hal ki a fél legénység a tankból. Ja persze ezt úgy hogy közben 30-40-el megyek.

Franciával nem lehet közepesek ellen ennyire hatékonyan fellépni, ha azzal nem találod el a célt akkor kb. semmi hatása nincs, még akkor se ha 2m-re lõsz mellé...

Nekem nem az összes SPG-vel van bajom, és nem is akarom hogy kitöröljék az összeset a játékból, de ami most megy az túlzás.

Azt mondjátok meg nekem hogy lövés elõtt miért nagyít vissza? Íveltebb lesz a lövedék pályája vagy mi?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Istenem. Annyira nincs ennek értelme. Teljesen mindegy, hogy új játékmód. A játékosok ravaszabbak ennél...nem lehet õket ilyesmivel csõbehúzni...nem ám- Nem lehet megtéveszteni õket, hogy kibaszott zászló van a pálya közepén...ilyen trükk senkit se érdekel!

Akkor is ugyanazt teszik amit eddig! Kész!

De ha megtudnád gyógyítani mind a 3at az sem sokat segítene , mert a következõ találatnál ugyan ez történik.
Majd ha minden csatában lesz 2-3 top francia arty,akkor milyen jó lesz játszani.
Nem elég nekik revolver tár kaptak forgatható tornyot is.
Remélem kapnak majd Borg pajzsot is:-)
Eagle16
Fölösleges mindkettõ amíg a játékban az SPG-k uralkodnak...nézd meg a képet amit beraktam. 10-bõl 7-8 csatában kapsz egy ilyen találatot. Aztán nesze, élvezd a játékot. K
omolyan megbántam hogy ennyi idõt meg pénzt raktam abba hogy elérjem az E-100-ast, Is-7-est...T5 light meg T9-10 med. kellett volna csak, azokban legalább nem szívatnak halálra. Addig nem is hozom ki a garázsból a nehéztankokat amíg nem csinálnak valamit az SPG-vel, azaz kb. ott fognak megrohadni a garázsban...

Eagle16
Én eladom majd a T-54-est szerintem...kell a kredit.

rahotep: persze, rohadtul örülök (amúgy telibetalált, nem csak mellélõtt), végülis maradt 1600 HP-m, meg egy használhatatlan tankom, mert 3 embert nem tudok meggyógyítani. Tényleg, még meg is köszönöm neki legközelebb hogy nem 2400-at sebzett...pff. Undorító az összes.

Miért csodálkozol? K-5-rõl simán belõhetett!Még örülhetsz is,hogy nem talált el rendesen!

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Szerintetek a Maus jobb, vagy az E-100?
A Mausnak több az élete és a páncélzata is jobb, de az E-100nak meg ki lehet fejleszteni egy eléggé erõs ágyút.
Én a Mausra tippelek.
Jah. Inkább ez a crew kill mód zavar, tök hektikus, van hogy full arty telitalálatnál semmim nem száll el, aztán következõ lövésre mellémegy 3 métert és kihal a legénység fele. A t9 medjeimet picit unom már, alig várom, hogy jöjjenek a t10-ek, már a lóvé is megvan a medekre, még TD-hez gyûjtök, ki sem fogok szállni belõlük.

BTW ti megtartjátok a t9 medeket vagy majd meglátjátok a nerf...izé...rebalance után vagy mindenképpen eladjátok õket?

Eagle16
Eddig legalább a szikla fedezéket jelentett, ezek a nyomorékok most már mögé is simán belõnek. Menjen nehéztankkal a franc mostmár...

Ha csak most kezdted akkor várd meg a grönlandit, az állítólag király lesz arty ban. Addig meg menjél a normális tankokkal.
csaba90
úristen... -.- mondd azt h 1988-ba születtél azért van az... mikor volt a név átnevezõsdi dolog én Tornado SS akartam lenni.. és kaptam egy hét bant kapásból... aztán írtunk a suppurtra hogy nekem az SS a nevem monogramja a barátaim így tudják h az a Tornado az én vagyok stb... és másnap oldották is a bant....

Csaby

88 miatt