World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyõzelem
Widepark 2012. július 1. 19:31:31
T28 Prototype Szerzett tapasztalat: 1 022 Szerzett kredit24 931
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Top Gun, Kiváló Lövész, Pusztító, Kiváló soför jelvény: "II. osztály"
Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Azért a zöldekre nem kell. 😄
Victory!
Battle: Malinovka 2012. július 1. 19:16:55
Vehicle: M4 Sherman
Experience received: 657 (fine for causing damage to allies: 4)
Credits received: 33 866 (fine for causing damage to allies: 690)
Battle Achievements: Master Gunner, Mastery Badge: "II Class"
És itt nem kell semmi hú de nagy mázlira vagy szuper játéktudásra gondolni. Csak mentem és amit láttam arra rálõttem.
Ja és persze 4 perc már 12 tankot vesztettünk...nem igaz. Mi van túl jól ment a KV-5, most már csak szophatok vele?
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
A kumulatív, vagy a repesz-romboló?
A repesz-romboló is át tudja vinni ilyen max. 4-esnek a páncélját? 29-48 mm a páncélátütése
Videóban láttam a Bat Chatot, és az tényleg nem rossz.
WoT: Nishizumi77
A T-50-2 re melyik löveget legérdemesebb rátenni?
<#wow3>#wow3>
Ja és élmény vele menni.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Csata: Sand River 2012. július 1. 17:32:56
Jármû: T-50
Szerzett tapasztalat: 991
Szerzett kredit: 21 369
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
(prém nélkül)
köszi aki segített <#worship>#worship>
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Önállóság oké? Ez jó tanácsként mondom. Önállóság!
Hát aki ezt a aaaa aaaaaaaaa szóval aki ezt berakta ebben a formában a játékba azt 40 év kényszermunkára ítélném.<#violent>#violent>
Vagy 1 éven keresztül napi 8 órában csak ezzel játszhatna,míg le nem tépi az arcáról a bõrt kínjában.
Szinte hiányzott az AMX40 pedig az is kiverte a biztosítékot 😊
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Ja azt néztem én is, mondom nekem ismerõs ez a név. 😄
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Hát azért mert az artysták rinyáltak, hogy védeni kell a kezdõpontot! Igaz, csak a bétában Hummel-eztem egy kicsit. De tudtommal, szóval az artyk tudnak így mozogni. Elõre meg hátra meg mindenfelé.
Tehát nem kell lecövekleniük a kicseszett kezdõponton? Odébb tudnak menni?
Akkor a francnak nem tudnak megmozdulni, és akkor az a vége, az egész csapat a kezdõpont körül bassza a rezet.
A másik csapat meg röhögve foglal.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Franciával nem lehet közepesek ellen ennyire hatékonyan fellépni, ha azzal nem találod el a célt akkor kb. semmi hatása nincs, még akkor se ha 2m-re lõsz mellé...
Nekem nem az összes SPG-vel van bajom, és nem is akarom hogy kitöröljék az összeset a játékból, de ami most megy az túlzás.
Azt mondjátok meg nekem hogy lövés elõtt miért nagyít vissza? Íveltebb lesz a lövedék pályája vagy mi?
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Akkor is ugyanazt teszik amit eddig! Kész!
Majd ha minden csatában lesz 2-3 top francia arty,akkor milyen jó lesz játszani.
Nem elég nekik revolver tár kaptak forgatható tornyot is.
Remélem kapnak majd Borg pajzsot is:-)
omolyan megbántam hogy ennyi idõt meg pénzt raktam abba hogy elérjem az E-100-ast, Is-7-est...T5 light meg T9-10 med. kellett volna csak, azokban legalább nem szívatnak halálra. Addig nem is hozom ki a garázsból a nehéztankokat amíg nem csinálnak valamit az SPG-vel, azaz kb. ott fognak megrohadni a garázsban...
rahotep: persze, rohadtul örülök (amúgy telibetalált, nem csak mellélõtt), végülis maradt 1600 HP-m, meg egy használhatatlan tankom, mert 3 embert nem tudok meggyógyítani. Tényleg, még meg is köszönöm neki legközelebb hogy nem 2400-at sebzett...pff. Undorító az összes.
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
A Mausnak több az élete és a páncélzata is jobb, de az E-100nak meg ki lehet fejleszteni egy eléggé erõs ágyút.
Én a Mausra tippelek.
BTW ti megtartjátok a t9 medeket vagy majd meglátjátok a nerf...izé...rebalance után vagy mindenképpen eladjátok õket?

Csaby