World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amx40 tier 4es csatában egy szörnyeteg, de én mikor mentem vele akkor az esetek 70%ában tier 6-7es csatában voltam, és ott tényleg semmit se ér, a sebessége miatt meg scoutra se jó, tehát még az öngyilkosság is idõbe telik.

WoT: Nishizumi77

Az AMX-40-el eddig pozitív a tapasztalatom. Arról tényleg pattognak. (Nálunk emiatt a Gömbhal becenevet kapta.)

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

Általában ez a helyzet, van egy tank ami tök jól szerepel csatában mert folyton pattogsz róla meg benyel mindent aztán megszerzed és nálad már ezeket nem csinálja.

De az viszont tény hogy a legtöbb T6os tank jobb ha felhúzza a fehér zászlót ha szembetalálkozik vele, mert sehol se tudja megsebezni. Fõleg a shermanokra és VKkra gondolok.

pointer4
Jobb lenne, ha rájönnének arra az egyszerû megoldásra, hogy a TierX eket erõsítik inkább.
Elég stabil már az XVM 2.4.2 vagy jobban járok még a 2.4.1-el?

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

Már többször mondtam, de biztos én kaptam valami selejtes KV-4-et. Épp az imént, lazán lövegpajzs? Lazán átlövik. Torony? Mint egy rajzpapír.

Oldalról benyeli a lövéseket? Ha oldalról meglõnek benne, azonnal kigyullad.

Gyakorlatilag soha nem merek elõjönni úgy egy sarok vagy szikla mögül ,hogy az oldala védtelen legyen, mert a legkissebb tierû tank is átlövi és fel is gyújt

És persze világít mint a keserves franckarika. Mind három arty kapásból megtalált, és ki is lõtt.

Szörnyen szar.

Ellenben a KV-5, az tényleg képes benyelni a lövéseket. Érdekes.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Serb megint alkot, ezt õ írta:

And you hate the devs because of things you wrote here? Nice.. Now apply the same logic to call of duty, battlefield... Any video game and you will find a bunch of things that are just silly and impossible in real life.. Its called gameplay balance, dude. If that bothers you, get your ass off of the computer and join the army. Then you can get the real thing instead of trying to get it while sitting in front of the computer.

Hát ja, Pattonnal 3x lõttem az oldalára, egy se sebezte meg. 1. lövés lepattant a tornya legaljáról ami ráadásul 90 fokos, a másik kettõt meg benyelte a lánctalp. Nem tudom miért kell így feltápolni ezeket a guruló hûtõszekrényeket, összes KV ilyen, amekkora kockák meg téglák annyira pattognak. Legjobb példa erre a KV-2 magic box tornya amirõl képes bármekkora kaliber lepattanni.

angolok dióhéjban by overlord:
To my mind their more or less common feature would be combination of very good armour and relatively poor firepower. That will become clearer when we start the actual balancing of Brits.

wildstorm
Köszi, akkor beállítom. 😊

Egyébként KV-4 tényleg iszonyat amit kibír. Megállok a tér közepén és kis túlzással azt csinálok amit akarok, amikor még az IS-7 is lepattan...

JGPZ IV tényleg gyenge, nem csak a sebzés hanem a PEN is kicsi.
Kínszenvedés volt mire letudtam.

7.5 után 8.0 jön. Ez még nem jelenti azt hogy angolok jönnek, mert azokra azt írták hogy 8.x. Ez amúgy azért fail, mert overlord mindig azt mondogatta, hogy a fizika majd valamelyik 7.xes verzióban jön 😄

Na meg a jagdpanzer 4, ennek kéne a legjobban a balance, üvölt róla hogy underpowered. Enyhén szólva is nevetséges hogy pár tier 5ös TD jobb fegyvert kap, sõt tier 5ös heavy BDRnek is erõsebb egy picit a 90ese.

De lehet serb papáján áthajtott egy jagdpanzer, valamiért nagyon gyûlölik szegényt.

7.5 is going to be a typical content update, but the content itself will be rather delicious. From my standpoint at least. Plus there will be a REALLY HUGE rebalancing.

Ez nyilvánvalóan elsõsorban a T9et fogja érinteni, de kis tierben is gondolkozni kéne. Pl KV-4re úgy pakolják a páncélt mint a hülyék, abba meg nem gondolnak bele hogy rövid 88al meg se lehet karcolni, ha pl egy 100%os VK36 vagy M4A3 összetalálkozik egy 20%os KV-4el nyugodtan felkötheti magát, vagy menjen másik irányba.

Meg még arra leszek kíváncsi melyik országot fogják leginkább nerfelni, most 7.4ben az összes T9 német tankba belebabráltak, tovább nagyon nem kéne molesztálni õket.

Eagle16
A Tier 10-es közepes tankok érkezésével a Tier 9-eseket nerfelni fogják, OV azt mondta hogy a jelenlegi T9 medek inkább Tier 9,5-esek.

Ha ez így lesz akkor muszáj a nehéztankokat is nerfelni valamilyen módon, mert most az MM lazán egymás ellen párosítja õket, és értelemszerûen kicsit szívás lenne nerfelt T9 meddel menni egy E-75 ellen pl...

Talán valamelyik Q&A-ban olvastam, OV-s-ben, vagy valamelyik oroszban, hogy lesz valami alakítgatás.

VanDaal: az a "nerf" semmi se volt, M103 vesztett 0,2-t a ROF-bõl, E-75-nek meg elõrekerült a váltója, ettõl függetlenül 220-as átütéssel simán pattogok az aljáról bármikor...közelrõl, távolról is. Ez max. azoknak a nehéztankoknak elõny, amik át tudják lõni alul. Én nem érzem kevésbé veszélyesnek egy E-50-ben ülve.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Metalmilitiakid
Én már mióta a BL9 ért szopok az IS3 ra mert elegem van már a D25T bõl 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Még szép hogy megéri! A 122es D25T harmatgyenge T8ban már.

Metalmilitiakid
Nemtudom mi történt most ebben a körben, de valami kapcsolót átnyomtak az IS3 amon. Megindultam egy m103 al támadni. Szembekaptunk egy E75, KT, Tigris, Ferdinánd, T32, IS8 kombót. Mire visszaértem az elsõ fedezékhez harcolva tolatva 104 HP m maradt és egyedül egy a tigrist vettem ki. Beálltunk fedezékbe, de lehalt a sofõröm és mire elbújtam rendesen kaptam egyet a KT tõl kettõt az E75 tõl és egyeta T32 tõl és semmi bajom nem lett, meg crit se. Majd kiszedtem a KT, 9 hp n hagytam a T32 et, amit más fejezett be helyettem, mert akkor jött a segítéség. Onnan még kaptam egy IS8 és 1 Ferdinand lövést és azok sem mentek át (pedig 100 méter sem volt a táv) és kinyírtuk mindet. Úgy látszik, most visszakaptam a tegnapi szívózást 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

A t9 heavy nerf szerintem már megtörtént.

Most legutóbb ugye az E-75 és az M103 került sorra (bár ezek még elég jók maradtak így is), az IS-4 felköltözésével és az új t9-ek megjelenésével lényegében nerfelve lettek az oroszok is, az AMX 50 150-ra meddig sem mondta senki, hogy olyan húde OP lenne.

500as effel szerintem a standard battle is megerõltetõ neki😊.

toocha
Szevasztok! Valaki tudna tanácsot adni M6 tankkal kapcsolatban, mert eddig már 1:7 az arányom vele. Azt tudom, hogy béna vagyok, de ennyire?

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

wildstorm
KV-4-re megéri felrakni a 107 mm ZiS-24-et???

Mi a tapasztalatotok?

talán ha mindenki maga választhatná meg miféle csatába szeretne kerülni kevesebb zöldséggel találkozna az ember, mert aki nem tudja mit kezdjen magával az új játékmódokban nem azt választaná 500-as eff-el.

Honnan veszed h a t9 heavy-ket nerfelik? (lehet hülye kérdés, de miért kellene nerfelni?)
Nekem minden rajta van, rammer/venti/bia

Köszi!

Az a 14.13-as idõ nagyon jó. <#taps>

Nálam 14.46 venti nélkül. (BIA 100% + célzásgyorsító)

Aért kérdeztem, mert azon filózok,hogy a binocular helyett teszek fel ventit.

wot nick: PsychoTrooper

A régieket nem javítják, a patchekben pedig újak jelennek meg, szóval érdekesen csinálják.

wildstorm
Jah, az meg a másik. Mintha a verziószám emelkedés a bugokat is párhuzamosan növelné... 😊

igen. csinálja.

és még az eredményemet sem látom.

War. War never changes...

tenkenorman
tudom uncsi lenne egy idõ után, meg lenne sok buktatója a dolognak. de akkor is jó lenne😄

http://www.tenke.hu

wildstorm
Nektek is elõfordul, hogy a "Back to garage" gombnyomásra kilép az egész játékból? 10 csatánként 1x ezt csinálja. Elég idegesítõ. Csak 7.4 óta...

tenkenorman
Én arra gondoltam milyen király lenne egy ütközet mód! lenne egy malinowka nevû pálya, és úgy lenne megcsinálva hogy 15-20 kmph-val gurultok egymás elõtt és aztán meg lehetne ütni vágni

http://www.tenke.hu

Azért lett ez a szavazás végeredménye mert szerintem egy új játékmód nem abból áll, hogy a már meglévõ térképeken a bázisokat áttologatjuk a pontból b-be.

na valami hasonló😛

õõõ 2 hónapja mentem vele... talán valami 14.13 volt😊

pointer4
Hát de az a két játékmód, (historic és Garage Battle) ami jól hangzik, az nem jött meg.
Helyette jött ez a kettõ szar.
Ami igazából nem is szar, csak a noob még a random battle-ben sem tudja mit kell csinálnia.
Ezen meg aztán mit várhatunk tõlük ?
Eagle16
Ha jól emlékszem akkor 14,73 mp talán...ventilátorral.

Emberek akinek van O704!!!

Kinek mennyi a töltési idõ ezen a vackon? <#smile>

wot nick: PsychoTrooper

Eagle16
Ráadásul ahogy ugye bejönnek a Tier 10-esek, a Tier 9-eseket nerfelni fogják...mondjuk emellett nem is fognak mindig olyan csatákba kerülni mint most.

Ezzel meg együtt jár hogy a Tier 9-es nehéztankokat is nerfelni kell majd.

Lesz majd itt kavarodás, ha jön a 7.5.

f24sg
Nem tudom, volt-e már, de szerintem elég vicces az új szavazás eredménye:

Which Game Mode are you enjoying the most? (legfelsõ)
Ment a sírás, hogy "de gáz, egy éve csak sztenderd betül", aztán tessék...
Nem tudom, mennyire reprezentatív, de ha azok csak azok szavaznak, akik kb. olvassák / írják is a fórumot, akkor fõleg gáz.
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

És az ilyen emberek járnak szavazni meg stb. Döntenek országuk sorsáról választásokkor😊..

Én régen azt hittem, hogy nagy tierben mindenki zöld. Van 1-2 sárga, meg max 1 piros.
De Batmobillal se szoktam sok zölddel találkozni.
Már tudom miért vannak Himmelsdorfon hegyet mászó E75ök.
Lehet, hogy ez a nyár hatása, De asszem 1 csatában volt eddig 3 nap alatt több a Zöld+Sárga, mint piros.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Jesszus mennyi növény, és õk az úgynevezett "community", nem csoda, ha a devek nem fogadják meg a nép akaratát, gondolom látják õk is, hogy a játékosok nagy része micsoda szellemi potenciállal van megáldva és igazából csak egy szûk réteg, egy marginális kisebbség az, aki úszik az ár ellen.

Low tierben tényleg így néznek ki a csaták 😄. Mondták itt régen hogy mennyivel jobb kis tierben játszani, mert sok a noob. Hát én nem vetten ezt észre, elég irritáló hogy még kommunikálni se tudsz, mert ahhoz is túl droidok 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Most nekem is, nem tudom mi volt korábban, de frissítés után se hozta be.

Ez az elsõ csata az üzenetem óta: (csak, hogy lásd, hogy igazam van)

Így néz ki minden meccsen a betöltõképernyõm.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

<#taps>

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

végül is... amilyen csatám volt az elõbb is el haluf on tényleg nem érhette el a csapatom átlaga a 800 at! <#eplus2>
Hidd el, felraktam.
Az átlag eff 8-900 között van.

Mai hülye rovatunk következõ példánya:
Thamnophis
Miután kilõtte 1 T8as VK az Amx 1375ösébõl elkezdett ordítozni, hogy: prem noob, with prem shells.
Azért az Amx-re nem úgy emlékszem, mint az a tank, amit csak prém lõszerrel lehet átlõni. <#nevetes1>