A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #199237 Ami szerintem fontos, többnyire (hasonló dolgok de mégsem ugyanazok):
1. Legyél türelmes!
Pl amikor meccs elején elfoglalod a fedezéket, és mondjuk 2 percig nem történik semmi, ne gondold azt hogy nincs ott senki, mert többnyire van :)
2. Legyél udvarias, hagyd a többieket érvényesülni!
Kicsit szemét dolognak tűnhet, de mivel úgyis vannak olyanok akik nem bírnak magukkal, hagyd hogy hadd menjenek előre. Legyél ott velük, de az első lövést nyugodtan megkaphatják ők.
3. Nem muszáj mindíg lőni amikor látod a célpontot
Néha előnyösebb kivárni, hogy hadd higyje azt nincs veszélyben, és még távolabb jöjjön a fedezéktől. Sőt, ha vannak melletted csapattársak, hagyd hogy ők adják le az első lövést, mert akkor ők fogják kapni az első választ is :)
4. Ne légy túl bátor!
Mész T62-ben és egy perce csak egy JT látszik a túloldalon, könnyű célpontnak? Ha nem látod az ellenségs csapat többi tagját a minimapon, akkor ne feltételezd azt hogy az a JT egyedül van ott
5. Ne hagyd hogy a vörös köd elborítsa az agyad
Nem kell mindenáron megölni valamit, ha ez azzal jár hogy te is meghalsz. TUdni kell visszavonulni, és lecsapni később.
6. Nem muszáj ott maradni ahova mentél
Tipikus hiba, hogy elkezdesz egy erősebbel csikicsukizni, amíg meg nem járod. Egy csiki után nyugodtan vissza lehet vonulni, és átmenni oda ahol nem számítanak rád.
Ezeket magamnak írtam össze, mert én is elég hebrencs vagyok, és belemegyek egyértelműen "nem kéne csináni" szituációkba.