World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem inkább erre gondolt.

Arra gondoltam, amit tegnap linkelt asszem lammaer, hogy õk készítették.

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

WoT: Nishizumi77

Valaki lenne szíves linkelni a lammaer féle eredmény mutogató oldalt?

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

tiszta jó h ferdin 200k xp csücsül 😊
jól érintett ez a hír, mondjuk annak jobban örültem volna ha vmi t9-s német td-t bedobnak ferdi fölé....szeretem ezeket a német fenevadakat😊
Kérd meg õket, hogy írják le azt a 88 okot, ami miatt nem lehet benne a nicknevedben. 😊

még nem 😄 nem elérhetõ a support oldal... :@

köszi 😉
Elkulted mar? Kis fix:

Hi WG!
I have a "problem"....
I have got chat ban because the number 88 part of my nickname!
This situation is a f****** big joke!!!!
Why can not be 88 in my nickname? Because I was born in 1988????
But okay.... lets change my nick to Benjamin_Breeg.
Will this be acceptable?
Thanks!!!!

Ahh i almost forget! Pls watch this video! 😉
http://www.youtube.com/watch?v=HlhCKZfWC64&feature=my_liked_videos&list=LLcRzpw661vUfAKBxwuEQp0g
Én is attól félek, hogy sok gond lesz szegénnyel, azért is képzeltem neki legalább egy 1200 körüli átlagos alfa sebzést.
De akármilyen is lesz, ezt egyszerûen muszáj beszereznem, mert nagyon tetszik 😊

Ha nem félteném az accomat meg a tankjaimat akkor elküldtem volna õket a jó büd********** *******-ba, de így csak maradt a "sima" levél 😄

Hi WG!
I have a "problem"....
I have chat ban cose my nickname have a 88!
Why can not be 88 in my nickname? Cose i born in 1988????
but okay.... lets change my nickname to Benjamin_Breeg
It will be good?
Thanks!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=HlhCKZfWC64&feature=my_liked_videos&list=LLcRzpw661vUfAKBxwuEQp0g
Ha tehetem, akkor én is a magasabb eff.-es ellenfelet próbálom leszedni, elvégre a legveszélyesebbet kell kilõni, hogy minél kevesebbet tudjon ópéskodni. <#vigyor0>

A win kalkulációba nagyon beleszámít mellesleg, tegnap teszteltük az E-50-et, mindketten ugye az adott tankban, setchoo kolléga valami 1500-1600 eff.-el, én meg 1230-al szerénykedtem és a win esélyem talán ha 18% volt.
toocha
Multkor az egyik játékosnak a neve "Lófaszapicsátokba" volt. Tudom ez nem magyarnak nem jelent semmit, de ha bannolni kell valakit akkor inkább az ilyet mint a 88 at.

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Akkor inkább összeszenvedem fullosra most a somát, és úgy megyek tovább.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nem kell ennyire túldramatizálni, nem kapott permabant, simán át fogják neki írni a nevét, ahogy a sok Wittmann imádót is átkeresztelték minden gond nélkül.

Naná, viszont nekem tegnap sok szerencsés köröm volt, zömében T6-7es csaták.

És az ARL V39-et hová szokta bedobálni? Vele is olyan gonosz a MM mint a többi T6-os cuccal?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ez most komoly? OMG! Kajakra mondom szanalmassak! Mas nagyobb online jatekokba siman lehet sokkal durvabb neved azt ra se bagoznak. Itt meg...no comment. En a helyedbe most biztos meg akarnek csapni mindenkit! Ha van erod ujrakezdeni minden elismeresem. Meg nem tudom supportnak irsz levelet, hogy mas neved legyen esetleg es visszakapod. Mondjuk, hogy nem eg le a pofajukrol a bor, hogy me'g neked kell levelet irni, hogy bocsika. Mennyi ember jatszik nickjebe szuletesi evvel. Na mind1 nagyon ga'z.
Elég ostoba gondolatmenet. A két kezemet összetenném, ha fele ennyi lenne az effim. Elsõ számú célpontként mindenki engem szeretne kiszedni, lelõni, likvidálni, megszívatni, kicsinálni, feltartóztatni, leblokkolni, leszólni, feltartóztatni stb.

A fél csapatunk elõttem leledzik, de az ellenfeleknek mindenáron rám fáj a foguk. Áttörnek 4-5 tankon és leöletik magukat csak azért, hogy engem kiszedhessenek. Mióta ez az effi jelzõ xvm mód elterjedt szinte minden csatában meghalok, mert az 1000 effivel rendelkezõ játékosok kötelességüknek érzik megmutatni, hogy õk igenis képesek kiszedni egy 2000-est, és konklúzióként leszûrik, hogy bizony ez semmit jelent. Átok ez a mód.

Szerintem is, a JT-nek most van t9-esként 2940, kiegészítõk nélkül, rammerrel, ventivel, csokival 3400 fölé feltornászható.

Hát ja illenék, viszont szerinted van rá esély, hogy akkora töltési idõt adnak neki mint pl a bl-10nek?

Solten

A bolsevik developerek felnek a 88-as szamtol, ez valami betegseg lehet naluk (persze van ra magyarazat, neonaci jelkep, Hitler nemetjuhaszainak az atlageletkora, matematikailag az SS-t jelkepezi, stb, stb).

Szerintem valtoztasd meg Sztalinra vagy Brezsnyevre, meg goldot is kapsz.

Saor Alba

Na igen, a töltési sebesség a lövegek rákfenéje. Mert hiába van rajta mondjuk az én SU-5ösömön a 152 mm-es ágyú, ha 1 perc, míg újratölt.

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

Annyira nem lehet lassú, max sebességet meg kell hagyni 30ra mint az E-100nál, azt max lassabban gyorsul és nehezen éri el a max sebességet a nagyobb súly miatt.

Eagle16
Tier 10-esként illene neki minimum 3k-s DPM, ha nem több...akár 3,5k is.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

105össel lehet jókat aprítani, de általában vacak. Lassú és nagyon sérülékeny, az arty meg imád engem lõni. KVk meg a minigun 85ösükkel úgy becsomagolnak 2 lövésbõl hogy csak na. De én is õket ha épp nem pattanok le a 75mmes adamantium frontjáról.

Nekem csak az a lényeg hogy pontos legyen a lövege, meg a sebessége ne a T95 közelében legyen. A többi nerffel már megbarátkoznék.

Nem 150 hanem 105, elírtam <#vigyor2>.

Hát nem tudom, hogy lesz megoldva, mivel nagy a kaliber ezért tuti hogy tovább tart a töltés mint az összes többi 150es kaliber körüli lovegnek.
Max 2,5 lehet de én 2,20-30 köré tippelném.

Meg mivel német tank lesz, ezért alapból tûrhetõ lesz a teljesítménye, de minden egyes teszt verzióban nerfelni fogják, sõt teszt vége után még a kiadásnál is.

Ironizálás történt részemrõl. Gyakran tapasztalok olyan játékos attitûdöt, akinél nem az számít, hogy hogyan áll a meccs, hanem az, hogy milyen járgányban ül.
Solten
Jon majd ertem egy nagy fekete Volga amit SerB vezet... <#alien>

Saor Alba

Annyira nem rossz amúgy. Ha fent van a 150-ös, akkor azzal már szépen lehet aprítani nagyobb tierben is. Pl a belinmásolt eredményemben, benne van egy IS és egy KV1-S egyedüli leaprítása. Azért csak jó amikor 300-at verdesel oda vele. Az egyedüli baja a kevés HP, meg a hülye csapatok.

XD erre választ is kapok vajon? vagy csak megváltoztatják a nickem? ha egyáltalán megváltoztatják ....
Több okból is lehet:

-van egy 90 ezer eurós évi fizetése és aprópénz neki
-megszállott német fan, kell neki az összes német cucc, mindegy az ára
-nem túl régi játékos, kell neki egy magas szintû prémtank, szeret campelni

Ismerek olyan magyar játékost, aki kihúzott egy majdnem fullos accot, van rajta 5 t10 heavy, két t9 med, egy t9 TD meg egy t8 arty, Löwe meg egy sereg kisebb prém tank, orbitális mennyiségû aranyat elvert free xp-re is, majd bejött az efficiency mizéria, okosan ráguglizott és észrevette, hogy neki csak 1050 körül leledzik, pedig mekkora generalisszimusznak tartja magát, természetesen leszólta hogy mekkora hülye gyökérség ez az efficiency. Késõbb terjedt el az effi alapú méregetés széles körben, emberünk nem bírt az egójával és inkább "kidobta" a fullos accját és belekezdett egy tök újba, hogy majd megmutatja, hogy csinál vele csillió effit, elölrõl mindent, orbitálisan sok arany free xp-re, egybõl t8 prém tank újra, "mert megteheti".

Nah, ilyenbõl sztem sok lehet, összes prém tank elkelne sõt, ha bejönne az arany Type, ami csak a kínaiaknál van és egy havi fizetés az ára azt is sokan megvennék.

Ez bad luck, ugye tudod 😄

Due to maintenance, our European Customer Service Centre will be unavailable today from 12:00 CEST (10:00 am GMT) to 12:30 CEST (10:30 GMT).

Solten
<#hehe>

Saor Alba

Csak a francinak lesz camoja és mozgékonysága is valószínûleg, a Stug E-100-nak viszont egyik sem ezek közül. Ezért is gondoltam, hogy a sok hátrányt majd egy kicsit nagyobb DPM-mel fogják kompenzálni...

WG Takarítónõk az utadat állták XD XD

Amúgy belegondoltatok már hogy aki német tankkal játszik az eleve ordas náci lehet? Elvégre 88-as lövegekkel szaladgálnak. Sõt, a prém JT nevében benne is van, szóval az már eleve az ördög megtestesülése. Szerintem én kérelmezni fogom hogy nevezzék már át õket másra, mert sérti a liberális lelkemet <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>.

lehet az urlt nem csípi

na már megvan.... be se jön az oldal....
https://support.worldoftanks.eu/
Pluskast
Errõl eszembe jut az egyik haverom aki csapatban játszott. Az egyik srác a játék elején assaultnál megkérdezi: Hogyhogy csak 1 zászló van? Haver reakciója erre az volt, hogy kilövette magát mert nem bírta tovább😊)

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Viccelsz? Ezzel a hulladékkal nagy szám 😄
Alig lehet nyerni vele, folyton vereséget kapok, még nem dupláztam le, már csak 3k kell a 90eshez azt eladom végre.

nane... nem engedi elküldeni.... rányomok és kiírja hogy "405 Not Allowed"
EZ MI EZ?
Victory!
Battle: Murovanka 2012. június 27. 11:53:04
Vehicle: S-35 CA
Experience received: 2 916 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 47 722
Battle Achievements: Mastery Badge: "I Class"

Tudom hogy nem nagy szám ez a többi tankhoz képest, de azért a kicsi Soma esetében könnybe lábad a szemem egy ilyen eredmény után <#rinya>

Solten
Amugy remelem a terkepet nezve vagod mi a feladat (assault), tehat be kell huzni a zaszlot vagy kinyirni az osszest. Az ellenfel OSSZES jatekosa (qrvara nem 3, asszem' egy volt kilove, csak felderites hijan nem latszanak...) a sinen tul volt, jobb oldalt. Ha lezarod a 3 atjarot at se jonnek, ha a ket gyermek a 2-es mezon ucsorog a bokorban az artyk mogott (elotte haverja mediummal, a terkepen latszik) az qrva ertelmes es hasznos az egesz csapatnak ugye...?
Egyik meccsemben lott mar ki az artyink ilyenert egy sajat type-ot... <#alien>
A makunk az volt hogy az ellenfel toketlen kemperekbol allt. Toketlenebb mint a ket diszpeldany 😊

Saor Alba

Pluskast
Na bazdmeg ez kemény<#taps>

Gondolom lesz vagy 50 másodperces újratöltése. DPMben meg kb ugyanott lennének.

na írtam nekik levelet! vagyis ticket-et! 😄😄 ahahaha

Hi WG!
I have a "problem"....
I have chat ban cose my nickname have a 88!
Why can not be 88 in my nickname? Cose i born in 1988????
but okay.... lets change my nickname to Benjamin_Breeg
It will be good?
Thanks!!!!

Kicsit keveslem, ha azt vesszük, hogy a franci t10 TD kb 2100-at fog sebezni egy tárral.

Pluskast
Gondolom ez már amolyan gyûjtõi megszállottság. Megveszem/megszerzem a játék összes harckocsiját.