World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
jól érintett ez a hír, mondjuk annak jobban örültem volna ha vmi t9-s német td-t bedobnak ferdi fölé....szeretem ezeket a német fenevadakat😊
köszi 😉
Hi WG!
I have a "problem"....
I have got chat ban because the number 88 part of my nickname!
This situation is a f****** big joke!!!!
Why can not be 88 in my nickname? Because I was born in 1988????
But okay.... lets change my nick to Benjamin_Breeg.
Will this be acceptable?
Thanks!!!!
Ahh i almost forget! Pls watch this video! 😉
http://www.youtube.com/watch?v=HlhCKZfWC64&feature=my_liked_videos&list=LLcRzpw661vUfAKBxwuEQp0g
De akármilyen is lesz, ezt egyszerûen muszáj beszereznem, mert nagyon tetszik 😊
Hi WG!
I have a "problem"....
I have chat ban cose my nickname have a 88!
Why can not be 88 in my nickname? Cose i born in 1988????
but okay.... lets change my nickname to Benjamin_Breeg
It will be good?
Thanks!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=HlhCKZfWC64&feature=my_liked_videos&list=LLcRzpw661vUfAKBxwuEQp0g
A win kalkulációba nagyon beleszámít mellesleg, tegnap teszteltük az E-50-et, mindketten ugye az adott tankban, setchoo kolléga valami 1500-1600 eff.-el, én meg 1230-al szerénykedtem és a win esélyem talán ha 18% volt.
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
WoT: Nishizumi77
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
A fél csapatunk elõttem leledzik, de az ellenfeleknek mindenáron rám fáj a foguk. Áttörnek 4-5 tankon és leöletik magukat csak azért, hogy engem kiszedhessenek. Mióta ez az effi jelzõ xvm mód elterjedt szinte minden csatában meghalok, mert az 1000 effivel rendelkezõ játékosok kötelességüknek érzik megmutatni, hogy õk igenis képesek kiszedni egy 2000-est, és konklúzióként leszûrik, hogy bizony ez semmit jelent. Átok ez a mód.
A bolsevik developerek felnek a 88-as szamtol, ez valami betegseg lehet naluk (persze van ra magyarazat, neonaci jelkep, Hitler nemetjuhaszainak az atlageletkora, matematikailag az SS-t jelkepezi, stb, stb).
Szerintem valtoztasd meg Sztalinra vagy Brezsnyevre, meg goldot is kapsz.
Saor Alba
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Max 2,5 lehet de én 2,20-30 köré tippelném.
Meg mivel német tank lesz, ezért alapból tûrhetõ lesz a teljesítménye, de minden egyes teszt verzióban nerfelni fogják, sõt teszt vége után még a kiadásnál is.
-van egy 90 ezer eurós évi fizetése és aprópénz neki
-megszállott német fan, kell neki az összes német cucc, mindegy az ára
-nem túl régi játékos, kell neki egy magas szintû prémtank, szeret campelni
Ismerek olyan magyar játékost, aki kihúzott egy majdnem fullos accot, van rajta 5 t10 heavy, két t9 med, egy t9 TD meg egy t8 arty, Löwe meg egy sereg kisebb prém tank, orbitális mennyiségû aranyat elvert free xp-re is, majd bejött az efficiency mizéria, okosan ráguglizott és észrevette, hogy neki csak 1050 körül leledzik, pedig mekkora generalisszimusznak tartja magát, természetesen leszólta hogy mekkora hülye gyökérség ez az efficiency. Késõbb terjedt el az effi alapú méregetés széles körben, emberünk nem bírt az egójával és inkább "kidobta" a fullos accját és belekezdett egy tök újba, hogy majd megmutatja, hogy csinál vele csillió effit, elölrõl mindent, orbitálisan sok arany free xp-re, egybõl t8 prém tank újra, "mert megteheti".
Nah, ilyenbõl sztem sok lehet, összes prém tank elkelne sõt, ha bejönne az arany Type, ami csak a kínaiaknál van és egy havi fizetés az ára azt is sokan megvennék.
Due to maintenance, our European Customer Service Centre will be unavailable today from 12:00 CEST (10:00 am GMT) to 12:30 CEST (10:30 GMT).
https://support.worldoftanks.eu/
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Alig lehet nyerni vele, folyton vereséget kapok, még nem dupláztam le, már csak 3k kell a 90eshez azt eladom végre.
EZ MI EZ?
Battle: Murovanka 2012. június 27. 11:53:04
Vehicle: S-35 CA
Experience received: 2 916 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 47 722
Battle Achievements: Mastery Badge: "I Class"
Tudom hogy nem nagy szám ez a többi tankhoz képest, de azért a kicsi Soma esetében könnybe lábad a szemem egy ilyen eredmény után <#rinya>#rinya>
Egyik meccsemben lott mar ki az artyink ilyenert egy sajat type-ot... <#alien>#alien>
A makunk az volt hogy az ellenfel toketlen kemperekbol allt. Toketlenebb mint a ket diszpeldany 😊
Saor Alba
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Hi WG!
I have a "problem"....
I have chat ban cose my nickname have a 88!
Why can not be 88 in my nickname? Cose i born in 1988????
but okay.... lets change my nickname to Benjamin_Breeg
It will be good?
Thanks!!!!