banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Rotterdam1
    vki írta hogy a kövi teszt szeró márcis fele lesz...vki tud esetleg róla vmit? vmi pontosabbat? mert eddig a 10 hónap alatt ráköltöttem kb 60 ezer ft-ot löwe free xp prém stb... de meguntam és nem lehet csak nehezen és erre nem vagyok kíváncsi 10-es tankokat fenntartani(főleg mióta mindenki goldal tolja 10-es szinten) és ellentétben a teszt szeróval 20 ezer gold 200 millió credit meg asszem 200 millió free xp ami jár...vicces. egyből megvettem az összes 10-est de most a medekre álltam rá és taroltam. ellenben itt meg csöveskedek a natúr t54-el nem ér semmit és el is adtam, mert nem veszek többet prémet. visszaveszem azokat amik tetszettek is3, kv4,is,gw panther,t32,esetleg panther mert jó sniper de köze nincs egy jó medhez meg 1-2 tankot és csók...10-est csak teszten nyomnék...de valyon mikor lesz?:(