World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdekes módon eddig még csak magyar platoonoktól láttam, hogy csata közben akarják megvitatni, hogy például mennyire jó a tigris tank. Ismerõsöm mesélte, hogy õ is összekerült egy ilyen magyar platoonnal a múltkor az egyik csatában, de aztán a következõben is õket kapta top tanknak. Finoman jelezte nekik, hogy most már kezdjenek el játszani is. 😊
Most már van külön chat a platoonok számára is, szóval ilyet többé már nem fogunk látni remélhetõleg, de ez nem jelenti azt, hogy nem is fogják csinálni. 😊
De ha megvan még a szöveg, mentsd el egy TXTbe, aztán majd beírod 😊
Ami kicsit kár, mert jópár tankkal volt viszonylag jó eredményem, amiket már nem fogok használni, illetve a most használt tankok közül is összejött párral olyan megismételhetetlen kategóriás kör, amit én már tuti nem leszek képes ûberelni... 😊
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Az uj bekacsoda artyval kuzdottem, ket gyerkoc strategiai pontot foglalt el... (a masik legalabb a baszogatasaim hatasara elorebb maszott):
Szoval a csetben megbeszeltek hogy campelnek a 2-es mezon irtam menjenek inkabb elorebb bahhameg, erre:
Aztan valamit hadovalt valami rokonarol hogy a brfk-nal valami fobohoc;
Teljesen megfelemlitett 😊)) Most fordult elo egyebkent eloszor hogy magyar agyhalottakkal talalkozzak, erdekes.
Saor Alba
Ez azt jelenti, hogy a gep veletlenszeruen valasztja ki ugy mint most.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Akik mar nyomjak az IS-8-al vagy ezutan fogjak azoknak mondanam, hogy ne basszatok fel az agyatokat a szar tank miatt mert ha megszokjatok akkor az IS-7-tel nagyon eredmenyesek lesztek. Egy nagyok idegesito leckenek fogjatok fel es akkor meg elvezni is fogjatok. Egy szo mint szaz az IS-7 oruletes.<#violent>#violent>
Saor Alba
Saor Alba
Amúgy ilyenkor mindíg arra gondolok, miért nem az ilyen emberek fejlesztik a WOTot...
Orosz barátaink csináltak egy WOT Replay managert amit ráeresztve a replay könyvtárra pillanatok alatt meg tudjuk nézni hogy pl melyik replay tartalmaz olyan meccseket ahol marha jók voltunk (XP, credit, sok kill, sok damage stb) Gyakorlatilag minden paraméter alapján lehet rendezni a WOT replay könyvtárunk tartalmát, aztán lehet szemezgetni, a szemetet meg törölni 😄
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Beállnak mostanság pl:himmelen is az encounter bázishoz és közelébe ott tolonganak egymáson és végignézik hogy öldösik a többit elöl vagy hátul mert nincs sok hely ilyen városi mapokon
WaseK kösz az infót!
Nem kicsit ellentmondás ez barátom 😊
Aztán tervezek olyat csinálni, hogy a top3 eredményt tankonként hogy validáljuk játékon belül (pl megnézzük az adott player max XPje azon a tankon van e minimum annyi mint ami a dbben van).
Persze fórumba is bárki beírhat bármit, szóval nem akarok nagyon columbot játszani 😄
A legnagyobb probléma ezzel, hogy nincs mit lengetnem, de azért egy frissen futott amx 13 90 kört felnyomtam kiindulási alapnak. /Hogy-hogy az enyém az elsõ AMX menet, a suszternak lyukas a cipõje? <#vigyor0>#vigyor0>/
Egyébként nem ismeri fel a külön írt, bemásolt számokat, 1942 XP-re 1-et írt, 44 544 creditre meg 44-et fogadott el. Mondom WTF, értem én, hogy valós, de ennyire még én sem vagyok noobie. 😛
A Heavy ágon a Tier8 és afölötti az (AMX 50-100) a light vonalon pedig az amx12t és felette.
Artiknál pedig egyedül a batchat 155 az.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
http://www.youtube.com/watch?v=CMO6f7A7Y8s&feature=plcp
Az elején megemlíti a srác.
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
WoT: Nishizumi77
War. War never changes...
Gyõzelem!
Csata: Mountain Pass 2012. június 26. 21:49:12
Jármû: ARL V39
Szerzett tapasztalat: 1 281
Szerzett kredit: 33 996
Imádom ezt a guruló szappant 😄
Eagle ez pont a T95öd ellenkezõje annyi különbséggel hogy 10 helyet 9 csatát mentem 😄
Utána láttam az arl stockját.
Majdcsak lesz valami.
Ám kösz
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
ARL V39re tegyél félre 5300 free xpt ha nem akarsz T6os tankkal 68 penes stock gunnal fightolni!!
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Csak azt akartam ezzel mondani hogy FAKJU vodkaszlapalo hulye ruszki developerek...! 😊
Saor Alba
Érdemes felrakni õket? vagy lehet érdemesebb maradni a stock gunnál?
Engem eddig a 105ös pontossága nem nyûgözött le.
Ja és 4x pattantam vele 1 amx m4-rõl.