World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forolto
Figyelj,nem kell semmit csinálnod odamész,BUMM kilövöd.Én már megtettem párszor,volt,hogy magyarral hozott össze a sors,én ezzel le is vezetem a feszkót.😊

Ezek szerint nem találkoztál még azzal a fajtával, amely csata közben elemezgeti a tankokat?

Érdekes módon eddig még csak magyar platoonoktól láttam, hogy csata közben akarják megvitatni, hogy például mennyire jó a tigris tank. Ismerõsöm mesélte, hogy õ is összekerült egy ilyen magyar platoonnal a múltkor az egyik csatában, de aztán a következõben is õket kapta top tanknak. Finoman jelezte nekik, hogy most már kezdjenek el játszani is. 😊

Most már van külön chat a platoonok számára is, szóval ilyet többé már nem fogunk látni remélhetõleg, de ez nem jelenti azt, hogy nem is fogják csinálni. 😊

Nem vagy egyedül.

De ha megvan még a szöveg, mentsd el egy TXTbe, aztán majd beírod 😊

Akkor ezen az oldalon csak az oldal debütálása után elért eredmények fognak játszani, ha jól értem, ugye?

Ami kicsit kár, mert jópár tankkal volt viszonylag jó eredményem, amiket már nem fogok használni, illetve a most használt tankok közül is összejött párral olyan megismételhetetlen kategóriás kör, amit én már tuti nem leszek képes ûberelni... 😊

<#eplus2>

Jobb is ha nem szolsz be legkozeleb egy ilyen penge gyereknek mint a barna1997. 810-es effije van ugyhogy o biztosan jobban tudja mit, hogyan kell csinalni. <#nevetes1>

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Solten
Nyari szunet? Vagy csak az allatkertben nyitva hagytak a ketrecet? 😄
Az uj bekacsoda artyval kuzdottem, ket gyerkoc strategiai pontot foglalt el... (a masik legalabb a baszogatasaim hatasara elorebb maszott):

Szoval a csetben megbeszeltek hogy campelnek a 2-es mezon irtam menjenek inkabb elorebb bahhameg, erre:

Aztan valamit hadovalt valami rokonarol hogy a brfk-nal valami fobohoc;

Teljesen megfelemlitett 😊)) Most fordult elo egyebkent eloszor hogy magyar agyhalottakkal talalkozzak, erdekes.

Saor Alba

Solten
Feher betus reszt olvasd...

Saor Alba

Itt az van irva, hogy "...the game mode will be chosen randomly from the list of three."
Ez azt jelenti, hogy a gep veletlenszeruen valasztja ki ugy mint most.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

De durva ez az IS-7. Mar a 11. csataban Tank Asz lettem.
Akik mar nyomjak az IS-8-al vagy ezutan fogjak azoknak mondanam, hogy ne basszatok fel az agyatokat a szar tank miatt mert ha megszokjatok akkor az IS-7-tel nagyon eredmenyesek lesztek. Egy nagyok idegesito leckenek fogjatok fel es akkor meg elvezni is fogjatok. Egy szo mint szaz az IS-7 oruletes.<#violent>

Solten
Nem lehet igaz, megint rendre kifagy ez a bolsevik fos, bar ritkabban... (yaaay)

link

Saor Alba

Solten
Nah, nagy ritkan figyelnek az emberre vagy inkabb csokken a bevetel... <#alien> Gyakorlatilag valaszthatoak lesznek a jatekmodok: link

Saor Alba

Patch óta elég sûrûn kapok ammo rack sérülést vagy gyulladnak fel a német tankok, másnak is feltûnt vagy csak én vagyok paranoiás? Francia tankoknál meg mintha adamantiumból lenne az a rész.
Neha jo ha gyorsan cappel a csapat. Pl. El Hallouf-on ha beallsz a szikla moge a masik csapatnak le kell jonni a hegyrol(persze ha eddig meg nem jottek le) es akkor azt a par tankot gyorsan le lehet nullazni. Ha meg megvan a 3-4 tankos foleny lehet indulni levadaszni oket. Persze ha normalis csapatban vagy es nem a farok rossz oldalan mint az utobbi napokban altalaban(legalabbis en legtobbszor debilekkel kerulok ossze)

Itt van az eredeti ruszki forrás, hátha vki cirill betûsen akarja

Amúgy ilyenkor mindíg arra gondolok, miért nem az ilyen emberek fejlesztik a WOTot...

Nade a camper az én szótáramban azt jelenti hogy beálli az indulóhelyen azt nem mozog. Olyan vkit campernek hívni aki már elment a foglalandó zászlónak nálam messze nem lehet camper.

Hátha valakit érdekel - gondolom nemcsak én vagyok teli replay fájlokkal, amikrõl 2 nap után azt se tudom milyen meccsek voltak.

Orosz barátaink csináltak egy WOT Replay managert amit ráeresztve a replay könyvtárra pillanatok alatt meg tudjuk nézni hogy pl melyik replay tartalmaz olyan meccseket ahol marha jók voltunk (XP, credit, sok kill, sok damage stb) Gyakorlatilag minden paraméter alapján lehet rendezni a WOT replay könyvtárunk tartalmát, aztán lehet szemezgetni, a szemetet meg törölni 😄

noname23
ott a házas résznél beáll a másik mögé és várja a messiást füle botját nem mozdítja végignézi ahogy kilövik a társát és gondolja majd jó lesz fedezéknek aztán meg csodálkozik hogy õ következik a liba sorban mondom változnak az idõk

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

De érted, camper cappelõknek hívni akárkiket.. hogy lehet campelve cappelni? 😊

noname23
Minden változik már nem random van csak hogy úgy egyszerûsíteni lehetne.
Beállnak mostanság pl:himmelen is az encounter bázishoz és közelébe ott tolonganak egymáson és végignézik hogy öldösik a többit elöl vagy hátul mert nincs sok hely ilyen városi mapokon

Úgy látszik ma van a pattogós nap. Nekem sikerült kb. 1 perc alatt megtapasztalni a WG féle fizika összességét. KV-1-el KV-1 ellen. Az Airfieldes pályán az ellen KV-ja a peremrõl alácsüngve próbált kilõni. Az elsõ lövésem termésetesen pont olyan ponton találta el, ahol éppen nem üti át a frontot. A második lövésnél az agyoniskolázott emberke addig mozgott, amíg a hasa tökéletes célpont nem lett. Teljesen merõlegesen beledurrantottam és lepattant. Na itt nem kaptam szikrát. Még jó, hogy a többieknek sikerült kilõni.

WaseK kösz az infót!
"camper capper csapat"

Nem kicsit ellentmondás ez barátom 😊

noname23
Encounternél baromság cappelni nagyon lassan húzza ahhoz hogy meglehessen csinálni inkább az ilyen megkerülõs beszorítós mód lett hogy az egyik csapatnak azért ott kell lenni resetelni de a másik banda megkerülve hátulról simán beszorítja a noob camper capper csapatot onnantól meg elõl hátul kapják<#violent>

Az adatok egyébként tényleg összevissza vannak, sok minden lehet fals is hiszen még csak tesztelgetünk hogy kijöjjenek a gyerekbetegségek.

Aztán tervezek olyat csinálni, hogy a top3 eredményt tankonként hogy validáljuk játékon belül (pl megnézzük az adott player max XPje azon a tankon van e minimum annyi mint ami a dbben van).

Persze fórumba is bárki beírhat bármit, szóval nem akarok nagyon columbot játszani 😄

Bármi megtörténhet 😊 De az is lehet hogy Matyi maga volt az.

Fulcrum11
a Tigris egy szem bejegyzése matyashun nevében valamelyik szellemes fórumtárs mûve?😊 mert akkor a Mátyás medal és pár extra plecsni odafért volna😊

most találkoztam 1 SuperPershing-el, a mi oldalunk volt, wot press account
Furcsa, ezt múltkor pedig fixáltam 😊 Ránézek majd, köszi.

Nagy király, köszönjük!

A legnagyobb probléma ezzel, hogy nincs mit lengetnem, de azért egy frissen futott amx 13 90 kört felnyomtam kiindulási alapnak. /Hogy-hogy az enyém az elsõ AMX menet, a suszternak lyukas a cipõje? <#vigyor0>/

Egyébként nem ismeri fel a külön írt, bemásolt számokat, 1942 XP-re 1-et írt, 44 544 creditre meg 44-et fogadott el. Mondom WTF, értem én, hogy valós, de ennyire még én sem vagyok noobie. 😛
Sehol, tankfüggõ 😊

A Heavy ágon a Tier8 és afölötti az (AMX 50-100) a light vonalon pedig az amx12t és felette.

Artiknál pedig egyedül a batchat 155 az.

bujcsik555
Ja, és ma eddig 13 csata alatt nem sikerült leduplázni ezt a tankot.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

bujcsik555
Na jó, asszem megérett az idõ hogy elköszönjek egy idõre ettõl a ... Su-26 mellélõ a t34-85-ömnek, és besárgul 5 modul, levesz 200HP-t, és megmurder a lövész meg a driver. Remélem tovább buffolják az artykat.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Úgy néz ki, a wot armory-nak már ingyen reklámja is van😊
http://www.youtube.com/watch?v=CMO6f7A7Y8s&feature=plcp
Az elején megemlíti a srác.

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

MightyDuck0
Nem azt kapjuk amit szeretnénk <#nevetes1> Proletárdiktatúra van WoTban Nekem pont a másik kettõvel van bajom.

Következõ köröm is victory lett arl v39el de nem ez a lényeg, hanem találkoztam egy enyhén szólva is retardált Panther 2vel. Fullos volt, hosszú 88al és HEvel lõtt engem siegfried lineon a városban. De nem ám 1x hanem egymás után 4x! Aztán biztos csodálkozott hogy kilõttem mint a... ot.

WoT: Nishizumi77

hogy és hol van feltüntetve wotdb.info -n hogy melyik francia gun revolveres?

War. War never changes...

Na megvan a 10. kör:
Gyõzelem!
Csata: Mountain Pass 2012. június 26. 21:49:12
Jármû: ARL V39
Szerzett tapasztalat: 1 281
Szerzett kredit: 33 996

Imádom ezt a guruló szappant 😄

Kétes dicsõség lesz, mikor majd felvillan valakinek a neve, mint a legartystább artysta 😄

Nos idáig jól muzsikál az ARL V39

Eagle ez pont a T95öd ellenkezõje annyi különbséggel hogy 10 helyet 9 csatát mentem 😄

Én nem örülök ennek, assault módot utálom.

MightyDuck0
Jó neked, nekem idáig kb 90%random 9% counter és csak 1% ass/def ezt is csak szívatásból rakták bele semmi más értelme nem volt csak az iQ gyengéket összekeverni vele szerencsétleneknek az az 1 játékmód is nehezen érthetõ volt.

Azt az a baj, hogy elrontottam, mert inkább átugrottam a freebõl a t4es-t
Utána láttam az arl stockját.
Majdcsak lesz valami.
Ám kösz

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Én 105össel használtam az S35 CAt, kell az rá mivel kevés a HPja annak a vacaknak, és még lassú is, szóval minél ritkábban feded fel magad ellenség elõtt annál jobb.

ARL V39re tegyél félre 5300 free xpt ha nem akarsz T6os tankkal 68 penes stock gunnal fightolni!!

Hát a fegyverrel átütésben nem volt probléma, teljesítette az ígért 165ös pent, de ez wtf volt még a priest is megirigyelné😄

Pont ezért érdeklõdtem én is a fegyver hatékonyságáról. :-D

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Solten
A game tiszta bug, csak a szokasos.

Saor Alba

Na most szó szerint tátva maradt a szám, ARL V39 105ös ágyújával lepattantam egy tier 3as francia artyról, teljesen szembe volt velem.

Solten
AMX 90-el nyomulva 10 (TIZ) METERROL lepattanok a 200 HP-s E75 tornyanak oldalarol, becelzom az oldalat onnan ketszer. A Chaffee agyuja ugyan ugy megy at rajta 300 meterrol mint a sajton... Hatuljat valami csoda folytan atutottem (persze addigra kivegzett a mogotte 200 meterrel bujkalo Tiger II de ez egy masik tortenet)

Csak azt akartam ezzel mondani hogy FAKJU vodkaszlapalo hulye ruszki developerek...! 😊

Saor Alba

Köszönöm. Az amerikai vonallal kezdtem, aztán a szovjet heavy ág is szimpatikus lett, végül a franciákhoz is átugrottam egy Batchat erejéig. A németek valahogyan sohasem érdekeltek. Most a francia TD vonallal kacérkodom, de ahhoz lehet, hogy több türelem kell, mint a T95-höz. 😊
Az S-35 CA 105-ösérõl és 91esérõl mi a véleményetek?
Érdemes felrakni õket? vagy lehet érdemesebb maradni a stock gunnál?
Engem eddig a 105ös pontossága nem nyûgözött le.
Ja és 4x pattantam vele 1 amx m4-rõl.